DD Tips Örebro 1/9

Publicerad på 1 Sep 2022 - 13:44

DrTrav

DrTrav

1 Sep 2022 - 13:44

DD-tips Örebro Torsdag 1/9

DD-1 3 Bird Lane
DD-2 4,12

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
3 Bird Lane var ute i ett kval till Derbystoet senast men fick då från bricka 12 ett tufft lopp längst ner i kön och när det sen gick snabb tilllsut var det omöjligt för henne att plocka in något. Ikväll är motståndet enklare och framförallt är utgångsläget betydligt bättre. Bird Lane kan öppna bra och trivs i ledningen. Tre av fyra segrar är tagna från den positionen och lyckas Robert Bergh hitta till spets ikväll bakom Bird Lane är detta hästen att slå.

2 Uptown Skift är en annan individ som är kvick iväg från start. Hennes enda seger hittills är tagen från spets men det är lite frågetecken kring formen på henne vilket innebär att rygg på ledaren borde vara en angelägen position ikväll. Men till endast 3% och ett garanterat bra löpningsförlopp är Uptown Skift spännande. Dessutom är det anmält amerikansk vagn vilket är ett plus.

Nämner även 7 Al’s Starlicious som besitter bra fart men som inte är helt att lita på. Felfri ikväll kommer detta sto bli en faktor att räkna med i loppet.

4 Succession besitter bra kunnande i grunden och är bättre än vad raden visar. Från ett bra utgångsläge ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Bird Lane
Spets efter 500m: 3 Bird Laner
Skrällen: 2 Uptown Skift
Ranking: A 3 B 2,7,4,6,9,8,10,11 C 5,1,12

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto
4 Viva La Vida Face har nu gjort sju starter för Björn Goop och har gjort det bra. . Han jagar dock fortfarande första segern i hans regi. Senast visade Viva La Vida Face bra styrka och inställning när man blev trea. Men det fanns en del att slipa på i auktionen den gången och därför har han nu fått en träningsperiod innanför västen inför ikväll. Skulle travet flyta bättre ikväll så lär vi få se en bra prestation direkt och med tanke på att Viva La Vida Face skulle kunna hitta till ledningen i ett tidigt skede så är detta hästen att slå för övriga.

12 Global Confession kommer med toppform till kvällens start men drog tyvärr nitlotten med bricka tolv. Att det pånytt ligger en bra prestation på lut är troligt men samtidigt är Global Confession beroende av en del klaff längs vägen. Skulle det dock bli ett lopp som passar henne ikväll finns både form och kunnande för att utmana om segern trots allt.

Nämner även 7 Campagne de Press som även han kommer med bra form till kvällens start. Senast fick han göra jobbet ute i spåren och fick nöja sig med fjärdeplatsen. Dessförinnan har Campagne de Press två raka seger på kontot. Skulle han ikväll få ett mer passande löpningsförlopp kommer man pånytt vara med långt framme ikväll.

Min Vinnare: 4 Viva La Vida Face
Spets efter 500m: 4 Viva La Vida Face
Skrällen: 7 Campagne de Press
Ranking: A 4,12 B 7,5,8,3,6 C 10,11,9,2,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto