DD Tips Solvalla 25/3

Publicerad på 25 Mar 2022 - 13:41

DrTrav

DrTrav

25 Mar 2022 - 13:41

DD-tips Solvalla Fredag 25/3
DD-1 8,9,10
DD-2 2 Arabbiata Face
3 rader x 70kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
10 Sidney Celeber är en härlig individ som besitter högt kunnande. I årsdebuten senast vann på en 1.13-tid och imponerade. Nu med lopp i kroppen lär vi knappast kunna förvänta oss en sämre prestation. Sidney Celeber har även visat tidigare att han klarar av att attackera bakifrån och även om motståndet är klart dugligt ikväll är jag inne på att Sidney Celeber är hästen att slå för övriga. Dessutom är det anmält barfota runt om vilket är ett plus. Förstahäst.
Tidig är också Björn Goops 8 Astronascente Zac som i den senaste starten troligen behövde nog loppet i kroppen. Han är van att tampas mot tufft motstånd och även om utgångsläget inte är tilltalande ikväll så vill jag ändå framhålla honom till 8%. Med lite klaff under vägen finns kunnande för att utmana om segern.
Kioskvältaren är 9 Porthos Race. Tränaren Åke Lindblom var uppåt inför den senaste starten på Momarken, då handlade det om V75 och dagen förstördes av en galopp. Är bara formen bibehållen tills ikväll och det stämmer lite längs vägen är detta en häst som kan slå sig in där framme. När det endast är 1% på strecken känns det givet att plocka med storskrällen vid gardering.
Min Vinnare: 10 Sidney Celeber
Spets efter 500:
Skrällen: 8 Astronascente Zac / 9 Porthos Race
Rankingen: A: 10 B 8,9,1,5,7,6,4 C 3,2,11
Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
2 Arabbiata Face kommer från fromstallet Roger Walmann och har gjort bra prestationer på slutet. I den senaste starten avslutade hon vasst sista varvet och visade då att formen är god. Ikväll är det första starten över lång distans men med tanke på vad Arabbiata Face visat upp på slutet så bör distansen gynna hennes styrka. Förstahäst och spik på DD.
Den av Björn Goops hästar som är mest intressant i loppet är 3 Somethingroyal. Grundkapaciteten är hög och utgångsläget är tilltalande. Skulle Somethingroyal komma i fin författning till kvällens start är också segerchansen hög. Men med tanke på att det är första starten efter lite vila är formen ett frågetecken vilket gör henne svår att sätta in i loppet.
Nämner även 4 Carroty är kvick iväg från start och som kan vara den som tidigt sitter i ledningen. För två starter sedan visade hon även att distansen inte är några problem då hon var ute i samma lopp som Ruger. I den senaste starten fick hon göra en hel del jobb själv och skulle Kim Erikssons som sitter i vagnen få fusk bort en bit av loppet så kan Carroty bli tuff att slå.
Min Vinnare: 2 Arabbiata Face
Spets efter 500: 4 Carroty
Skrällen: 4 Carroty
Rankingen: A: 2 B 3,4,1,10,12,11,5 C 6,7,9,8
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto