DD Tips Solvalla 26/11

Publicerad på 25 Nov 2022 - 18:45

DrTrav

DrTrav

25 Nov 2022 - 18:45

DD Tips Solvalla Lördag 26/11

DD1: 4,9
DD2: 1,3,11

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Ett öppet lopp på förhand där 1 Hidalgo Heldia som jag lyfte fram senast vid segern är hästen att slå om han lyckas försvara innerspåret. Men det är just det, Hidalgo Heldia är nämligen speciell av sig och senast körde kanske en av landets bästa kuskar när det gäller att hålla hästar i rätt gångart Jorma Kontio. Nu kör Conrad Lugauer själv och från ett klurigt innerspår dessutom. Att kapaciteten finns för att vinna råder det inget tvivel om och skulle Conrad lyckas få iväg Hidalgo Heldia felfritt -och dessutom hitta till spets är detta ekipaget att slå. Håller Hidalgo Heldia upp ledningen har han segrat sju gånger på åtta försök. från ledningen. Men som favorit på V75 känns det lurigt på förhand och jag målar på med den breda penseln.

4 Akilles Face är också speciell individ som inte går att lita på. Men potentialen är skyhög och skulle Akilles Face gör om prestation som han gjorde för tre starter sedan blir han svårslagen idag. Utgångsläget är bra och felfri är han ett tidigt bud till 8%.

Nämner även tidigt 9 Aragorn As som senast gjorde comeback efter lite paus och stod direkt för en positiv insats. Nu med lopp i kroppen lär formen vara ännu bättre idag och skulle Björn Goop få lifta med in till slutrundan kommer han fälla många den sista biten.

2 Behind Bars gjorde det bra som tvåa bakom Hidalgo Heldia senast och från ett bra utgångsläge idag kommer man återigen kunna få ett passande lopp. Uppenbarar sig även lucka tillslut kommer hanns speed bita bra den sista biten.

Min Vinnare: 4 Akilles Face
Spets efter 500m: 1 Hidalgo Heldia
Skrällen: 2 Behind Bars
Ranking: A 4,9,1 B 2,7,10,11,12 C 3,6,5,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Imperatur Am är en fyraåring som gjort det mesta rätt hittills i karriären. Det har blivit sju segrar på sina tio inledande starter. För två starter sedan var man ute i Derbyt och avslutade sylvasst efter att ha fått luckan sent. Nu växlar man även upp till samma balans och utrustning som Imperatur Am hade i Derbyfinalen, barfota bak och amerikansk vagn. Detta är ett stort plus jämfört med runt om och vanlig vagn, som han gick senast. Han kommer dessutom med lopp i kroppen nu och från ett bra utgångsläge är detta min tipsetta.

1 Declan var också med i Derbyt för tre starter sedan. Då blev det dessvärre en tidig galopp. Men senast gjorde han ett bra lopp från bricka tolv på V75, och nu med det loppet i kroppen och från ett betydligt bättre utgångsläge idag så är förhoppningarna höga. Declan kan öppna bra och han går bra både i spets och i ryggar. Så oavsett taktik kommer Daniel Wäjersten bli en faktor i segerstriden här.

Min skräll i loppet är 11 Marlon Boko som jag var inne på senast. Då kostade hästen mig 7 rätt och närmare 1 Miljon inspelat på V75. Han satt dessutom fast med allt sparat i rygg på ledaren efter att ha tappat ledningen då det blev några galoppsteg direkt efter start. Såklart surt då, men att man med tanke på detta är spelad till 5% idag känns alldeles för lite och Marlon Boko är ett givet drag på min kupong.

Min Vinnare: 3 Imperatur Am
Spets efter 500m: 1 Declan
Skrällen: 11 Marlon Boko
Ranking: A 3,1,11 B 4,10,2,9,6 C 7,8,5,12

Lycka till
DrTrav

TV: DrTrav kör V75 Tips med Niklas Robertsson!TV: DrTrav kör V75 Tips med Niklas Robertsson!


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto