DD Tips Lindesberg 6/6

Publicerad på 6 Jun 2022 - 13:00

DrTrav

DrTrav

6 Jun 2022 - 13:00

DD Tips Lindesberg 6/6

DD1: 2,9,10
DD2: 1,6

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
10 Hoboken Am är ett femårigt sto som inledde karriären genom att vinna sina fem första starter, han slutade dessutom tvåa Svenskt Trav-Oaks. Trots att man kvalade in till tre stora finaler som fyraåring blev inte fyraåringssäsongen som planerat för Timo Nurmos toppsto. Nu har man laddat om för en ny säsong och även om det är årsdebut idag så vet vi att Nurmos hästar alltid kommer väl förberedda. Lång distans är även ett plus och Hoboken Am ska räknas direkt.

Skrällen är 9 Tonique som står väldigt bra inne i loppet på sin startvolt. Tonique är kvick i benen och och skulle Åke Lindblom pricka starten kommer hon kunna få ett passande lopp idag. Även om formen är ett litet frågetecken så har Tonique visat sig trivas bra på Lindesberg tidigare. Till 3% är detta en tidig skräll i loppet.

Nämner även 2 Önas Py är en speedig femåring som kan flytta på sig snabbt. Hon kan öppna kvickt och är den troliga ledaren av loppet initialt. Att segrarna inte staplats på hög är såklart något som ligger Önas Py i fatet, men att hon kan prestera bra i sina ljusa stunder är vi väl medvetna om. Skräll.

Min Vinnare: 10 Hoboken Am
Spets efter 500m: 2 Önas Py
Skrällen: 9 Tonique
Ranking: A 10 B 9,2,4,5,7,6 C 8,1,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Timotejs Jackpot är en bra häst för klassen men som nu kommer tillbaka efter lite vila. Formen är därför svårbedömd men att det är anmält barfota runt om ses som ett plus. Från bricka sex handlar det om att komma till från start men skulle Ulf Ohlsson som sitter i vagnen lösa den biten är motståndet inget som skrämmer på förhand.

1 Godolphin Simoni imponerade på mig för två starter sedan, då vann han enkelt från ledningen och det var första gången Godolphin Simoni tävlade barfota runt om och med amerikansk vagn. Idag är det samma utrustning som väntar och dessutom är Godolphin Simoni den troliga ledaren av loppet. Väl i spets har båda hästen segrar tagits och även om motståndet är aningen tuffare nu än på slutet så kommer han med en bra insats i ledningen inte bli lätt att rå på för övriga.

Nämner även 7 Gone Fishing som gjorde ett bra lopp från 40 meters tillägg som tvåa senast. Formkurva pekar uppåt och skulle Gone Fishing få spara speeden tillslut kommer han fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 6 Timotejs Jackpot
Spets efter 500m: 1 Godolphin Simoni
Skrällen: 7 Gone Fishing
Ranking: A 6,1 B 7,2,11,10,14,4,13 C 9,3,5,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto