V64 Tips Bergsåker/Åby 5/8

Publicerad på 5 Aug 2022 - 12:55

DrTrav

DrTrav

5 Aug 2022 - 12:55

V64-express väntar denna fredagskväll. Dvs att tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min. Vi bjuds även på en JACKPOT på 6,5 Miljoner och spelstopp är 20:30.

Omgången arrangeras av Bergsåker och Åby, min lösning finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll, 3 Sweetman i den sjätte avdelningen.

V64-tips Bergsåker & Åby Fredag 5/8
v64-1 5,11
v64-2 2,4,5
v64-3 4,10,11,12
v64-4 2,3,4,9
v64-5 1,6,8,9,11,12,14
v64-6 3 Sweetman

672 x 1kr = 672kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Bergsåker & Åby Fredag 5/8
DD-1 1,6,8,9,11,12,14
DD-2 3 Sweetman

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
11 Ivory Di Quattro är hästen i loppet med högst kapacitet och står normalt sett billigt inne i loppet. Han möter ikväll enklare motstånd än han är van vid och trots dubbla tillägg lär ett offensivt upplägg vänta här.Den längre distansen är ett plus och med en normal insats ska han ha goda chanser att runda samtliga ikväll.

Vill ändå nämna 5 Final Whistle som gjorde det bra senas från dödens, då fick Final Whistle göra jobbet utvändigt om Napoleon Cash sista 1000m och insatsen lyste form. Detta är en rejäl häst som lever på sin styrka och som även han gynnas av distansen ikväll. Jag är inne på att man tidigt kommer sitta i ledningen här och väl i den positionen är detta hästen att slå för Ivory Di Quattro.

Min Vinnare: 11 Ivory Di Quattro
Spets efter 500: 5 Final Whistle
Skrällen:
Rankingen: A: 11,5 B 12,10,15,4,9,8 C 2,3,7,6,1

V64-2 1640m auto
4 Ikaros di Quattro är en rapp individ som ikväll gynnas både av utgångsläge och distansen. I ett öppet lopp på förhan är detta min troliga ledare av loppet efter en bit och väl i ledningen har det blivit åtta segrar på 17 försök. Hans Crebas som tränar låter optimistisk på förhand och att det är anmält barfota runt om för andra gången i livet känns spännande. Spets och slut?

2 Gaya de Pervanche blev indragen i en tuff öppning i den senaste starten vilket också satte sina spår när upploppet närmade sig. Men formen ska fortsatt vara bra. Han vann näst senast på bra sätt. Även Gaya de Pervanch kan öppna kvickt men frågan är om man återigen vill ge sig in i en spetskörning med tanke på senaste starten? Men oavsett kommer Gaya de Pervanche kunna få ett bra lopp och ska räknas tidigt vid gardering.

5 Marble Arch är en individ som besitter hög kapacitet inombords och nu när även tränaren Anton Sverre låter njd på förhand ska man man dra öronen till sig. Det är anmält amerikansk och skulle Marble Arch få det rätta loppet i ryggar har han visat flera gånger om att han kan avsluta vasst den sista biten.

Min Vinnare: 4 Ikaros di Quattro
Spets efter 500: 4 Ikaros di Quattro / 2 Gaya de Pervanche
Skrällen: 5 Marble Arch
Rankingen: A: 4 B 2,5,10,7 C 8,6,3,9,1

V64-3 2140m volt
4 Bowling Orlando återkommer efter ett långt uppehåll ikväll och är såklart svårbedömd formmässigt. Men han står perfekt inne i loppet och av rapporterna från stallet att döma så ska Bowling Orlando vara redo för en pre insats direkt. Med ett offensivt upplägg från start finns det med i boken att Daniel Wäjersten kan köra sig till ledningen tidigt och väl i spets ska sen segerchansen vara bra med en normal prestation. Klar förstahäst trots comebacken.

En annan som också startar med spännande förutsättningar är 11 Underbarosåfin. Han har ikväll springspår på 40m tillägg och kommer således kunna sitta bra på det tidigt här. Skulle han sen slippa göra allt för mycket jobb på egen hand längs vägen är detta en individ som har en speed som kan bli tuff att freda sig mot den sista biten.

Nämner även 10 L.L.Pod Primo som visserligen galopperade senast men som flera gånger tidigare visat att han besitter kunnande som räcker långt i ett lopp som ikväll. Robert Bergh kör även själv denna gången vilket ses som ett plus.

Min Vinnare: 4 Bowling Orlando
Spets efter 500: 4 Bowling Orlando
Skrällen:
Rankingen: A: 4 B 11,10,12,15,1,8,2,13,9 C 5,14,7,6,3

V64-4 2140m auto
9 Italy Mearas är mitt drag i loppet. Hon kommer med en färsk seger i bagaget och då vann hon på tilltalande sätt från ledningen. Klockan stannade på 13,6 över 2140m och formkurvan pekar rakt upp. I ett öppet lopp där jag är inne på att det kan bli lite körning från start är Italy Mearas tidig till låg procent.

3 Iliade är anmäld barfota runt om för första gången vilket är spännande. Detta är ett sto som visat bra grundkapacitet och skulle balansförändringen falla väl ut kommer Iliade bli att räkna med här. Hon har däremot inte visat någon direkt startsnabbhet hittills och risker således att få göra en del jobb på egen hand ikväll men ska torts det räknas tidigt i loppet.

2 Queen gör ikväll comeback efter lite vila vilket gör formen svårbedömd, men Queen har tidigare presterat bra direkt efter liknande pauser och ska dessutom maxas i utrustningen ikväll. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Att man gör dessa förändringar ikväll tyder också på att man räknar med en br prestation direkt för Queen. Han är även kvick iväg bakom bilen och ses som den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen har det blivit två segrar på två försök tidigare. Faller samtliga förändringar väl ut för Queen ikväll är man en given segerkandidat.

Min Vinnare: 9 Italy Mearas
Spets efter 500: 2 Queen
Skrällen: 3 Iliade
Rankingen: A: 9,3,2 B 4,10,7,1,8 C 5,11,6,12

V64-5 2640m volt
11 B.W.Rune stod för en positiv insats senast, då fick han göra jobbet utvändigt om Månlykke A.M. och höll farten klart bra hela vägen in i mål. B.W.Rune visade att formen är på topp och att han tål att göra en hel del jobb på egen hand vilket också kommer krävas ikväll. Nu slipper han tampas mot Månlykke A.M. och även att det finns ett par tuffa konkurrenter med även ikväll så ska B.W.Rune ses med störst segerchans i loppet.

Vill även lyfta fram 9 Ulvsåsen som besitter högt kunnande inombords och när han väl får ut det på tävlingsbanan också så har han visat sig duga bra i sammanhang som ikväll. Senast var Ulvsåsen ute på V75 men presterade inte på topp men skulle han fungera bättre ikväll kan vi räkna med ett offensivt upplägg från start och då är det inte omöjligt att han hittar hela vägen till ledningen efter en bit. Väl i spets trivs Ulvsåsen och har åtta seger på elva försök. Får Per Linderoth som sitter i vagnen fuska bort en bit av loppet sen kan det mycket väl räcka hela vägen ikväll.

Tidig är också 14 Havglimt som besitter högt kunnande och som kommer från formstallet Öystein Tjomsland. Ikväll skulle han kunna få ett passande rygglopp och med tanke på hur han flög fram senast över upploppet i Norska Mästerskapet måste han tas på allvar här mot enklare motstånd.

Min Vinnare: 11 B.W.Rune
Spets efter 500: 9 Ulvsåsen
Skrällen:
Rankingen: A: 11,9,14 B 12,8,1,10,6,2,13,7 C 4,5,3

V64-6 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 3 Sweetman som ikväll startar med passande förutsättningar. Senast blev det visserligen galopp bakom bilen, men det är inget jag tar speciellt hårt på nu då Sweetman normal sett ät travsäker. Att det istället är täta starter denna gången ser jag som positivt, det innebär dels att stallet är nöjda med Sweetman för dagen och att det inte finns något att anmärka på hos honom efter senaste starten. Sweetman trivs som bäst i ledningen och med tanke på hans startsnabbhet och kvällens utgångsläge så är han min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen har det blivit elva segrar på 15 försök och han är min vinnare ikväll. Spik.

Motbud
5 Ferrari Sisu är en speedig individ som har sett bättre och bättre ut nu på slutet. Skulle han få ett passande lopp i draget ikväll samtidigt som det blir bra tempo på loppet är Ferrari Sisu en vass avslutare som kan speeda ner de flesta här. Tidig vid gardering.

Nämner även 2 Revelation som nu har gjort två starter för Thomas Uhrberg. Han har dock hittills inte fungerat för Uhrberg men när han väl får till det är Revelation en häst med högt kunnande som från ett bra utgångsläge inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Sweetman
Spets efter 500: 3 Sweetman
Skrällen:
Rankingen: A: 11,9,14 B 12,8,1,10,6,2,13,7 C 4,5,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto