V64 Tips Axevalla 18/10

Publicerad på 18 Okt 2022 - 11:54

DrTrav

DrTrav

18 Okt 2022 - 11:54

V64 hämtar vi från Axevalla denna tisdagskvällen. Noterbart är att Axevalla är banan med det längsta upploppet i landet, upploppet mäter 227m.

Jag spelar med en spik. 3 Ace Of Marke i den tredje avdelningen, endast 8%!

V64-tips Axevalla Tisdag 18/10
v64-1 1,2,3,11
v64-2 1,3,4,7
v64-3 7,8,13,15
v64-4 3 Ace Of Marke
v64-5 2,4,9
v64-6 3,5,7

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Tisdag 18/10
DD-1 2,4
DD-2 3,5,7

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
3 Bull Lock kommer med en formkurva som pekar uppåt inför kvällens start. Senast var man inblandad i en tuff öppning där första 500m klockades till 07,5 och att man tillslut fick ge sig över upploppet är inget att säga om. Näst senast vann man enkelt från spets. Bull Lock kan öppna bra och är min troliga ledare av loppet efter en bit här. Väl från ledningen har Bull Loc tagit tre av sina fyra segrar. Med passande förutsättningar med Carl Johan Jepson i vagnen för första gången är detta mitt förstaval.

1 Xanthis Flicka har visat bra form på slutet och kommer nu med tre bra insatser i bagaget. Senast avslutade hon bra efter att fått fritt i slutkurvan. Ikväll är hon garanterad ett passande lopp och skulle hon få smyga med och spara speeden kommer det kunna få snabbt över upploppet här.

Nämner även 11 Diva Ravina som senast var ute på V75 men galopperade dessvärre då när hon var påväg mot ledningen. Men formen ska fortsatt vara bra. För två starter sedan avslutade hon vasst från kön och håller hon sig bara till rätt gångart hela vägen ikväll kommer hennes fart bli nyttig över Axevallas långa upplopp ikväll.

Min Vinnare: 3 Bull Lock
Spets efter 500m: 3 Bull Lock
Skrällen:11 Diva Ravina
Ranking: A 3,1 B 11,2,10,9,5,4 C 6,7,8,12

V64-2 2140m auto
3 Jarel Boko avslutade senast bra från kön och vann tillslut enkelt. För två starter sedan fick man däremot göra grovjobbet på egen hand och fick tillslut se sig besegrad av It’s Peppertime. Formen är bra och nu från ett passande utgångsläge med amerikansk vagn för första gången känns ekipaget mycket intressant. Förstahäst i ett öppet lopp.

1 Pop The Music galopperade senast bakom bilen på Åby, men visade bra form för två starter sedan när man vann på bra sätt och visade då även den rätta inställningen. Nu startar man återigen med innerspåret bakom bilen, men man ska verkligen poängtera att innerspåret bakom bilen på Axevalla är klart mer fördelaktigt än innerspåret på Åby. Ikväll är man garanterad ett bra lopp bara man håller sig till rätt gångart hela vägen och tillsammans med Ulf Ohlsson i vagnen för första gången är ekipaget ett givet streck.

Nämner även 4 Yohan Hills som efter sjätteplatsen i tävlingsdebuten varit etta eller tvåa i övriga fyra starter. För två starter sedan blev man lite för pigg med det helstängda huvudlaget och därför bytte man till halvstängt senast. Det resulterade i att Yohan Hills vann enkelt från spets. Med en utvecklingskurva som pekar uppåt är även Yohan Hills tidig på min kupong.

Min Vinnare: 3 Jarel Boko
Spets efter 500m: 1 Pop The Music / 4 Yohan Hills
Skrällen:
Ranking: A 3,1,4 B 7,6,5 C 8,2

V64-3 2140m auto
7 Hollywood Trick var fin vid segern senast, då vann man säkert efter att fått ett passande lopp i ryggar i tredjespår för att sen kunna attackera när upploppet nalkades. Det som gör Hollywood Trick svårbedömd ikväll är att man varit struken inför kvällens start. Men detta är en individ som i normala fall kan öppna bra och skulle med ett offensivt upplägg initialt vara den som sitter spets efter en bit. Är Hollywood Trick bara sen väl förberedd inför kvällens uppgift kan han mycket väl leda hela vägen. Men med tanke på strykningen inför kvällens start så är det givet att gardera på förhand.

13 Vincentius står på tur för seger nu. Han kommer med bra form och visade för två starter sedan upp sin fart när han avslutade sista 800m via 1.10. Även senast avslutade Vincentius rappt över upploppet. Trots sitt bakspår ikväll så ska man räknas tidigt. Vincentius gynnas om det bli bra tempo på loppet och att det är långt upplopp ikväll är en klar fördel för Line Bach-Skallbergs travare.

15 Lincoln Abe Boko är en rejäl individ som alltid går hela vägen in i mål. Senast hamnade man för långt bak från ett liknande läge. Men hemmatränaren Hans Crebas har ofta stallet väl iordning när han selar ut till start och med lite bättre klaff denna gången är Lincoln Abe Boko ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 7 Hollywood Trick
Spets efter 500m: 7 Hollywood Trick
Skrällen: 15 Lincoln Abe Boko
Ranking: A 7 B 13,15,8,4,2,9,3,1,12,6 C 10,5,14,11

V64-4 2140m volt
3 Ace Of Marke har inte haft tur i spårlotten på slutet. Senast startade man med bricka elva över kort distans och galopperade dessvärre i ingången till upploppet när väl attacken skulle sättas in. Gången innan vann hon från ledningen trots bricka åtta bakom bilen. Ace Of Marke har tagit båda sina segrar från ledningen och med ett passande utgångsläge på start är detta min troliga ledare av loppet och sen hästen att slå för övriga. Till låg procent är spelvärdet högt och jag är fräck nog att gå rakt ut på henne ikväll! Spik.

Motbud
5 Coco Line vann senast på bra sätt, hon attackerade från rygg på ledaren med 650m kvar till mål och kördes snabbt till ledningen då. Sen gick hon undan i säker stil över upploppet via 1.14 sista 500m. Flemming Jensens sto besitter bra fart och nu med ett litet startfält så bör hon komma bra på det ikväll. Ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 8 Paramount Tile som såg mersmakande ut senast efter att inte fått fritt över upploppet. Detta är en jämn och säker individ som står på tur för seger efter flera bra insatser. Det är anmält barfota runt om ikväll vilket är ett plus och till låg procent kan detta vara en kioskvältare vid gardering.

Min Vinnare: 3 Ace Of Marke
Spets efter 500m: 3 Ace Of Marke
Skrällen: 8 Paramount Tile
Ranking: A 3 B 5,8,7,6,9 C 1,2

V64-5 2140m auto
Fint lopp där V75 meriterade 4 Gerben rankas överst. Senast gjorde han det bra från dödens i ett bronsförsök på V75. Kapaciteten finns och till dagens start ska Gerben utrustas med ett helstängt huvudlag med hål istället för norskt huvudlag vilket är intressant. Tränaren Hans Crebas har siktet inställt på ledningen här och väl i den positionen är man hästen att slå. Men Gerben ses även med segerchans i loppet från andra positionen också.

2 Abbys Wise As vann sin Sverigedebuten för sex starter sedan efter att fått ett perfekt lopp i andra ytter. Efter det har nu Abbys Wise As varit ute i fem raka bronsdivisions lopp utan att fått någon riktig utdelning. Senast gjorde sexåringen sin första start för Björn Goop. Han avslutade då bra och nu med lopp i kroppen för formkurvan peka uppåt, Abbys Wise As ska räknas tidigt vid gardering.

Nämner även 9 B.G.Pastor Jonte som visat bra form ett tag nu och som senast stod för en bra insats när han avslutade vasst över Axevallas långa upplopp. Ikväll kör Flemming Jensen själv och jag räknar med en pånytt bra insats från B.G.Pastor Jonte.

Min Vinnare: 4 Gerben
Spets efter 500m: 4 Gerben
Skrällen: 9 B.G.Pastor Jonte
Ranking: A 4 B 2,9,3,6,8,12,5 C 7,10,11,1

V64-6 1640m auto
Ullbergs minne avslutar omgången.

7 Click Bait var ute i STL-Open senast där startkatapulten tog hand om ledningen för att sen släppa spets och istället inta positionen i rygg på ledaren. Han tappade tillslut lite den sista biten, men motståndet var också av toppklass. Näst senast startade man med bricka tolv över kort distans och den insatsen ska man inte dra för stora växlar av. Men dessförinnan hade Click Bait två raka segrar på kontot och lyste med form. Han är rysligt kvick från start så trots att det finns startsnabba konkurrenter innanför sig ikväll så finns det spetschans här. Lyckas han ta sig förbi 3 Heart Of Steel initialt är mycket vunnet och Click Bait ska ses med bra segerchans. Men jag kommer trots allt gardera avslutningen.

3 Heart Of Steel är en annan som kan öppna snabbt från start och kommer dessutom nu med lopp i kroppen. Senast gästade han Tyskland där han slutade fyra efter ett lopp i dödens. Ikväll är utgångsläget passande och skulle man lyckas svara ut Click Bait från start kommer röd pilot inte bli lätt att ta sig förbi i loppet.

5 Adde S.H är ytterligare en deltagare som kan öppna kvickt den första biten. Dessutom kommer Adde S.H med finfin form till kvällens start och oavsett vilken taktik Sören Boel väljer i vagnen här känns ekipaget som en tidig utmanare.

Min Vinnare: 7 Click Bait
Spets efter 500m: 7 Click Bait / 3 Heart Of Steel
Skrällen: 3 Heart Of Steel
Ranking: A 7,3,5 B 4,1,2,9 C 6,12,10,8,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto