DD Tips Jägersro & Solvalla 1/3

Publicerad på 1 Mar 2023 - 08:55

DrTrav

DrTrav

1 Mar 2023 - 08:55

DD Tips Jägersro/Solvalla 1/3

DD-1 2,5,9,12
DD-2 5 Corazon De B

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
2 Capriccio D´Amore är en klassig häst som har mycket att uträtta på travbanorna runt om i landet framöver. Han går ner i klass ikväll och mer en normal prestation ska det vara toppchans ikväll. För tre starter sedan höll han bra på V75 och senast gick man imål som tvåa med massor av krafter sparade. Gustav Johansson meddelade efter senast att Capriccio D´Amore kändes förbättrad som tvåa vilket är positivt inför ikväll. Men nu är han storfavorit på V86 och vi vet sedan tidigare att han varit lite knepig med spår långt in bakom bilen, vilket han har ikväll. Felfri är det inget snack om att Capriccio D´Amore har bra segerchans. Men som 60%are på V86 vill jag ändå testa att fälla.

Nämner även 5 Kentucky Lobell som står för stabila prestationer och visar på en stadig utveckling. Förra året slutade man topp.3 i sju av sina nio starter. Han gör ikväll årsdebut och är han bara väl förberedd för uppgiften är detta en individ som besitter bra kunnande för klassen.

12 Copen Chuck S.M. är lite ojämn i sina prestationer men besitter bra grundkapacitet. Under fjolåret blev det sex seger på 16 starter. Senast galopperade han med 150m kvar till mål med sparade krafter. Utgångsläget är visserligen inte det bästa nu men med lite överpace på loppet kommer Copen Chuck S.M. kunna dra nytta av detta på upploppet.

Min Vinnare: 2 Capriccio D´Amore
Spets efter 500m: 2 Capriccio D´Amore
Skrällen: 12 Copen Chuck S.M.
Ranking: A 2 B 5,12,9,1,6,4,8 C 11,3,7,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar med att spika 5 Corazon De B. Han har ikväll fått passande förutsättningar i sin årsdebut. Från stallet meddelar man att Corazon De B. tränat på bra och att man tror på en bra insats direkt här i årsdebuten. Han kan öppna kvickt och är min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen ska man ses slås. Det aviseras dessutom barfota runt om, amerikansk vagn och helstängt huvudlag med murphy direct. Bara detta tyder på att man från stallet har höga förhoppningar på kvällens start och i min bok blir man svårslagna från spets. Jag spikar.

Motbud
6 A Sniper är vass på speed och visade senast bra form när han stod för en rapp avslutning över upploppet. Löser det sig bara från bricka sex bakom bilen och A Sniper får lifta med in till slutkurvan finns alltid en bra pollett sparad som kommer bita bra över upploppet.

8 Ciak Bi har svarat för två bra prestationer efter sitt uppehåll och kommer nu med en formkurva som pekar uppåt. Man väljer även att växla upp ikväll med barfota runt om och även om utgångsläget inte är det bästa så ska Ciak Bi inte nonchaleras om det bara löser sig från start.

Min Vinnare: 5 Corazon De B
Spets efter 500m: 5 Corazon De B
Skrällen:8 Ciak Bi
Ranking: A 5 B 6,8,0,3,11,12 C 7,4,1,2,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto