GS75 Tips Bergsåker 6/11

Publicerad på 5 Nov 2022 - 22:41

DrTrav

DrTrav

5 Nov 2022 - 22:41

Söndagens GS75-tävlingar hämtar vi från Bergsåker. Vi bjuds på en JACKPOT på 4,8 Miljoner. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 3 Byron Face den andra avdelningen och 10 Baltimore Face i den tredje avdelningen. 

GS75 Tips Bergsåker Söndag 6/11
V75-1 1,4,6
V75-2 3 Byron Face
V75-3 10 Baltimore Face
V75-4 9,15
V75-5 1,3,4,5,9
V75-6 2,3,4,6,10
V75-7 4,5,6,8,15

750 rader x 1 = 750 kr

DD Tips Bergsåker Söndag 6/11
DD1: 2,6
DD2: 4,6,8,15

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


GS75-1 2140m auto
6 Gooner kommer med imponerande tre raka segrar på kontot och för dagen ser Daniel Wäjerstens sexåring ut att göra allting rätt. Utvecklingen pekar rak upp och Gooner kommer bli en häst att räkna med i högsta klassen framöver. Nu har man fått lite välbehövlig vila inför idag och formen är troligtvis inte 100%, men trots detta så ska han starta med bra segerchansen bara sett till hans kunnande. Han kan öppna rappt och lika bra i ledning som bakifrån, så oavsett vilken taktik Daniel väljer idag är detta mitt förstaval i loppet.

1 Pinto Bob besitter högt kunnande för klassen men är inte helt att lita på. Han har en tendens att galoppera emellanåt vilket för att resultatraden inte är speciellt smickrande. Men de gångerna Pinto Bob presterar på topp har han visat både fart och kunnande som gör sig gällande tidigt i ett lopp som detta. Förutsättningarna idag är passande, han är kvick iväg från start och har fått ett perfekt utgångsläge. Given vid gardering.

Nämner även 4 Even's Cool Boy som senast gjorde det helt okej via 1.11 sista 100m. Även om detta är en individ som inte vinner speciellt ofta nu för tiden så finns kunnandet där och till låg procent vid gardering är Even's Cool Boy intressant. 

Min Vinnare: 6 Gooner
Spets efter 500: 6 Gooner
Skrällen: 4 Even's Cool Boy
Rankingen: A: 6 B 1,4,5,8,2 C 7,3

GS75-2 2140m auto
Daniel Wäjersten har även en intressant häst här också, 3 Byron Face. Han satt fast med sparade krafter för två starter sedan, och såg mersmalande ut då. Senast vann man enkelt från spets och med tanke på stallets form ser jag framför mig en minst lika bra insats från Byron Face idag. Utgångsläget är passande, skulle han dessutom hitta tidigt till spets är detta hästen att slå. Given tipsetta och jag spikar till tilltalande procent. 

Motbud
Skrällen är 4 Ektara som har visat upp bra inställning men som brottats med en hel del strul under loppen hittills iår. Ektara är precis som många av Robert Berghs hästar tuffa och tål att göra lite jobb på egen hand om det skulle behövas. Från ett bra utgångsläge kommer Ektara tidigt kunna sitta bra på det här och ska räknas tidigt vid gardering.

5 Global Daretodream är en rejäl och spännande individ som precis som många andra i loppe bara bli bättre och bättre för varje start. För två starre sedan vann man efter att fått ett passande lopp i andra utvändigt. Jag är inne på att man kommer kunna öppna rätt bra idag från bricka fem och är på så sätt garanterad ett bra lopp på nytt. Global Daretodream känns därför given på kupongen för den som garderar.

Min Vinnare: 3 Byron Face
Spets efter 500: 3 Byron Face
Skrällen: 4 Ektara
Rankingen: A: 3 B 4,5,10,9,1,7 C 6,8,11,2

GS75-3 2640m auto
10 Baltimore Face tog stora steg i utvecklingen under sommaren och kommer nu med imponerande fyra segrar och en andraplats på de fem senaste starterna. Det Mosaique Face avkomman visat upp på slutet gör honom nästan överkvalificerad idag sett till hans kunnande. Senast vann man trots en tuff resa i tredjespår nästan hela vägen. Att det nu är långdistans ses även som ett plus. Baltimore Face har inte startat över 2640m tidigare men styrkan och inställningen har han visat upp ändå. Trots bakspår idag är jag inne på att Baltimore Face bara är bäst och spiken är ett faktum.

Motbud
8 Myrsjös Timeout visade både bra form och styrka när han trots ett tufft lopp höll bra hela vägen som tvåa bakom Fetter Tir senast. Lång distans idag är en fördel och även om utgångsläget kunde varit bättre så är detta en individ som ska räknas tidigt bakom min spik bara det klaffar lite från start.

Nämner även 2 Hickoexplosive som är helbror till unghäststjärnan och Kriterietvåan Policy of Truth. Hickoexplosive har fått ett lopp i kroppen efter lite vila och bör ha en formkurva som pekar uppåt. DEssutom är utgångsläget tilltalande och man kommer kunna få ett passande lopp här idag. En tidig utmanare på förhand om min spik skulle komma bort i loppet. 

Min Vinnare: 10 Baltimore Face
Spets efter 500:
Skrällen: 2 Hickoexplosive
Rankingen: A: 10 B 8,2,5,6,4,11 C 3,12,1,9,7

GS75-4 2140m volt
15 Pyrotek kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna och ser ut att hittat nya växlar ju längre året gått. Kapaciteten har funnits där hela tiden men nu flyter också travet bättre och han har blivit mer stabil. För två starter sedan vann man ett bra lopp och inkasserade 1/3 av hans insprungna pengar. Pyrotek besitter bra styrka så trots utgångsläget här idag bör kusken Mats E Djuse inte vara rädd för att sända fram i spåren. I min bok är detta förstavalet i loppet.

Jag väljer dock att dubbla med 9 Sol Storm som visserligen inte är helt att lita på. Men ser man endast till kunnande och kapacitet ska man räknas tidigt i loppet. Sol Storm har fortfarande inte förlorat felfri för Hanna Forslin och för två starter sedan lyckades man även vinna trots galopp. Då stannade klockan på 1.26 i 1700m. Att Magnus A Djuse kör för första gången är så klart spännande och jag låser loppet på två hästar.

Min Vinnare: 15 Pyrotek
Spets efter 500:
Skrällen:
Rankingen: A: 15,9 B 13,8,2,12,1,10,11,14,7 C 3,4,5,6

GS75-5 2140m auto
5 Secret Celebration vann enkelt från ledningen senast och kommer med formen på topp till dagens start. Han kan öppna bra och har fått ett passande utgångsläge. Skulle Secret Celebration köra sig till ledningen här är mycket vunnet, men samtidigt är detta en allround häst som även kan vinna med andra upplägg. Det finns startsnabba konkurrenter innanför och väljer Daniel Wäjersten att ta en något lugnare start så bör han komma ner vettigt oavsett. En rättmätig favorit som jag trots allt kommer gardera här.

4 Google Sisu fick ett tufft lopp senast när han fick gör jobbet utvändigt om Secret Celebration. Insatsen var trots allt klart positiv och nu med lopp i kroppen och ett bättre utgångsläge ökar såklart chanserna denna gången. Skulle Google Sisu vara den som tar hand om ledningen ska det bli spännande att se honom. Google Sisu har endast förlorat en gång på fem försök från tätpositionen. På förhand är detta en tidig utmanare till favoriten idag.

Nämner även 9 Conrads Diderot som kommer med en färsk seger i bagaget. Formen är bra och idag har Conrads Diderot ett spännande smygläge. Man är garanterad ett bra lopp och får man spara speeden in i det sista så kommer man kunna avsluta snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 5 Secret Celebration
Spets efter 500: 4 Google Sisu / 5 Secret Celebration
Skrällen: 9 Conrads Diderot
Rankingen: A: 5 B 4,9,3,1,,10,8 C 2,7,11,6

GS75-6 2140m auto
6 Knutte Sting visade upp hela sitt register senast när man vann på V75 trots dödens. Prestationen var imponerande och även om det troligtvis väntar en hel del jobb på egen hand här också så gör man bara om samma insats pånytt idag kommer Knutte Sting vara svårstoppad. Han lever på sin styrka och oavsett loppscenario är jag inne på att Oscar Berglunds fyraåring är starkast tillslut.

2 Grant Hall vann från ledningen senast på mersmakande sätt. Idag har han pånytt ett passande utgångsläge och är på förhand den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är han sen en given utmanare till segern. Given vid gardering.

Nämner även 3 Bowling De Luxe som har ett bra utgångsläge och har visat bra kapacitet för sammanhanget. Han är garanterade ett passande lopp och får man lifta med i ryggen på starka Knutte Sting kan man få det serverat tillslut.

Min Vinnare: 6 Knutte Sting
Spets efter 500: 2 Grant Hall
Skrällen: 3 Bowling De Luxe
Rankingen: A: 6,2 B 3,4,10,1,11,8 C 7,5,9,12

GS75-7 2140m volt
6 Facing Life kommer med två raka segrar på kontot och senast handlade det om en V75 seger som togs på bra sätt. Formen ska vara bibehållen tills idag menar stallet och med ett okej utgångsläge med innerspår på tillägg bör Facing Life kunna hitta ut tidigt i loppet. Motståndet skrämmer inte på förhand och i ett öppet lopp är detta mitt förstaval.

8 Queen Tresher gjorde det okej som trea senast. Formen ska vara bra rapporterar stallet och tränaren Markus Pihlström låter optimistisk inför dagens start. Queen Tresher kan avsluta snabbt och får hon hon bara smyga med i ettiga ryggar längs vägen kommer det kunna gå undan tilllsut. Givet streck vid gardering.

15 Just More Fun har inte fått ett dåligt utgångsläge, men löser det sig bara någorlunda längs vägen ikväll är detta en häst med bra kapacitet för sammanhanget som trots allt måste räknas tidigt.

4 Sanda Mariah står på start och är den troliga ledaren av loppet. Från ledningen kan hon mycket väl få fuska bort en bit och skulle så bli fallet kan hon bli svårfångad tillslut.

Min Vinnare: 6 Facing Life
Spets efter 500: 4 Sanda Mariah
Skrällen: 4 Sanda Mariah
Rankingen: A: 6,8 B 15,4,5,9,10,3,14 C 7,11,2,1,13,12 

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto