DD Tips Mantorp 21/11

Publicerad på 21 Nov 2022 - 09:58

DrTrav

DrTrav

21 Nov 2022 - 09:58

DD-tips Mantorp Måndag 21/11

DD-1 4 Diamant Vendil
DD-2 3,4,9

3 rader x 70kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Diamant Vendil visade toppform senast när han vann på rejält sätt trots tuff resa. Detta är en treåring som bara blivit bättre och bättre för varje start och som ikväll har ett passande utgångsläge. Han är ingen blixt från start men tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas. Med tanke på insatsen senast rå tankas han överst av mig i Dagens Dubbel inledningen.

5 Fix You gick i mål med sparade krafter i comebacken senast och lär gå framåt en hel del nu med det loppet i kroppen. Ikväll är det anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande och till 6% är Fix You tidig vid gardering.

2 Joli’s Hilding är speedig från start och är den troliga ledaren av loppet. Från spets har han aldrig varit sämre än tre efter lika många försök. Det har blivit en seger från spets och en från dödens. Att Joli’s Hilding får Magnus A Djuse i vagnen för första gången är intressant.

Nämner även 7 Loaded Rashid som avslutade bra senast och gången förra vann han enkelt från spets. Loaded Rashid har även varit ute i tuffa sammanhang och införskaffat sig hårdhet. Även om utgångsläget är en bit ut ikväll så kan Loaded Rashid öppna bra och skulle han hitta ett vettigt utgångsläge från start är men en given segerkandidat. Men som favorit känns han trots allt given att gardera ikväll.

Min Vinnare: 4 Diamant Vendil
Spets efter 500m: 2 Joli’s Hilding
Skrällen: 5 Fix You
Ranking: A 4 B 5,2,7,1 C 9,8

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 What A Deal orkade inte hela vägen senast efter en hel del strul längs vägen i ett klass II-försöket på V75. Men dessförinnan har han två raka segrar på kontot och ikväll står What A Deal bra inne i loppet. Segrarna på slutet har tagits från spets så räkna med att Petter Karlsson i vagnen kommer ladda iväg avd som går från start ikväll. Lyckas man hitta till spets är mycket vunnet och What A Deal är hästen att slå i ett öppet lopp. Förstahäst.

4 Bontoni Degato var senast ute på V75 och mötte då tufft motstånd. Nu är det kort distans och ett öppet lopp på förhand. För två starter sedan vann man på bra sätt från spets skulle formen bara vara bibehållen ikväll detta en individ jag vill lyfta fram nu när det är första gången med framspår över 1640m. Han har startat två gånger tidigare över distansen och då har det slutat med en andraplats båda gångerna trots bakspår.

Nämner även skrällen 9 Friend of Elves som varit ute i tuffa treåringslopp under året. Han närmar sig första segern i karriären allt mer för varje start och skulle här gynnas om det blir bra tempo på loppet från start. Till 4% är detta skrällen i loppet för mig.

Min Vinnare: 3 What A Deal
Spets efter 500m: 3 What A Deal
Skrällen: 9 Friend of Elves
Ranking: A 3,4 B 9,1,7,10,11,5 C 12,8,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto