DD Tips Rättvik & Umåker 7/10

Publicerad på 7 Okt 2022 - 00:28

DrTrav

DrTrav

7 Okt 2022 - 00:28

DD-tips Rättvik & Umåker Fredag 7/10

DD-1 2,3
DD-2 10 Interwall

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2t40m auto
3 Art Brown har nu fått två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll, vilket borde innebära att formkurvan pekar rejält uppåt här. Senast passerade Art Brown mållinjen på mersmakande sätt och till kvällens start är det anmält barfota fram vilket är spännande. Vid de två tillfällen som Art Brown gått med den balansen har det slutat med seger båda gångerna.

Dubblar systemet med 2 Conrads Diderot som senast hamnade dåligt på det i sista sväng och när han väl fick fritt så var det för långt fram. Men avslutningen var bra och nu med ett passande utgångsläge är man den troliga ledaren och ska från spets ses som en tidig segerkandidat. Conrads Diderot har hårdhet från V75 och kommer kunna ge Art Brown en match här.

Min Vinnare: 3 Art Brown
Spets efter 500m: 2 Conrads Diderot
Skrällen:
Ranking: A 3,2 B 6,7,12,10,1,9 C 5,4,8,11

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
10 Interwall är en treåring som matchats i tuffa lopp men som fortfarande står utan seger i protokollet. Senast var man ute i ett kriteriekval från omöjliga bricka tolv och i somras kvalade han in till finalen av långa E3. För två starter sedan gjorde Interwall det bra som trea bakom Lilian Young och Xanthis Harvey. Nu är motståndet enklare men samtidigt är utgångsläget tufft. Men sett till kapaciteten kommer Interwall fälla många över upploppet ikväll trots bricka tio. Spik på DD. 

5 Anastacia Broline gör det ofta bra i loppen men helst hade man kanske sett att Anastacia Broline hade nån mer seger på kontot. Nu har det blivit endel andraplatser och det har kanske väckts frågetecken kring motala. Men senast gjorde hon det bra från dödens och Anastacia Broline har visat att kapaciteten är bra. Ikväll är det spännande med Ulf Ohlsson i vagnen för första gången och vid gardering ska hon räknas tidigt.

Ytterligare två tidiga streck vid gardering är 1 Geisha Brick och 2 Gladiator of Gold som båda har fått passande utgångsläge och är på så sätt garantera bra lopp. Båda kommer dessutom med lopp i kroppen nu och bör ha formkurvor som pekar uppåt.

Min Vinnare: 10 Interwall
Spets efter 500m: 2 Gladiator of Gold
Skrällen:
Ranking: A 10 B 5,2,1,9,3,6,4 C 8,11,7,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto