DD Tips Solvalla 4/2

Publicerad på 3 Feb 2023 - 10:12

DrTrav

DrTrav

3 Feb 2023 - 10:12

DD Tips Solvalla 4/2

DD1: 4,5,9,12
DD2: 4 Borups Victory

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Mitt drag i omgången är 12 Affinity Face som visserligen blev för pigg innan loppet senast och hade då inte sin bästa dag. Men formen finns där och skulle det lösa sig bra från sitt springband på tillägg kan hon komma perfekt på det här. Till låga 8% är detta em skäll jag tidigt betalar för. Kapaciteten vet jag finns där och skulle hon baar sköta sig och få ett okej lopp är Affinity Face med och utmanar om segern idag.

9 Jeans´n Passion avslutade bra från sitt bakspår senast och idag har hon fått bättre förutsättningar. Från ett tredjespår i volten bör Jeans´n Passion kunna öppna vettigt och med tanke på hennes hårdhet och att hon kan göra en hel del jobb på egen hand så är detta ett tidigt streck i min bok.

Nämner även 5 Miss Mighty som senast vann knappt men säkert ifrån ledningen. Nu har hon fått ett lopp i kroppen vilket borde gör gott för formen. Däremot är spår fem i volt inte optimalt och det lär knappast bli någon ledning direkt från start denna gången.

Min Vinnare: 12 Affinity Face
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 12,9,5 B 4,15,2,3,6,7,10,13 C 14,11,8,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika 4 Borups Victory. Detta är en individ som kommer klättra i klasserna framöver och senast vann han väldigt enkelt och utvecklingskurvan pekar onekligen rakt upp. Jag är inne på att han kan öppna snabbast av de betrodda med framspår och således vara den som trav han om ledningen efter en bit. Väl i den positionen kommer han bli svårpasserad och jag väljer därför att spika.

Motbud
Främsta motbudet till min spik är 2 Gaylord Am som senast stod för en enastående prestation när han lyckades finna trots en rejäl galopp tidigt i loppet. Nu är utgångsläget dessutom bättre och även om han inte är någon blixt från start bör han tidigt kunna sitta bra till. Ska på förhand ses som det främsta motbudet till min spik.

Nämner även 8 Lucky Guy Boko som stannade till i ledningen senast över upploppet efter att kanske blivit för ensam. Nu är utgångsläget inte det bästa men hästen besitter bra kunnande och med ett annat upplägg denna gången där han kan få ligga på rulle ska han inte helt nonchaleras för den som garderar.

Min Vinnare: 4 Borups Victory
Spets efter 500m: 4 Borups Victory
Skrällen: 8 Lucky Guy Boko
Ranking: A 4 B 2,8,1,5,12,9 C 3,7,6,10,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto