DD Tips Solvalla & Jägersro 12/10

Publicerad på 12 Okt 2022 - 13:33

DrTrav

DrTrav

12 Okt 2022 - 13:33

Dagens Dubbel Solvalla & Jägersro 12/10

DD-1 4.11
DD-2 3 Henry Flyer Sisu

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
11 Tearsinheaven är väldigt kapabel för klassen och han imponerade på mig senast efter ett långt tävlingsuppehåll om än i ett enklare sällskap. Han har tidigare varit enormt galoppbenägen men visade inga sådana tendenser senast. Nu hoppas jag att han har lämnat dom problemen bakom sig och om han bara fungerar är jag inne på att han kliver runt det här sällskapet.

Jag dubblar mitt system med 4 T.Walls Kastor som jag tror kan köra fram och överta ledningen efter ett par hundra meter. Han kan inte spetsa av egen kraft men jag tror att de flesta av hästarna med framspår är beredda att släppa ledningen och sedan är Joakim Lövgrens femåring hästen att slå.

Min Vinnare: 11 Tearsinheaven
Spets efter 500m: 4 T.Walls Kastor
Skrällen:
Rankingen A:11.4 B:8.10.5.7.6.2 C:1.9.3.2

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Jag avslutar omgången med en spik på 3 Henry Flyer Sisu som startar med passande förutsättningar i en lämplig omgivning. Han har förvisso fått två tuffa lopp i rad och det skulle möjligtvis kunna sitta i benen lite men jag tycker att han borde kunna hålla ut utvändiga ekipage från start och hitta till ledningen. När spetsstriden väl har lagt sig ser jag inte att någon kommer sätta upp tempot utvändigt och han borde kunna få dämpa därefter. Runt 35% känns klart vettigt i en svårspikad omgång.

Motbud
4 Final Dream är den som skulle kunna utmana om ledningen från start och skulle Andreas Lövdal nå den positionen ska han räknas tidigt med en form som känns klart på gång för dagen.

2 Billy Idol Jet har mött tuffa hästar och har fått ett perfekt läge bakom bilen. Han kommer att kunna söka en bra position direkt och skulle gynnas om ovan nämnda hästar kör lite mot varandra från start.

Min Vinnare: 3 Henry Flyer Sisu
Spets efter 500m: 3 Henry Flyer Sisu
Skrällen:
Rankingen A:3 B:4.2.10.5.8.1 C:6.9.11.7

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto