DD Tips Örebro 28/12

Publicerad på 27 Dec 2022 - 21:01

DrTrav

DrTrav

27 Dec 2022 - 21:01

Dagens Dubbel Örebro 28/12

DD-1 5.6
DD-2 1.2

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m Auto
6 Dareios De Poggio är endast spelad till 4% i skrivande stund och imponerade inte direkt efter uppehåll senast men det här är en mycket kapabel herre i grund och botten. Med en sämre insats senast blir också spelprocenten mycket tilltalande och man har inte hittat några fel på hästen. Han behövde säkerligen loppet och jag tror att vi kan förvänta oss en bättre prestation nu. Man säger från stallet att han kan vinna ett sådant här lopp med tjugo meter om han fungerar och även om han är svårbedömd måste jag ranka honom överst till den här spelprocenten.

5 Ever So Much har till skillnad från min spik dokumenterad form och han stack undan på ett bra sätt senast efter en offensiv styrning i en lite billigare konkurrens. Han är kvick iväg bakom bilen men han brukar kunna bli lite het i ledningen och det låter som att Kenneth Haugstad helst ser honom i ryggar.

4 Jarel Boko väljer Björn Goop att köra istället för Dareious De Poggio. Han kan inte vara med i någon körning från början och kommer att tappa från start men det är en stark häst som går desto bättre till slut och han var mycket rejäl när han vann på 1.13.4 den tunga vägen för två starter sedan.

1 Rockstile R. har varit trea i det norska derbyt och om han har humöret med sig kommer han med stor sannolikhet att ta hand om ledningen. Det låter som att man vill dra på i ett jämnt tempo där framme och första körspö är alltid intressant.

Min Vinnare: 6 Dareious De Poggio
Spets efter 500m: 1 Rockstile R. / 6 Dareious De Poggio
Skrällen:
Rankingen A:6.5 B.4.1.12.9 C:10.2.7.8.3.11

Dagens Dubbel 2 - 1609m Auto
1 Max Håleryd kan öppna hyggligt från start och jag ser inga raketer utvändigt och skulle han lyckas ta hand om ledningen ser det ut att vara en passande uppgift. Det blev alldeles för tufft lopp för honom senast över lång distans och han verkar ha ha tagit loppet på ett väldigt bra sätt och tränar bra.

2 Friend Of Elves har matchats tufft och att det dröjde till karriärens sextonde start innan första segern kunde inkasseras beror främst på det. Nu verkar det ha lossnat för honom på allvar och han kommer med två raka segrar i raden. Utgångsläget blev perfekt och han kommer att bli svår att stå emot till slut.

3 Reshevsky är kanske något missgynnad över den korta distansen men insatsen senast var så pass bra att han borde kunna göra sig gällande ändå. Det är en stark häst som tål jobb under vägen och han närmar sig toppformen

6 Immigrant Am är snabb från start och skulle kunna utmana om ledningen. I den positionen tror jag att han kommer att sälja sig dyrt, även om det är ett litet minus att han måste tävla med skor.

9 Gambino Brick är ojämn i sina prestationer men han mycket är kapabel för klassen och skulle det bli överpace på loppet brukar han kunna avsluta loppen fort.

Min Vinnare: 2 Friend Of Elves
Spets efter 500m: 1 Max Håleryd/ 6 Immigrant Am
Skrällen: 6 Immigrant Am
Rankingen A:1.2.3.6 B:9.7.8.4.5 C:11.12.10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto