V64 Tips Axevalla 13/12

Publicerad på 13 Dec 2022 - 09:27

DrTrav

DrTrav

13 Dec 2022 - 09:27

V64 hämtar vi från Axevalla denna tisdagskvällen.Vi bjuds på en JACKPOT på 3,5 miljoner och noterbart är att Axevalla är banan med det längsta upploppet i landet, upploppet mäter 227m.

Jag spelar med en spik. 3 Dynamite Sensation i den sjätte avdelningen.

V64-tips Axevalla Tisdag 13/12
v64-1 1,2,7,8,10
v64-2 4,5,6,7
v64-3 2,4,11
v64-4 5,10
v64-5 1,3,4,6,7,8
v64-6 3 Dynamite Sensation

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Tisdag 13/12
DD-1 1,3,4,6,7,8
DD-2 3 Dynamite Sensation

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
2 Milles Tobin har inlett karriären lovande. Han har vunnit två av sina tre starter och dessutom imponerade han så smått när segern blev överlägsen från ledningen senast. Båda segrarna är hittills tagna från spets och ikväll är utgångsläget tillåtande och Milles Tobin är min trolig ledare av loppet. En felfri Milles Tobin som sitter i spets kommer bli svårslagen här.

7 Hockey Am är stallkamrat med Milles Tobin. Senast gjorde Hockey Am det bra från spets och gången innan satt han fast med gott om krafter sparade. Skulle det bli uppskruvat tempo från start gynnas givetvis Hockey Am som är det givna motbudet till stallkamraten på förhand.

Nämner även 1 Red Rock Booze som har inlett karriären på bra sätt. Han har inte varit sämre än tvåa på sina fyra tidigare starter hittills. Det som ligger på minussidan ikväll är att det nu handlar om comeback efter ett längre tävlingsuppehåll vilket gör formen svårbedömd. Men sett till kapacitet så står sig han sig Red Rock Booze bra i i kvällens omgivning.

Min Vinnare: 2 Milles Tobin
Spets efter 500: 2 Milles Tobin
Skrällen: 7 Hockey Am
Rankingen: A: 2 B 7,1,10,8 C 5,6,3,4

V64-2 2140m auto
6 Judge D. vann senast enkelt från spets med sparade krafter med sig över linjen. Att man ikväll har spår en bit ut bakom bilen är såklart ett litet minus från start men med tanke på hur Judge D. öppnat tidigare så är jag inne på att han tigit kan hitta till ledningen även ikväll. Väl i den positionen är detta sen hästen att slå för övriga. I ett spännande treåringslopp är Judge D. mitt förstaval.

Tidig är också 7 Jarel Boko som gjorde det bra som fyra senast. Från stallet meddelade man inför den starten att formen inte var på topp och att Jarel Boko troligtvis behövde loppet i kroppen. Så nu kommer man med en genomkörare innanför västen vilket borde innebära att formen är ännu bättre ikväll. Det finns viss risk att Jarel Boko kommer behöva göra en hel del jobb på egen hand ikväll men sett till hästens kapacitet kan han segerstrida trots allt.

Nämner även 5 Estella Nova som har vunnit tre av sina sex senaste starter. Även om hon inte kunde utmana om någon segern senast så var insatsen trots allt klart godkänd. Formen är bra och för den som garderar är Estella Nova tidig.

Min Vinnare: 6 Judge D.
Spets efter 500: 6 Judge D.
Skrällen: 5 Estella Nova
Rankingen: A: 6 B 7,5,4,1, C 3,2

V64-3 2140m auto
2 Yours To Keep är inte alls att lita på men att hästen besitter kapacitet och fart för klassen råder det inget tvivel om. Senast höll Yours To Keep sig till rätt gångart och vann också loppet efter att avslutat vasst. Tränaren David Persson har justerat en hel del på utrustningen på slutert för att få Yours To Keep stabilare. Det ser ut att fungerat väl och från ett perfekt utgångsläge ikväll startar hon med toppchans om hon bara håller sig till rätt gångart.

11 Magical Mile är den i loppet som kan mäta sig med Yours To Keep kapacitetsmässigt. Men här sätter utgångsläget ner chanserna en aning. Samtidigt vet vi om galopphistoriken kring Yours To Keep. Skulle han komma bort bjuds Magical Mile in i matchen och med tanke på den fart David Perssons andra häst visat upp kommer hon passera många över Axevallas långa upplopp ikväll.

Nämner även 4 Timeless som är kvick iväg från start. Det har blivit fem seger på åtta försök från ledningen och skulle hon få fuska bort en bit av loppet ikväll kan Timeless mycket väl bara rinna undan tillslut.

Min Vinnare: 2 Yours To Keep
Spets efter 500: 4 Timeless
Skrällen:
Rankingen: A: 2,11 B 4,1,7,5,8,3 C 6,9,10

V64-4 2140m auto
Ett fint lopp där flera hästar varit ute och gjort sig gällande på V75.

5 Astronascente Zac har varit struken för en halsinfektion inför ikväll vilket gör formen aningen svårbedömd. Men med tanke på förutsättningarna ikväll, att han är den troliga ledaren av loppet och att det blivit nio segrar på tolv försök från spets så kommer Astronascente Zac bli svår att rå på trots allt. För mig är han tipsetta trots allt även om han kommer utmanas av Hans Crebas nioåring tillslut.

10 Bransby Juke Box är numera en V75 veteran. Han lever på sin styrka och inställning och kommer troligtvis behöva göra detta loppet på egen hand den tunga vägen. Men formen sitter där och på hemmaplan räknar jag med att Crebas är angelägen om att tävla och skulle det fattas lite form hos favoriten ikväll kan det utslagsgivande upploppet mycket väl vara till Bransby Juke Boxs fördel ikväll.

Min Vinnare: 5 Astronascente Zac
Spets efter 500: 5 Astronascente Zac
Skrällen:
Rankingen: A: 5,10 B 7,3,8,9,1 C 9,6,4,2

V64-5 1640m auto
Ett fint lopp med 100.000kr i förstapris.

6 Elegance Kronos är en tvååring med höga förväntningar på sig. Hon kommer med två raka segrar på kontot och ser ut att bara bli bättre för varje start. Senast vann hon med lätthet från spets och det var sparade krafter med in i mål. Ikväll räknar jag med att Björn Goop kommer köra offensivt från start och det sannolika är att Elegance Kronos sitter i spets efter en bit. Väl i den positionen ska det sen vara bra segerchans för Elegance Kronos.

8 Laiza Westwood är med sina sex framträdanden den mest rutinerade tvååringen i loppet. Hon har stått för bra tider sett till omgivningen och även om inte utgångsläget är det bästa är Laiza Westwood tidig bakom favoriten ikväll.

Nämner även 3 Pearl Line som vann på bra sätt för två starter sedan, då stannade klockan på 11,8 sista 800m. Ikväll är utgångsläget tilltalande och hon ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Elegance Kronos
Spets efter 500: 6 Elegance Kronos
Skrällen: 3 Pearl Line
Rankingen: A: 6 B 8,3,4,7,1 C 5,9,2

V64-6 1640m auto
En som kommer med bevisad form till kvällens start är 3 Dynamite Sensation. Jag räknar med att man ikväll kommer göra allt man kan för att hålla ut 4 Agassi Broline från start och lyckas man med det ökar också segerchanserna rejält. Dynamite Sensation kommer med två raka segrar på kontot och det är från just ledningen samtliga fyra seger har bärgats. Ikväll är det dessutom debut över kort distans vilket är intressant. I min bok sitter Dynamite Sensation i spets efter en bit och i den positionen går jag sen rakt ur på honom. Spik.

Motbud
4 Agassi Broline gör ikväll en spännande comeback efter tre månaders frånvaro. Formen är givetvis svårbedömd men från stallet rapporteras det att Agassi Broline tränar positivt och att han ska vara väl förberedd inför dagens uppgift. Agassi Broline är kvick iväg från start och skulle Björn Goop dessutom hitta tidigt till spets ikväll är detta hästen att slå. Men jag är inne på att det väntar svar invändigt och med tanke på att det nu är comeback kommer jag vilja gå emot.

Nämner även 2 Theycallmesixten som har gjort många bra lopp under året men som kanske inte var som bäst senast. Formen är vacklande men skulle André Eklunds fyraåring studsa tillbaka här och prestera bra igen finns det gott om kunnande i Theycallmesixten.

Min Vinnare: 3 Dynamite Sensation
Spets efter 500: 3 Dynamite Sensation
Skrällen: 2 Theycallmesixten
Rankingen: A: 3 B 4,2,7,5,8,11 C 9,12,6,1,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto