V64 Tips Åby 15/9

Publicerad på 15 Sep 2022 - 01:16

DrTrav

DrTrav

15 Sep 2022 - 01:16

Åby står som värd för V64 på torsdag och jag spelar med två spikar i omgången som jag tycker har passande uppgifter på förhand. 

Nedan följer min lösning på omgången. 

V64 Åby 15/9
V64-1 1.2.3.7.9.10.11.12
V64-2 6 Ibelieveinamerica
V64-3 7.11.12
V64-4 1.2.4.7.10
V64-5 5 Kövras Joker
V64-6 1.3.4.6.7.8 

720 rader x 1 kr = 720kr 


Dagens Dubbel Åby 15/9
DD-1 5 Kövras Joker
DD-2 1.4.6 

3 rader x 80kr = 240kr 


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


V64-1 2640m Auto
9 Redford är ett tyskt nyförvärv hos Joakim Lövgren som såg fin ut innan galoppen kom med fyra hundra meter till mål i sin debut på svensk mark. Det låter som att Joakim Lövgren tror mycket på den här individen och nu väljer man att sätta på ett helstängt huvudlag för att han ska vara lite mer fokuserad än senast.
10 Winner Brodde gick en rejäl repa ute i spåren under slutrundan senast och tog karriärens andra seger. Det såg inte ut som att han var tom över mål och även om det är debut över lång distans, känns det inte som något minus. 

7 Camelot As slet med aktionen senast och fick startförbud därefter och vi får anta att han är behandlad därefter och kommer vara bättre nu. Han har gått bra över distansen tidigare och ska räknas tidigt.

12 King Only The One är obesegrad när han har tävlat barfota runt om (2/2) och med den balansen är han anmäld nu också. Han har haft en sjukdomsbild därefter, vilket såklart inte är något positivt men om han är lika fin som vid segern är han ett tidigt bud.

11 Glamour Majyc är svårbedömd och inte helt okomplicerad som häst men när han fungerar är han såväl stark som snabb och trots att man ligger lite lågt från stallet tycker jag det är en rolig outsider. 

Jag betalar även för 1 Arcoveggio, 2 Celine samt 3 Perfect Lover.

Min Vinnare: 9 Redford
Spets efter 500m: 3 Perfect Lover
Skrällen: 11 Glamout Majyc
Rankingen A:9.10.7 B:12..11.1.2.3 C:5.6.4 

V64-2 2640m Monté
6 Ibelieveinamerica blir min första spik i omgången. Han var inte som bäst senast men vi får anta att han känns bra hemma i träning när man tar ut honom igen tolv dagar senare. Motståndet den här gången är klart mer överkomligt och han brukar trivas alldeles ypperligt under sadel och har tagit sex segrar på fjorton montéstarter. Den dryga distansen har han inga som helst problem med och att han tål att gå ute i spåren och att det bara är nio hästar till start gör att det inte är allt för många att runda. 

Motbud
3 Viento debuterade under sadel senast och verkade stortrivas i den disciplinen när han fullkomligt utklassade sina konkurrenter. Tova Bengtsson lär göra ett försök att grilla sina konkurrenter från ledningen och hon kommer att leda loppet länge men det är klart tuffare konkurrens den här gången. Trots tjugo meters försprång tror jag Ibeliveinamerica’s hårdhet blir utslagsgivande om han presterar på sin normala nivå.

5 Fromheaven Idzarda har inte fått det att stämma i sulkylopp på slutet och nu väljer man att ta ut honom i ett montélopp. Han provade på monté vid fem tillfällen under fjolåret, vilket resulterade i två segrar. 

Min Vinnare: 6 Ibelieveinamerica
Spets efter 500m: 3 Viento
Skrällen:
Rankingen A:6 B:3.5.9.7 C:8.2.1.4

V64-3 2140m Auto
11 Smile Silvio är rätt favorit i loppet och hade det inte varit för att han hade blivit diskad i sin tävlingsdebut hade han varit obesegrad efter tre starter. Det kan mycket väl vara så enkelt att Peter Untersteiners häst bara är bäst för det ser ut att vara en väldigt talangfull individ men det är många att runda den här gången och motståndet hårdnar. 

5 Jalapeno K är en av många Propulsion-avkommor som börjar synas på travbanorna. Näst senast vann han överlägset i ett lite enklare sällskap och han visade senast att det finns mycket inombords när han hängde med bra som trea bakom en så pass bra häst som Mister Jupiter. 

7 Delayed är en toppstammad häst med Maharajah som far och Varenne som morfar. Hon riskerar att hamna illa till från start men löser det sig bara någorlunda med positioner så visade hon senast att hon har en vass speed till slut. 

Min Vinnare: 11 Smile Silvio
Spets efter 500m:1 Intrapment / 4 Devs Duke
Skrällen: 7 Delayed
Rankingen A:11.5.7 B:1.4.6.9.2 C:3.8.10.5

V64-4 1640m Auto
7 Antoni Mati kommer nog bli lite utav omgångens snackhäst och det låter på Jonas Berghdahl som tränar att det är något utöver det vanliga. Han är ruskigt snabb ut från start och det ser ut att vara goda chanser att kunna köra sig till ledningen trots ett spår långt ut på vingen och då ska förstås vara en god möjlighet att vinna loppet. Han har dock visat hetsiga tendenser och jag är långt ifrån säker på att han går iväg felfritt. 

2 Princess Ellen är kvick iväg bakom bilen och kommer få en passande resa i den främre träffen och med tanke på att det finns open stretch att använda sig av lär man prova framåt från start för att hitta ner på innerspåret. Att hon dessutom är anmäld med bike för första gången är spännande. 

1 Let It Be Steel har inte kommit upp i den nivån man hoppas på under året och har nu bytt regi till Rick Ebbinge. Hon gjorde inget större väsen av sig när hon debuterade i sin nya regi i ett montélopp och har varit struken därefter men han visade toppar under fjolåret som räcker långt i den här typen av lopp. 

10 Amazing Hazel har det strulat för mycket galopper på slutet men han var väldigt positiv i våras när han vann två lopp och har mycket fart inombord. Nu gör han debut i ny regi och det blir barfota runt om och bike direkt. 

4 Boss Design känns klart på gång och han avslutade positivt som fyra senast i ett tufft stayerlopp, även om han var långt efter vinnaren i mål. 

Min Vinnare: 7 Antoni Mati
Spets efter 500m: 7 Antoni Mati
Skrällen: 10 Amazing Hazel
Rankingen A:7 B:2.1.10.4.3.8 C:9.12.5.11

V64-5 2140m Auto
5 Kövras Joker är i mina ögon omgångens bästa spik. Hans senaste två starter har varit en klass 2-final samt ett uttagningslopp till Svenskt Travderby där han fått brottats med tuffa utgångslägen och nu går han ner i klass igen. Förutsättningarna nu är bättre och med ett framspår bakom bilen tror jag André Eklundh flyger till ledningen, en position han har visat sig vara väldigt svårslagen i. 

Motbud
12 King Of Djazz har ett tufft utgångsläge men formen är väldigt bra och senast tog han en välförtjänt seger. Det är en stark häst och Joakim Lövgren lär säkert sända framåt tidigt om det går för sakta där framme. 

9 Bold Request har sett alldeles lysande ut på barfotabalans och kan stoltsera med två segrar överst i raden och slutrundan när han vann på V75 var av bästa sort. Nu har han varit struken inför det här och det är kanske lite långt mellan starterna och man har även anmält honom med vanlig vagn istället för bike som han har tävlat i på slutet.

Min Vinnare: 5 Kövras Joker
Spets efter 500m: 5 Kövras Joker
Skrällen:
Rankingen A:5 B:12.9.7.11.6.3.2.8 C:10.1.4

V64-6 2640m Volt
1 Lincoln Abe Boko gav ett rejält formbesked senast när han vann överlägset senast och gav inte hästarna på tillägg någon chans att komma in i matchen. Nu är distansen något längre och det är några tuffa konkurrenter emot men Lincoln Abe är under utveckling och det är en häst som har för lite pengar sen sin kapacitet. Han är loppets troliga ledare och blir svårslagen i den positionen.

4 Prosperous S. kommer från en stark prestation där han enkelt kunde koppla grepp utvändigt om ledande Larry Joe. Björn Goop kommer säkert att göra allt i sin makt för att ta sig förbi Hans Crebas från start och lyckas han med det är mycket vunnet men annars kanske han kan hitta ner i ryggen och utnyttja open stretch till slut. 

6 Lucifer Sam är den som känns mest gynnad över den dryga distansen. Han gav ett rejält intryck senast när han vann ett lopp på vaggeryd och har hårdheten för att ta in tjugo meter om han tävlar på topp. 

7 Rossi Garline var ute i Derbystayern under Danmarks största travhelg senast men fick tyvärr dagen spolierad av en galopp. Han har sin bästa bit till slut och med rätt draghjälp går han förbi många till slut. 

3 Kansas Dream gjorde inget större väsen av sig i debuten för Per Henriksen men det här en väldigt kapabel häst som kan betydligt bättre och som borde gått framåt med lopp i kroppen. 

Jag betalar även för 8 Versace Broline som vann på en 14-tid över distansen senast. 

Min Vinnare: 1 Lincoln Abe Boko
Spets efter 500m: 1 Lincoln Abe Boko
Skrällen: 7 Rossi Garline
Rankingen A:1.4.6 B:7.3.8 C:11.5.12.9.10.2

Lycka till 


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto