DD Tips Umåker 8/1

Publicerad på 7 Jan 2023 - 23:42

DrTrav

DrTrav

7 Jan 2023 - 23:42

Dagens Dubbel Umåker 8/1

DD-1 5 Eskimo Brother
DD-2 10 Tim Jerry

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Volt
5 Eskimo Brother blir min enda spik i omgången. Visst, han har gjort bort sig förr när han har haft lämpliga uppgifter och det går inte att lita på honom fullt ut men känslan är att han bara tävlar mot sig själv här. Han trivs ypperligt på isen och vann sin comeback näst senast och senast gick han i mål med gott om krafter kvar som trea från ett tufft utgångsläge på V75. Motståndet skrämmer inte för fem öre och så länge han inte strular till det för sig själv så vinner han loppet.

Motbud
9 Eder Bob som startar tjugo meter bakom känns värst emot på förhand. Han är van tuffare konkurrens i sin karriär men han börjar bli till åren och vinner inte på beställning. Han gör alltid ett gott dagsverke och får han gå med i ryggar och spara på sin speed kan han avsluta fort men känslan är att han inte tål allt för tuffa upplägg numera.

Min Vinnare: 5 Eskimo Brother
Spets efter 500m: 5 Eskimo Brother / 3 Flight Deck
Skrällen:
Rankingen A:5 B:9.3.1.6.2.10.C:7.8.4

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
9 Bond Eagle är självskriven tipsetta och man hör på konkurrenterna att dom har respekt för honom i den här spårtrappan. Han har sett jättefin ut vid två raka segrar och det är en riktigt tuffing som gärna tågar på ute i spåren. Hannu Torvinen lär köra som att han har bästa hästen och vi kan förvänta oss ett offensivt upplägg.

10 Tim Jerry ska bli spännande att se på svensk mark igen. Han gör resan till sverige med dokumenterad form och senast han besökte Sverige var han tvåa på V75 bakom L.A Boko och var före hästar som L.L Labero och Black And Quick i mål. Inom DD.spelet väljer jag att gå på honom eftersom oddset med favoriten inte lär vara särskilt lockande.

3 The Oak L.A var ute på V75 senast och gjorde det riktigt bra som fyra och gick som en kanon längst ut över upploppet. Det känns som att han är under rejäl utveckling och om favoriten får en tuff resa kan The Oak L.A mycket väl vara vinnaren.

7 Gun De Chanlecy kördes väldigt passivt av Frida Sandberg senast och han fick aldrig chansen. Hanna Olofsson säger att det var mycket krafter kvar över mål och låter smått optimistisk på förhand inför den här starten. Ove A Lindqvist får ses som en kuskförstärkning och till 3% vill jag ha med honom på en garderad kupong.

Min Vinnare:9 Bond Eagle
Spets efter 500m: 4 Klammer / 5 Claire De Quattro
Skrällen: 7 Gun De Chanlecy
Rankingen A:9.10.3 B:.7.5.4.12.1.8 C:2.6.11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto