DD Tips Solvalla & Romme 25/11

Publicerad på 24 Nov 2022 - 20:32

DrTrav

DrTrav

24 Nov 2022 - 20:32

DD-tips Solvalla & Romme Fredag 25/11

DD-1 1,2,3,9
DD-2 1 Asteroid

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
9 Courage sköt till vasst efter att fått fritt sen för två starter sedan och senast visade han återigen bra form när han höll starkt hela vägen efter ett offensivt upplägg. Courage är allround och trots kort distans ikväll behöver inte utgångsläget vara fel. Jag är inne på det kan gå undan från start ikväll och oavsett om Courage sänder fram tidigt när tempot bedarrade eller om han körs på speed så är detta en given segerkandidat i loppet.

2 M.T.Penelope är väldigt kvick iväg från start och gjorde det bra från ledningen senast. Nu är hon den troliga ledaren från start och motståndet är inte tuffare denna gången än jämfört med senast. Däremot är distansen bättre och M.T.Penelope är hästen att slå från ledningen.

Nämner även 3 Furiosa som inte var som bäst senast men nu har hon fått pausa lite och vi bör kunna förvänta oss en bättre prestation ikväll. Furiosa är en treåring som normalt sett har bra kapacitet för kvällens lopp och från ett bra utgångsläge ska hon tidigt med vid gardering.

Min Vinnare: 9 Courage
Spets efter 500m: 2 M.T.Penelope
Skrällen: 3 Furiosa
Ranking: A 9,2 B 3,1,4,12,6,8,10 C 5,11,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar med att spika 1 Asteroid som visade bra form senast efter att fått ett tufft lopp i tredjespår första 500m fram till dödens, han höll trots detta bra som trea i mål den gången. Dessförinnan har Asteroid tre raka segrar på kontot. Detta är en speedig individ som kan öppna kvickt och när man från ett perfekt utgångsläge är den troliga ledaren av loppet är man också hästen att slå för övriga. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
4 Edibear är en tuffing som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Senast blev det helt fel och det loppet är bara att glömma. Stefan Persson är optimistisk och meddelar att Edibear aldrig känts bättre än vad han gör just nu. Näst senast bvar man ute i Derbyt och slutade trea. På förhand är Edibear det givna motbudet i loppet.

Nämner även 10 Sourire Frö som senast gjorde det bra som tvåa bakom Francesco Zet, Sourire Frö fick då ett passande lopp i rygg på ledaren. Ikväll är utgångsläget ett minus men med tempo på loppet är detta en individ som kan avsluta vasst den sista biten.

Min Vinnare: 1 Asteroid
Spets efter 500m: 1 Asteroid
Skrällen: 10 Sourire Frö
Ranking: A 1 B 4,10,7,5,8,11,12 C 3,2,6,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto