DD Tips Romme 6/1

Publicerad på 6 Jan 2023 - 10:59

DrTrav

DrTrav

6 Jan 2023 - 10:59

DD Tips Romme Fredag 1/6

DD1: 8 Iceland Radio
DD2: 2,4,5,6,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Här hittar vi omgångens enda spik, 8 Iceland Radio. Detta är en individ som visat bra form en längre tid. För två starter sedan stod hon för en bra insats när det blev seger på Solvalla. Att det idag är 20m tillägg är inget som skrämmer om vi ser till hästarna på start. Främsta motbudet hittar vi däremot på 40m tillägg, 10 Perfect Dynamite. Men jag är inne på at Iceland Radio körs offensivt från start och med en liknande insats som vid senaste segern kommer hon bli svårslagen här. Jag spikar.

Motbud
10 Perfect Dynamite är en härdad och rutinerad numera tioåring. Han är van att tampas i tuff konkurrens och för två starter sedan avslutade han vasst som tvåa bakom en så pass bra häst som Very Kronos. Men känslan är att detta är en individ som numera behöver få loppen lite serverat och när det som nu väntar en hel del jobb på egen hand kommer jag välja att spika emot.

Min Vinnare: 8 Iceland Radio
Spets efter 500:
Skrällen:
Ranking: A 8 B 10,12,11,6,2,13 C 5,3,1,7,4,9

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
6 Gigolo La Marco blev senast serverad ett perfekt i rygg på ledaren. Han tackade för det genom att skjuta till vasst när luckan sen kom. Nu är man tillbaka på svensk mark igen och han har tidigare presterat bra här. Speeden finns där och skulle det bara lösa sig med positionerna från start ikväll är jag detta mitt förstaval.

I spets sitter troligtvis 5 Ceboruco som senast fick ge sig från just spets efter att det gått alldeles för fort under loppet. Att det blev trötta ben är inget att säga om och att det nu är 500m kortare är bara ett plus. Kostar det inte allt för mycket för att nå ledningen ikväll kan det mycket väl räcka hela vägen för Ceboruco. Spännande till 12%.

Nämner även 10 Pretty And Evil som visserligen inte vinner så ofta. Men även detta är en speedig individ som trivs över den korta distansen. Hon står dessutom perfekt inne i loppet och skulle det bli lite körning på grejerna från start här kommer Pretty And Evil kunna profitera på det tillslut.

2 Ninepoints Yankee är en strulputte som besitter bra kunnande när han väl fungerar. Men det är en gedigen galopphistoria som hästen besitter vilket gör honom svår att räkna på. Nu har han fått ta igen sig lite inför ikväll och utgångsläget är passande. Skulle han trava felfritt är Ninepoints Yankee garanterad ett bra lopp och kan bli dyr att nonchalera vid gardering.

Min Vinnare: 6 Gigolo La Marco
Spets efter 500: 5 Ceboruco
Skrällen: 2 Ninepoints Yankee
Ranking: A 6,510 B 2,4,1,8,12 C 3,7,9,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto