DD Tips Mantorp 10/8

Publicerad på 10 Aug 2022 - 08:48

DrTrav

DrTrav

10 Aug 2022 - 08:48

Dagens Dubbel Mantorp 10/8

DD-1 5 Staro Mack Crowe
DD-2 1.2.3.4.5.6

6 rader x 50 kr = 300kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
5 Staro Mack Crowe är inte speciellt betrodd av spelarna men jag gillar vad jag sett av den är hästen och han får bli en rolig tipsetta i ett öppet lopp. Han är fortfarande väldigt valpig av sig, vilket han visade senast när han bromsade bakom bilen och hamnade fel på det. Han var mycket fin vid två raka segrar innan dess och här är jag inne på att offensiva Mika Forss kan lotsa hästen till ledningen om hästen har humöret med sig . 6%! DD-spik.

7 Dart Kronos övertygade stort när han inledde med två raka segrar och det syns att han besitter en stor talang. Senast galopperade han men kom tillbaka starkt därefter och det finns ingenting som talar för att han skulle göra en sämre insats nu. Nu har han fått ett spår långt ut på vingen och det skulle kunna bli lite trafikproblem men det ser ut som en rejäl häst som tål att göra jobb ute i spåren.

12 Rocket Tile utmanade Barack Face för tre starter sedan som är en otroligt talangfull travare. Nu har han ett svårt utgångsläge och det är många att runda men kapacitetsmässigt är det kanske loppets bästa häst.

4 Best Time Ever kommer allt mer för Robert Bergh och han har gjort det med bravur på slutet efter att ha fått en del tuffa lopp. Nu vill man ge honom en lite snällare resa för att köra till slut men utgångsläget talar åtminstone för att han kommer få en bra position.

9 Every Day Elegant inledde karriären med tre raka segrar men har inte riktigt nått ända fram när motståndet hårdnat markant. Passande smygläge nu och som mer eller mindre ospelad tycker jag han är värd en markering på kupongen.

Min Vinnare: 5 Staro Mack Crowe
Spets efter 500m: 5 Staro Mack Crowe / 7 Dart Kronos
Skrällen: 9 Every Day Elegant
Rankingen A: 5.7.12 B:4.9..3.2 C:10.6.1.8.11

Dagens Dubbel 2 -2140m Auto
4 Ikaros Sisu var rejält förbättrad vid segern senast och slog flera bra fyraåringar. Han har ännu inte visat sin fulla potential och borde gå fram ytterligare med det loppet. Jag tycker att han ska vara favorit i men det finns några intressanta hästar bakom som jag vill plocka med på systemet.

5 Farfars Dream hade förmodligen besegrat Calamari senast om det inte vore för en galopp med ett par hundra meter till mål. Han har dessutom imponerat innan dess vid tre raka segrar och formen är där den ska vara.

2 Global Cashflow har inte fått det att fungera vid årets två starter men det här är en häst med högt kunnande och han var bland annat tvåa i svenskt travkriterium under fjolåret. Johan Untersteiner tror att galoppen senast var ett olycksfall i arbetet och han låter uppåt inför den här uppgiften. 6% känns som ett fynd.

6 Dirty Martini har kanske inte samma hårdhet som några av sina konkurrenter men utvecklingen går åt rätt håll och framför allt är han kvick iväg bakom bilen och han vann på ett bra sätt från ledningen senast.

3 Conch On Inn har matchats tufft och senast kom en efterlängtad seger när han kunde avgöra mot Doldis över upploppet. Han hade pausat lite inför den starten och det finns ingen anledning att tro att han kommer vara sämre nu.

1 Grappa Boy kommer från en V75-seger och han gick rysligt fort över upploppet när han spurtade ner sina konkurrenter. Han kommer bli över från start nu men löser det sig med positioner blir hans spurt att räkna med återigen.

Min Vinnare: 4 Ikaros Sisu
Spets efter 500m: 6 Dirty Martini
Skrällen: 2 Global Cashflow
Rankingen A:4.5.2 B:6.3.1.8.11.9.7 C:10.11

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto