DD Tips Romme & Umåker 18/11

Publicerad på 18 Nov 2022 - 12:32

DrTrav

DrTrav

18 Nov 2022 - 12:32

DD-tips Romme & Umåker Fredag 18/11

DD-1 4 Global Crossover
DD-2 6 Mellby Ironman

1 rader x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Global Crossover har varit ute och tampats i tuffa sammanhang på slutet. Senast var han med i en Breeders Crown-semifinal där Francesco Zet vann och Global Crossover slutade som första häst utanför finalplatsen. För två starter sedan visade han upp sitt kunnande pånytt när han stod för en rejäl insats. Global Crossover står på tur för seger nu och jag är inne på att det blir full utdelning här ikväll. Uppgiften ser passande ut och motståndet skrämmer inte. Jag ser Global Crossover tidigt hitta till ledningen och väl i den positionen blir han sen svårslagen.

Motbud
8 Ninja’s Kiss kommer med bra form och har stått för flera bra insatser på slutet. Senast fick hon göra jobbet utvändigt om ledaren och höll starkt som tvåa. Nu är utgångsläget visserligen inte det bästa och det blir normalt sett svårt att rå på Global Crossover. Men för den som garderar så kommer Ninja’s Kiss med bra form och tål att göra en hel del jobb på egen hand.

Nämner även 1 Pelas Ethos som vann från ledningen senast och har ikväll fått ett spännande smygläge. Det är anmält amerikansk vagn nu vilket är spännande. Med lucka tillslut kan Pelas Ethos plocka ner många över upploppet.

Min Vinnare: 4 Global Crossover
Spets efter 500: 4 Global Crossover
Skrällen: 1 Pelas Ethos
Rankingen: A: 4 B 8,1,12,5,10,7,9 C 2,6,3,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Det ser upplagt ut för 6 Mellby Ironman i avslutningen. För två starter sedan vann han enkelt efter en vass avslutning och senast tog han hand om ledningen tidigt, fick sedan bestämma tempot en bit men fick tillslut se sig besegrad av en för dagen bättre Trumpie. Utgångsläget kunde visserligen vara bättre, men Mellby Ironman kan öppna bra och i mitt badkar kör Daniel Wäjersten tidigt fram och övertar ledningen. Väl i spets känns sen loppet över och jag spikar.

Motbud
9 Albert Zonett är en kapabel individ som det dessvärre har strulat en hel del för på slutet. Senast var dock ett steg i rätt riktning. Då vann man också efter en felfri och rejäl insats. Bricka nio ikväll är dock inte det bästa men han är allround och tål att göra en hel del jobb på egen hand. På förhand är detta givna utmanaren ikväll till min spik.

Min Vinnare: 6 Mellby Ironman
Spets efter 500: 6 Mellby Ironman
Skrällen:
Rankingen: A: 6 B 9,2,10,3,1 C 5,4,7,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto