V64 Tips Åby 11/8

Publicerad på 11 Aug 2022 - 11:17

DrTrav

DrTrav

11 Aug 2022 - 11:17

V64 hämtar vi från Åby på torsdagskvällen och vi spelar om en JACKPOT på 4,5 Miljoner. . Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet.

Jag spelar med en spik ikväll. 2 Vincent Cheri i den andra avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 11/8
v64-1 3,6,10
v64-2 2 Vincent Cheri
v64-3 1,3,4,5,6,7
v64-4 1,2,6,14
v64-5 7,10
v64-6 1,2,3,8,10

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 11/8
DD-1 7,10
DD-2 2 Candlewick

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
10 Bottnas Idol är en av få i loppet som kommer med bevisad form till kvällens start. Hon vann senast på V75 mot bra hästar och trivs över distansen. Bottnas Idol har varit ute på lång distans samtliga sex starter i år vilket har resulterat två segrar hittills. Med lite klaff från bakspår ikväll ska Preben Sörviks fyraåring vara med i segerstriden pånytt här.

3 L.L.Labero var ute på V75 två gånger i Juni och fick dessvärre tuffa lopp. Han fick ge sig från ledningen på regntunga banor båda gångerna. Nu har han fått lite välbehövlig paus och skulle han prestera bra här direkt ska LLLabero räknas tidigt. Men det är lite frågetecken på distansen då han bara testat den en gång tidigare utan succe. Han kommer däremot kunna få ett passande lopp och ska tävla barfota runt om.

6 Jello W. är det frågetecken kring formen på. Han ser ut att tappat lite efter sin fina formtopp i April och Maj men har ikväll passande förutsättningar med springspår och spetsläge. Skulle Jello W. hitta till ledningen har han två segrar på två förk i den positionen och ska dessutom tävla barfota runt om igen nu. Tänder Jello W. till på det och hittar formen på nytt kommer han inte bli lätt att plocka ner.

Min Vinnare: 10 Bottnas Idol
Spets efter 500: 6 Jello W.
Skrällen:
Rankingen: A: 10 B 3,6,9,2,8 C 4,7,1,5

V64-2 2140m auto
2 Vincent Cheri har verkligen visat en fin utveckling under året och har nu fyra segrar på sina sex starter i år. Jämför detta med 2021 då Vincent Cheri gick helt segerlös. Vincent Cheri är nu mer stabil i sitt agerande och senast vann han på bra sätt via en rapp avslutning efter att fått ett perfekt lopp i andra utvändigt fram till slutkurvan. Ikväll är utgångsläget perfekt och Lars Fredrik Kolla som får chansen i vagnen kan välja lite olika upplägg på loppet från start. Men oavsett taktik är Vincent Cheri en given segerkandidat och min enda spik i omgången.

Motbud
4 Fango Jett har nu gjort tre starter för Johan Untersteiner och visade senast att formkurvan pekar uppåt när man rekordsänkte en hel del. Han är kvick iväg från start och kommer vara en faktor i spetskörningen ikväll. Skulle Fango Jett hitta till ledningen alternativt ryggen på ledaren kommer han bli att räkna med tillslut.

Nämner även 6 Gabriels Love som gjorde bort sig med startgalopp senast men som är en individ med bra kapacitet när han håller reda på sina ben. Gabriels Love hade två raka segrar på kontot innan missödet senast och han besitter fart som kommer göra sig gällande den sista biten ikväll om det skulle bli lite tempo på loppet.

Min Vinnare: 2 Vincent Cheri
Spets efter 500: 2 Vincent Cheri / 4 Fango Jett
Skrällen:
Rankingen: A: 2 B 4,6,9,3,1,7 C 10,5,8

V64-3 1140m auto
Ett sprinterlopp som endast mäter 1140m och där vi kan räkna med full gas från start på flera händer.
1 Mad Princess är den som vann spårlottningen och blir normalt sett svårpasserad ikväll om hon lyckas hålla upp innerspåret över denna ovanliga distans. Detta är en startkatapult och med tanke på solfjäderseffekten är jag inne på att Mad Princess lyckas med att hålla upp innerspåret från start och sen är detta hästen att slå. Mad Princess såg fin ut som fastlåst senast och just nu är spelvärdet högt på henne.

4 Conrads Massiv kommer med bra form och har två segrar på de tre senaste starterna. Han är känd för sin startsnabbhet och kommer bli en faktor att räkna med initialt. Skulle han lyckas ta sig förbi Mad Princess frå start är såklart mycket vunnet men samtidigt kan Conrads Massiv avsluta rappt och är inte beroende av spets för att segerstrida ikväll.

5 Grandfather Bill har nu fått ett lopp i kroppen efter lite vila och bör vara på väg att hitta formen igen. Även detta är en individ som kan öppna rappt. Men distansen är ett frågetecken då endast en av karriärens tolv segrar är tagna över kort distans. Men blir det stumma ben den sista biten för de två ovan nämnda kan mycket väl Grandfather Bill vara den som passerat samtliga tillslut.

Min Vinnare: 1 Mad Princess
Spets efter 500: 1 Mad Princess
Skrällen: 5 Grandfather Bill
Rankingen: A: 1 B 4,5,3,6,7 C 2,8

V64-4 2140m auto
14 Chatty Kronos var lovande som treåring och fick efter den säsongen hög förväntningar på sig, förväntningar som hon inte kunnat leva upp till än så länge i år. Men Chatty Kronos visade genom att kvala in till finalen av Stochampionatet att kunnandet finns där. I försöket till Stochampionatet för två starter sedan gjorde hon jobbet utvändigt om Imhatra Am och skulle hon göra om den insatsen här ikväll räcker det gott och väl för att segerstrida trots bricka 14.

6 Hobart har hittat formen igen efter att varit lite trevande under våren. Senast var upphämtningen efter galopp mersmakande och för två starter sedan satt man fast med krafter sparade på V75. Skulle Hobart hålla reda på benen hela vägen ikväll kommer det kunna räcka långt. Det är även anmält amerikansk vag igen vilket är ett plus.

2 Protector Tile har även han visat fin form och utveckling på slutet. Senast vann man via en bra avslutnigne efter att fått ett snällt lopp. Simon Helm har två segrar på tre försök med Protector Tile. Han är kvick iväg och skulle det inte kosta för mycket att hitta till ledningen ikväll kommer man bli svår att passera under loppet.

Min Vinnare: 14 Chatty Kronos
Spets efter 500: 2 Protector Tile
Skrällen: 2 Protector Tile
Rankingen: A: 14,6 B 2,1,7,4,10,3,13,11 C 12,9,8,5

V64-5 2140m auto
7 Honfleur Mearas blir bara bättre och bättre för varje start. För två starter sedan var intrycket mäktigt, då flög Honfleur Mearas fram efter sen lucka och gången efter vann hon på V75 från ledningen. Sett till form och kapacitet ska Ulf Stenströmers femåring ses med segerchans oavsett upplägg på loppet.

10 La Sassicaia är en svår individ att räkna på. Hon blandar och ger i sina prestationer, men när La Sassicaia tävlar på topp besitter hon kunnande som räcker långt i klassen. Senast var insatsen klart positiv när hon trots en del jobb var tvåa imål. Nu riskerar hon återigen att få göra en del jobb på egen hand men kan trots det inte nonchaleras vid gardering. Att Robert Bergh själv kör ses även som ett plus.

6 Woodbury Wine gjorde mini comeback senast och fullföljde då klart bra. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt. Hon kan öppna kvickt bakom bilen och skulle hon ikväll hitta till ledningen eller positionen i rygg på ledaren kommer Woodbury Wine kunna blanda sig i segern tillslut. Tidig för den som garderar bredare i loppet.

Min Vinnare: 7 Honfleur Mearas
Spets efter 500: 6 Woodbury Wine
Skrällen:
Rankingen: A: 7,10 B 6,4,5,9,1 C 8,11,2,3

V64-6 1640m auto
2 Candlewick har visat fin utveckling under sommaren och senast imponerade hon vid segern på Halmstad. Skulle Candlewick stå för en liknande prestation här ikväll kommer övriga få jobba ordentligt för att rå på henne från ett perfekt utgångsläge. Candlewick är snabb iväg från start och samtidigt allround, vilket ger kusken flera möjligheter när det gäller taktik och på förhand är detta hästen att slå i loppet.

1 Valeraine spås en ljus framtid och var bland annat trea i ett uttagningslopp till Oaksv förra året. Nu har hon fått några lopp i kroppen och ser ut att vara på väg mot formen. Från ett spännande innerspår ikväll är Valeraine garanterad ett fint lopp och är tidig på kupongen för den som garderar.

10 Wilma Töll tog karriärens första seger senast. Då stod hon emot press på ett bra sätt under loppets gång och vann tilllsut genom att kriga hela vägen in i mål. Barfotabalansen hart gett henne en extra effekt och skulle det bli lite överpace på loppet ikväll kommer Wilma Tölls avslutning bita bra.

3 Pastors Girl gör ikväll en spännande debut på svensk mark. Hon rä såklart svårbedömd på förhand, men Pastors Girl har fina meriter med sig från Tyskland och ska från ett passande utgångsläge inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 2 Candlewick
Spets efter 500: 2 Candlewick
Skrällen: 1 Valeraine
Rankingen: A: 2 B 1,10,3,8,7,5 C 4,6,9,11,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto