DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla 15/7

15 Juli 2022 - 12:01

V64 hämtar vi från Axevalla denna fredagskväll. Vi bjuds på hög sportslig kvalite, det är nämligen uttagningar till StoChampionatet. Nämnvärt är då att de två främsta hästarna som passerar mållinjen går till finalen som körs under Axevallas stora travhelg 22/7, 23/7 & 24/7. Noterbart är också att Axevalla är banan med det längsta upploppet i landet, 227m mäter upploppet. Vi bjuds även på en jackpott på 5,5 Miljoner.

Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar. 4 Lara Boko i den första avdelningen och 5 Deborah S.H. i den femte avdelningen.

V64-tips Axevalla Fredag 15/7
v64-1 4 Lara Boko
v64-2 2,4,8
v64-3 3,4,6,9,11
v64-4 2,5,6,7,9,10
v64-5 5 Deborah S.H.
v64-6 3,4,6,9,10,11,12

630 x 1kr = 630kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Fredag 15/7
DD-1 5 Deborah S.H.
DD-2 3,4,6,9,10,11,12

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
Vi inleder direkt med att spika 4 Lara Boko, hon kommer som kullens drottning i nuläget efter sin seger i Svenskt Trav-Oaks och sin andraplats Breeders' Crown förra året. Hon har hunnit med en start inför ikväll och i årsdebuten såg hon fin ut när segern blev enkel från ledningen via 11,9 sista 1000m. Nu med lopp i kroppen pekar formkurvan uppåt och när det dessutom ser upplagt ut för ledningen pånytt efter en bit ska Lara Boko med en normal prestation vara svår att besegra här. Spik.

Motbud
3 Global Collection är under fin utveckling och visade senast upp bra speed vid sin seger. Men hon kämpar fortsatt med en hel del valpiga tendenser, men samtidigt kommer hon allt mer för varje start och skulle hon ikväll hitta positionen i rygg på favoriten ligger en bra insats på lute och med lucka ska hon ses som främsta motbudet till min spik.

Nämner även 7 Invidia som senast stod för en rejäl avslutning och segern togs tillslut via 1.12 sista 800m. Hon har nu två raka segrar på kontot och formen är på topp. Ikväll är det visserligen tuffare emot men skulle favoriten ha en sämre dag av någon anledning är Invidia tidig vid gardering.

Min Vinnare: 4 Lara Boko
Spets efter 500m: 4 Lara Boko
Skrällen: 3 Global Collection
Ranking: A 4 B 3,7,10,9,12,5 C 8,6,1,2,11

V64-2 2640m auto
2 Glamorous Rain är en segermaskin som spås en lysande framtid. Hon har i Svenskt Trav-Oaks förra året och följde sen upp det med att ta hem Breeders Crown. Hon kvalade tidigare i år in till finalen av Drottning Silvias Pokal genom att vinna sitt försök och väl i finalen slutade hon trea. Som ni förstår är kunnande skyhögt och både inställning och styrka finn i hästen. Utgångsläget är bra även om hon kanske inte är den vassaste från start. Men oavsett vart hon hamnar från start ikväll är Glamorous Rain en given segerkandidat och kommer hon bara före, eller att det blir vingel för värsta motbudet 8 Great Skills ska ska även segerchansen här vara hög.

8 Great Skills har nu gjort tre starter för Daniel Wäjersten och det har resulterat i en seger hittills. Senast hade hon ett tufft utgångsläge i ett tufft lopp på Solvalla, man testade då att rycka skorna för första gången och det gav en bra effekt. Great Skills avslutade då sista 700m via 08,2. Men extraväxeln med barfota runt om sparar man här i försöket. Däremot finns det bara full laddning framåt som gäller från bricka åtta ikväll och lyckas man ta sig förbi Glamorous Rain från start skulle vägen för ledningen ligga öppen i ett andra skede. Men frågan är vad det kostar? Väljer att plocka med henne tidig på systemet oavsett.

Min Vinnare: 2 Glamorous Rain
Spets efter 500m: 2 Glamorous Rain / 8 Great Skills
Skrällen:
Ranking: A 2,8 B 4,9,5,12,7,11 C 1,3,10,6

V64-3 2640m auto
3 Imhatra Am är ett härligt sto som alltid gör sitt i loppen och som flera gånger tidigare visat att han kan konkurrera med de allra bästa i kullen. I den senaste serien gjorde hon det riktigt bra som tvåa i Stosprintern, Imhatra Am gjorde då jobbet i dödens och klockan stannade på 11,4 sista 1000m. Nu är motståndet enklare än senast men hon blir också stor favorit. Att det nu är täta starter och att Imhatra Am går från kort distans till ett stayerlopp är två orosfaktorer som räcker för att jag ska vilja gardera henne till över 60%.

Även 4 Global Creation var senast ute i Stosprintern på Halmstad och slutade då trea i det loppet. Hon kommer med en formkurva som pekar uppåt och och med tanke på hennes startsnabbhet kommer hon kunna få ett passande smyglopp ikväll och uppstår bara luckan tillslut är hon en given kandidat till finalplatserna i StoChampionatet.

Skrällen är 6 Identity som visserligen inte levt upp till sina förväntningar hittills i år. Men detta är en häst som jag vet besitter kunnandet som krävs för att utmana om finalplatserna ikväll. Hon kvalade bland annat in till finalerna både Oaks som Breeders' Crown förra året. Nu får man Erik Adielsson i vagnen för första gången vilket är spännande och skulle detta bli en perfect match så blir inte jag förvånad om man kan ställa till med en skräll här. Dessutom rycker framskrona för första gången vilket är spännande. Endast 3%!

Min Vinnare: 3 Imhatra Am
Spets efter 500m: 3 Imhatra Am
Skrällen: 6 Identity
Ranking: A 3,4,6 B 9,11,1,2,5,7 C 8,12,10

V64-4 2640m auto
2 Kashmir River visade redan under fjolåret vilken högkapitalet sto hon är. Hon blockade bland annat ner Glamorous Rain från dödens i ett uttagningslopp inför Svenskt Trav-Oaks. I efterföljande final slutade hon sen trea efter att inlett loppet ute i tredjespår. Hon står fortfarande utan seger i år efter tre starter men samtidigt har hon brottas med bricka åtta och tolv i de två senaste starterna. Nu är utgångsläget passande och dessutom är det anmälan barfota runt om och amerikansk vagn vilket såklart är högintressant. Given förstahäst.

6 Isabelle Cash segrade även hon i sitt uttagningslopp till Svenskt Trav-Oaks förra året men galopperade sen i finalen. I sitt försök till Breeders Crown slog hon Imhatra Am och Timo Nurmos sto har visat högt kunnande. Senast var det årsdebut och Isabelle Cash var inte som bäst. Men nu hoppas man att med loppet i kroppen så ska hon gå framåt en hel del. Barfota runt om och amerikansk vagn även här. Strecka på ren kapacitet.

Nämner även skrällen 10 Felicia Zet som visserligen står inför en stentuff årsdebut här ikväll. Men är det någon som vet vad som krävs för att vara med i denna typen av lopp så är det tränaren Daniel Redén. När han väljer att anmäla hit och dessutom meddelar att hästen fått mycket träning inför idag så gäller det att vara uppmärksam.

Min Vinnare: 2 Kashmir River
Spets efter 500m: 2 Kashmir River
Skrällen: 10 Felicia Zet
Ranking: A 2 B 6,10,7,9,5,12,3,1 C 4,8,11

V64-5 2640m auto
Hä hittar vi kvällens andra spik, 5 Deborah S.H. Detta är ett sto som alltid gör sitt och har trots medverkan i tuffa lopp endast missat en topp-3 placering en gång i sin karriär på 15 starter. Hon kommer med två andraplatser i bagaget. Då handlade det om Drottningens Pokal och Prix Diana Zet. Dessförinnan är det fyra raka segrar på kontot. Ikväll blev utgångsläget perfekt och med tanke på hennes höga kapacitet lär samtliga konkurrenter vara nöjda med hennes rygg ikväll. Jag är inne på att hon tidigt kommer till ledningen och väl i den positionen får övriga tävla om andraplatsen. Spik.

Motbud
12 Rihanna W.I. har ett tufft utgångsläge ikväll men Timo Nurmos sto har visat upp en härlig speed och även om hon riskerar att få en bit fram till Deborah S.H. ikväll så är Axevallas långa upplopp en fördel för Rihanna W.I som kommer fälla många tillslut.

Nämner även 3 Golden Rain som ikväll startar med ett spännande smygläge. Även om hon inte visat samma höga kapacitet som de värsta motbuden i loppet så väntas det här istället spännande utrustning förändringar. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången! Faller detta väl ut ska man inte nonchalera Golden Rain vid gardering.

Min Vinnare: 5 Deborah S.H.
Spets efter 500m: 5 Deborah S.H.
Skrällen: 3 Golden Rain
Ranking: A 5 B 12,3,9,8,11,1 C 7,2,4,10,6

V64-6 2640m auto
Det mesta öppna uttagningsloppet avslutar V64.

10 A Perfect Face är ett fint sto som verkligen gav Chebba Mil enrejälv ficght sitti uttagningslopp till Drottningens Pokal. I finalen avslutade hon sen vasst via Open-Strecth som fyra. Senast blev det galop med 500m kvar till mål, men krafter fanns det gott om sparat när galoppen kom. Nu är utgångsläget inte det bästa men i min bok ska A Perfect Face räknas tidig ikväll. Hennes avslutnign kommer bita bra över Axevallas långa upplopp.

6 Senorita Tokio inledde karriären med fyra raka segrar på imponerande sätt innan hon stumnade från spets i Oaks senst. Nu är det årsdebut och fomren är såvklart svårbedömd. Men Timo Nurmos brukar vara bra på att sätta hästarna i ordning sina hästar och sett till kapacitet måste Senorita Tokio räknas tidigt även här.

Nämner även 11 Lacille Boko som visat upp hög kunnande men som ikväll missgynnas av sitt utgångsläge. Hon är såklart beroende av att det klaffar med löpningscenariot ikväll men när man streckar på i loppet är hon trots allt given.

12 Faeza Zet ska köras barfota runt om och med jänkarvagn för första gången, vilket såklart är högintressant och skulle förändirngarna falla väl ut kommer hon fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 10 A Perfect Face
Spets efter 500m: 6 Senorita Tokio
Skrällen: 12 Faeza Zet
Ranking: A 10,6 B 11,12,3,9,4,7,1 C 2,5,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming