GS75 Tips Rättvik 25/9

Publicerad på 24 Sep 2022 - 22:31

DrTrav

DrTrav

24 Sep 2022 - 22:31

Söndagens GS75-tävlingar hämtar vi från Rättviks travoval. Vi spelar om en JACKPOT på 1,6 Miljoner och nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 3 Ticket Brodda i den tredje avdelningen och 9 It's Peppertime i den sjätte avdelningen.

GS75 Tips Rättvik Söndag 25/9
V75-1 1,5,6,10,11
V75-2 4,8
V75-3 3 Ticket Brodda
V75-4 1,6,10,11
V75-5 3,6,13,14
V75-6 9 It's Peppertime
V75-7 1,2,3,4,5,6,10

1120 rader x 1 = 1120 kr

DD Tips Rättvik Söndag 25/9
DD1: 9 It's Peppertime
DD2: 1,2,3,4,5,6,10

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m auto
6 Xanthis Coktail kan öppna bra och har flera gånger på slutet varit drag på V75 den senaste tiden. För tre starter sedan vann man från ledningen på bra sätt. Senast var man ute på V75 och blev över från start, man backades då sista men visade form via en rapp avslutning. Skulle man man lyckas hitta en vettig position från start här idag är man min vinnare av loppet.

11 Immanuel K. van att tävla i tuffa sammanhang och av den anledningen har också ofta segrarna uteblivit. Under sin treårssäsong kvalade han inte till flera finaler och visade då att han besitter högt kunnande i grunden. Nu möter han visserligen äldre konkurrenter, men sett till var motståndarna befinner sig på formkurvan vill jag ändå lyfta fram Immanuel K. tidigt här.

Nämner även 10 Cesar F.C. som är den av få i loppet som kommer med bevisad form till kvällens start. Han har två raka seger på kontot och båda är tagna från ledningen. Idag ser uppgiften annorlunda ut med bakspår men ska trots detta räknas tidigt med tanke på vad han presterat på slutet.

Min Vinnare: 6 Xanthis Coktail
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 6,11 B 10,5,1,3,2,4 C 12,9,7,8

GS75-2 1640m volt
4 Klack Molle besitter bra fart inom sig men är inte helt att lita på. Det har blivit två raka galopper på slutet och utgångsläget idag är svårt. Men skulle Jörgen Westholms fyraåring började uppträda mer förnuftigt och mer stabilt är detta en häst som kommer ha en hel del pengar att tjäna framöver. Sett till Klack Molles kunnande rankas han överst, men det är samtidigt givet att gardera.

8 Eva R.G. står perfekt inne på start idag. Men att det blivit galopp i fem av årets sex starter är såklart inget smickrande. Fördelen idag är ändå att hon kan få vända upp i lugn och ro, utan hästar runt omkring sig. Detta borde öka chansen för felfri avgång idag och ser man då till den kapacitet som Eva R.G. visat upp när hon tävlar på topp så är hon ett givet segerbud felfri idag.

Söker man ytterligare streck är 11 Ersa Frej tidig. Han har kommit igång ordentlig nu på slutet och till skillnad mot de två ovan nämnda så är detta en individ som är jämn i sina prestationer. Dock är det alltid tufft att stå tillägg över 1640m och det får inte strula mycket för att uppgiften ska bli för tuff idag.

Min Vinnare: 4 Klack Molle
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 4,8 B 11,5,2,7,9,10 C 1,12,3,13,14,6

GS75-3 2140m auto
Avdelning tre är öppen på förhand, men jag tycker mig se klart och kommer gå rakt ut och spika 3 Ticket Brodda. Detta till viss del för att om man inte tar ställning här kommer det bli ett dyrt lopp och jag vill istället spara streck till andra avdelningar.
Ticket Brodda stå sett till prestationen på slutet på tur för seger och med ett bra utgångsläge här är jag inne på att hon kommer få sätta nosen först. För två starter sedan fick hon se sig besegrad precis på linjen efter att gjort det bra från ledningen. Jag är inne på att Ticket Brodda tidigt sitter i spets pånytt här och skulle Linus Lönn i vagnen sen få bestämma en bit kommer ekipaget inte bli lätt att plocka ner den sista biten. Spik för mig.

Motbud
Främsta motbudet på förhand är 9 Pitch Mode som också står på för seger. För två starter sedan visade hon både kunnande och form när hon efter galopp fick 13,5 i 2000m. Från ett passande smygläge ikväll kan hon lifta med i ryggar och sen sätta in attacken när det passar som bäst. Med lite stolpe in med positionerna kommer Pitch Mode utmana Ticket Brodda här.

Nämner även 4 Closetoamillion som kan öppna bra och bör kunna få ett passande lopp här idag. Formen ser ut att vara på gång och för den som garderar är detta ett öppet lopp bakom min spik där Closetoamillion inte ska nonchaleras.

Min Vinnare: 3 Ticket Brodda
Spets efter 500m: 3 Ticket Brodda
Skrällen: 4 Closetoamillion
Ranking: A 3 B 9,4,11,10,2,8 C 5,6,7

GS75-4 2140m auto
1 S.K.'s Ariel har verkligen hittat formen på slutet och kommer nu med två bra prestationer bakom sig. För två starter sedan vann man på överlägset sätt från ledningen och senast tog man ledningen initialt men valde att släppa i ett andra skede. Lyckan kom tillslut och S.K.'s Ariel utmanade rejält hela vägen in på linjen. Det troliga är att S.K.'s Ariel håller upp sitt innerspår här idag och väl i ledningen kommer sen ekipaget bli svårslaget. Men det finns ändå i leken att det kan häxa från start och då är man en sårbar favorit i min bok och därför kommer jag gardera idag.

10 Månremus har varit ute och härdats i tuffa lopp på slutet. Han har på så sätt införskaffat sig en hårdhet som kommer vara nyttig i denna typen av lopp. Senast var han ute på V75 och gjorde det helt okej i skymundan då. Från bricka tio gynnas han om det blir tempo på loppet från start och skulle så bli fallet kommer Månremus fälla många tillslut.

11 Vollanfaks visade senast bar form, då stod man för en bra upphämtning efter sin galopp och avslutningen var positiv. Med ett passande smyglopp idag när man får spara speeden in i det sista kan Vollanfaks bli en överraskning för många i loppet.

Min Vinnare: 1 S.K.'s Ariel
Spets efter 500m: 1 S.K.'s Ariel
Skrällen: 10 Månremus
Ranking: A 1 B 10,11,6,8,9,3,4 C 7,2,12

GS75-5 2140m auto
6 Ballerina Indika kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start, båda segrarna är tagna från ledningen och formintrycket har varit av bästa märke. Bricka sex idag är inte optimalt men hon kan öppna kvickt och jag räknar med full laddning från start här. Skulle Ballerina hitta hela vägen till spets trivs hon bra i den positionen och har tre segrar på fyra försök därifrån. I spets är detta hästen att slå i loppet och Ballerina blir mitt förstaval.

Nämner även 14 Kee Keeper som är hästen med bäst kapacitet i loppet och är den som visat högst toppar i karriären hittills. Men utgångsläget nu är inte det bästa och det får inte strula mycket för att uppgiften idag ska bli för tuff för Kee Keeper. Men han är van att möta tufft motstånd och hans hårdhet kommer räcka långt idag.

Min Vinnare: 6 Ballerina Indika
Spets efter 500m: 6 Ballerina Indika
Skrällen:
Ranking: A 6,14 B 13,3,2,1,9,15,10 C 12,11,8,7,5,4

GS75-6 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, 9 It's Peppertime. Senast visade han att att detta är en tuff treåring som tål att göra en held del jobb på egen hand. It's Peppertime tog då en övertygande seger och är hittills obesegrad felfri efter fem framträdanden. Hittills har man visat upp kunnande som är huvudet högre än sina motståndare och att man idag startar med bakspår inget som oroar på förhand. Jag räknat med att Jorma Kontio kommer vara offensiv från start och sända fram tidigt här och oavsett vart man landar efter en bit kommer ekipaget bli svårstoppat tillslut. Spik.

Motbud
Den som jag tror sitter i ledningen efter en bit är 5 Frazze höll som gjorde det helt okej i den positionen senast även om man fick ge sig mot Jikken den sista biten. Skulle det bli ett mer dämpat tempo mitt i loppet idag är Frazze främsta motbudet till It's Peppertime och med på kupongen vid gardering.

Nämner även 10 H.C.'s A Crazy Horse som gick i mål med sparade krafter senast och visade form via en rapp avslutnging. Utgångsläget idag är inte det bästa men skulle det klaffa lite längs vägen idag kan H.C.'s A Crazy mycket väl vara en skräll som kan dyka upp där framme.

Min Vinnare: 9 It's Peppertime
Spets efter 500m: 5 Frazze
Skrällen: 10 H.C.'s A Crazy Horse
Ranking: A 9 B 5,10,3,7,1,11,12 C 2,6,4,8

GS75-7 2140m auto
Ett öppet stolopp avslutar omgången.

2 Your Dreamlove var ute på V75 senast och gjorde då en klart godkänd insats som femma imål. Den gången var man även inblandad i en situation som ledde till omstart vilket såklart kostade en del krafter. Från ett bra utgångsläge ikväll och med en formkurva som pekar uppåt är Your Dreamlove mitt val i loppet.

En annan V75 meriterad dam är 1 Tullibardine Boe. Hon kommer tillbaka efter ett kortare uppehåll nu och riskerar även att bli över från sitt innerspår. Men sett till hennes kapacitet och kunnande måste Tullibardine Boe trots detta räknas tidigt här idag.

5 Favourite Picture visade senast bra form via en rapp upphämtning efter galopp. Visserligen står hon hårt inne sett till pengar här men hon kan öppna rappt och skulle hon hitta hela vägen till ledningen efter en bit kommer hon kunna bita ifrån sig bra därifrån. Dessutom är det anmält amerikansk vagn idag vilket såklart är spännande.

Nämner även 4 Global Virgin som stod för en bra insats senast och kommer med toppform till dagens start. Utgångsläget är spännande och skulle Global Virgin kunna få ett passande lopp här idag kommer hennes slutvarv alltid vara utslagsgivande i dessa typer av lopp.

Min Vinnare: 2 Your Dreamlove
Spets efter 500m: 2 Your Dreamlove / 5 Favourite Picture
Skrällen: 5 Favourite Picture
Ranking: A 2,1,5 B 4,6,10,3,9,11 C 7,8,12

Lycka till
DrTravKommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto