DD Tips Mantorp 12/9

Publicerad på 12 Sep 2022 - 14:24

DrTrav

DrTrav

12 Sep 2022 - 14:24

DD-tips Mantorp Måndag 12/9

DD-1 7,9
DD-2 3,11

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
9 Beethoven fick ett tufft lopp senast med dödens hela vägen. Insatsen var trots detta klart godkänd. För två starter satt man fast med krafter sparade och detta är en individ som trivs i jämt tufft tempo och skulle gynnas om det blir bra fart på tillställningen här ikväll. Beethoven är van att möta tufft motstånd och kommer med sin avslutngin bli tuff att stå emot över upploppet.

7 Awesome Kronos är nu tillbaka på svensk mark efter att gjort en start nere i Frankrike. Det äventyret slutade dessvärre med galopp för Awesome Kronos. Men detta är en speedig individ som trivs över distansen. Vid segern för tre starter slog man bra konkurrenter och är han bara förberedd för uppgiften ikväll ska han tidigt räknas in i segersnacket här ikväll.

4 Again Kronos hade otur senast och fastnade i trötta ryggar vilket spolierade chanserna den dagen. För två starter sedan vann man däremot på bra sätt och formen ska fortsatt vara bra här. Magnus A Djuse kör för första gången vilket är spännande dessutom blir det amerikansk vagn för första gången. Again Kronos kan öppna bra och skulle man snuva konkurrenterna på spes ikväll är man hästen att slå.

2 Dontloosememate höll bra som trea från ledningen senast bakom Protector Tile och Hi D efter att varit inblandad i en tuff öppning inledningsvis. Dontloosememate är kvick den första biten och har tagit samtliga sina fyra segrar från spets. Från ett perfekta utgångsläge ikväll är det full laddning som väntar och lyckas man ta sig till spets är istället Dontloosememate hästen att slå i loppet.

Min Vinnare: 9 Beethoven
Spets efter 500: 4 Again Kronos / 2 Dontloosememate
Skrällen: 2 Dontloosememate
Rankingen: A: 9,7 B 4,2,3,10,6,8,11 C 5,1

Dagens Dubbel 2 -2140m volt
3 Kentucky Derby är en individ med hög kapacitet som har galopperat bort en hel del fina pengar genom karriären. Detta gör att man fortsatt står relativt billigt inne i loppen sett till sitt kunnande. Senast visade man bra form i sin upphämtning efter galopp. Han slutade trea i ett billigt lopp och skulle han hålla reda på benen hela vägen ikväll startar han med bra segerchans. Magnus A Djuse kör för första gången vilket är intressant och även om jag inte vågar lita helt och hållet på Kentucky Derby så är han mitt förstaval i avslutningen.

11 Oskar Run är en kapabel individ där man dessvärre kan ifrågasätta moralen en aning. Han har fyra segrar och elva andraplatser på sina 40 starter i livet. Men han är van att möta tufft motstånd och presterar allt som ofta väldigt bra i loppen. Han står dessutom verkligen på tur för att sätta nosen först sett till form och insatser den senaste tiden. Ikväll är motståndet enklare än normalt och utan för mycket strul längs vägen ikväll ska Oskar Run ses med fina möjligheter att kunna runda samtliga.

Nämner även 13 Ribaude som visserligen inte vunnit på länge. Men han är van att tampas mot tuffare motstånd än vad han möter ikväll och skulle Ribaude få ett passande lopp ikväll kommer hans kunnande och hårdhet räcka långt när upploppet närmade sig.

Min Vinnare: 3 Kentucky Derby
Spets efter 500:
Skrällen: 13 Ribaude
Rankingen: A: 3,11 B 13,12,1,5,6,2,8 C 9,10,7,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto