DD Tips Solvalla 2/8

Publicerad på 2 Aug 2022 - 13:35

DrTrav

DrTrav

2 Aug 2022 - 13:35

DD-tips Solvalla Tisdag 2/8

DD-1 1,11,13,15
DD-2 3,9

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Omgångens mest öppna lopp.

1 De Facto är en fyraåring som kommer mer och mer för Timon Nurmos. Det har blivit två segrar på de tre senaste starterna och senaste stod han för en mersmakande prestation när han vann och lämnade konkurrenterna över upploppet. Utgångsläget är lite vanskligt då han inte är någon blixt från start men med endast fem hästar på startvolten så borde Jorma Kontio i vagnen kunna leta sig ut och avancera mot ledningen tidigt. Väl i spets är detta sen hästen att slå.

11 Warrior's Tale är mitt förstaval på tilläggsvolten. Han har ett spännande utgångsläge med springspår från start och har tidigare visat att han kan öppna kvickt. Tillsammans med startsnabba Erik Adielsson finns det på kartan att man trots 20m tillägg är den som är först framme för att överta ledengine. Men oavsett om det blir spets eller inte kommer Warrior's Tale med toppform. Han vann senast överlägset och är given på kupongen även ikväll.

Nämner även 13 Camelot Ås som får Örjan Kihlström i vagnen ikväll vilket är spännande. Till låg procent är detta en skräll jag betalar tidigt för.

15 A Nunja Kid har nu fått två lopp i kroppen efter lite vila och med tanke på den form stall Markus B Svedberg håller för dagen är detta ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 1 De Facto
Spets efter 500: 1 De Facto / 11 Warrior's Tale
Skrällen:
Rankingen: A: 1,11 B 13,15,12,2,9,10,3 C 6,4,5,14,8,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Succession är ett fyraårigt sto som är härdad i tuffa sammanhang för klassen. För två starter sedan var hon ute i ett kval till StoSprintern och mötte då bland annat Chebba Mil. Senast var hon ute i kval till StoChampionatet och då höll Succession klart bra bakom Deborah S.H. Nu är det enklare emot på pappret och från ett bra utgångsläge är Succession mitt förstaval.

9 Kungfu Lady visade toppform senast, då avslutade hon blixtrande via 09,1 sista 700m. Skulle det klaffa någorlunda från bakspåret ikväll är detta ett sto som lever på sin speed och tillsammans med Björn Goop kommer hon inte bli lätt att stå emot tillslut.

1 Carisma Bi gör ikväll en spännande debut för Alessandro Gocciadoro. Vi har varit inne på tidigare att man inte riktigt vet vart Gocciadoro har sina hästar för dagen. Men trots det är det alltid spännande på förhand och se vad tränarbytet kan medföra. Utgångsläget är ett minus ikväll då hon inte är någon blixt från start men om man plockar med ett par hästar är Carisma Bi tidig till låg procent.

Min Vinnare: 3 Succession
Spets efter 500:
Skrällen: 1 Carisma Bi
Rankingen: A: 3,9 B 1,4,7,5,8,2 C 6,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto