DD Tips Solvalla 17/12

Publicerad på 17 Dec 2021 - 13:15

DrTrav

DrTrav

17 Dec 2021 - 13:15

DD-tips Solvalla Fredag 17/12
DD-1 6 Twinkle Face
DD-2 2,3,5,12
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Min förstahäst här blir 6 Twinkle Face som är en individ med hög högstanivå. I den senaste starten visade hon att formen är bra genom att prestera bra efter sin galopp. Hon är dessutom van att möta tufft motstånd och är kvick iväg från start. Twinkle Face fungerar både bra i ledningen som med lopp på rulle, så oavsett vilken taktik Claes Sjöström väljer är Twinkle Face ett givet segerbud. När det dessutom kan häxa för favoriten från sitt innerspår blir hon mitt förstaval i loppet och spik på DD.
1 Digital Dominance är en rejäl typ som slutade trea i Harper Hanovers lopp tidigare i år. Han lever på sin styrka och har flera gånger visat sig duga väldigt bra för klassen. På slutet har man varit ute och gjort det bra mot hårt motstånd men i den senaste starten fick man äntligen segerdefilera igen efter en gedigen prestation mot hästar som 5 Rally Hans och 7 All Star. Från bricka ett kommer man inte kunna hålla upp någon ledning ikväll men med tanke på det lilla startfältet är risken ändå liten att man ska bli fast. Utan strul längs vägen är man ett givet segerbud på nytt.
Nämner även 5 Rally Hans som fick ge sig mot Digital Dominance senast. Men Rally Hans fick ett tufft lopp den gången och med bättre förutsättningar ikväll och med lite mer klaff längs vägen ska man inte nonchaleras vid gardering.
Min Vinnare: 6 Twinkle Face
Spets efter 500m: 6 Twinkle Face
Skrällen: 5 Rally Hans
Ranking: A 6,1 B 5,7,4,10,2 C 9,3,8
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Ett treåringslopp för ston som max tjänat 100.000kr avslutar DD spelet.
2 Isabelle Mearas gjorde första starten efter ett kortare uppehåll senast och var inte som bäst den dagen men man meddelade då att Isabelle Mearas blivit behandlad och fått stått över lite träning under tiden vilket kan vara förklaringen till den sämre prestationer. Nu har man fått en genomkörare i kroppen och formkurvan lär vara framflyttad en del, dessutom har hon ett bra utgångsläge. Lever bara Isabelle Mearas upp till sitt kunnande ska hon ses med bra segerchans i avslutningen.
5 Control Wheel har visat smygform i de två senaste starterna efter att gjort det bra men ändå inte fått chansen. Med tanke på det är programraden missvisande och formen är bättre än vad många tror. Control Wheel är allround och går från samtliga positioner. Det är dessutom anmält amerikansk vagn vilket känns spännande, givet streck för mig.
Skrällen är 3 Visual Alert som står perfekt inne i lopp och även om programraden är allt annat än munter så är detta en individ som inledde karriären lovande. Nu efter alla galopper han man börjat om med hästen och inför kvällens start låter tränare Mattias Djuse lite så uppåt och i ett annars öppet lopp är detta min skräll till 4%.
Min Vinnare: 2 Isabelle Mearas
Spets efter 500m: 2 Isabelle Mearas
Skrällen: 3 Visual Alert
Ranking: A 2,5 B 3,12,9,7,10,11,1 C 4,8,6
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto