V64 Tips Boden 22/9

Publicerad på 22 Sep 2022 - 13:07

DrTrav

DrTrav

22 Sep 2022 - 13:07


Boden är värd för V64 på torsdag. En omgång som dessutom är kryddad med en jackpot på 4 miljoner. Jag spelar med två spikar i omgången som jag tror har goda möjligheter att leda sina lopp från start till mål.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Boden 22/9
V64-1 2 Rollercoaster Ås
V64-2 2.3.5.6.
V64-3 1.5.7
V64-4 3 Brageson
V64-5 1.3.6.7.8.9
V64-6 2.4.5.6.7.9.12

576 rader x 1 kr = 576kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Boden 22/9
DD-1 1.7
DD-2 9.12

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m Auto
2 Rollercoaster Ås blir min första spik i omgången. Han är van tuffare konkurrens efter att ha tävlat söderut och nu när han har gjort flytten upp till Norrland är jag övertygad om att han kommer besöka vinnarcirkeln mer frekvent.
Han vann sin debut direkt för Christian Månsson och visade prov på en härlig inställning när han krigade ner ledande Don Draper utvändigt. Nu har han ett perfekt utgångsläge bakom bilen och som jag läser loppet tar han hand om ledningen och från den positionen ska det vara en mycket god möjlighet att vinna loppet.

Motbud
1 M.T Oberon är en väl så bra häst som min spik och han trivs dessutom mycket bra på Bodentravet där han har vunnit åtta gånger. Innerspår bakom bilen över kort distans känns dock som helt fel uppgift eftersom han inte är speciellt snabb ut från start och han går som allra bäst över längre distanser.

10 O.K Nalan hade varit högintressant med ett framspår bakom bilen och även om han är kapabel att vinna loppet nu också, måste han förlita sig på tempo och en hel del tur på vägen.

Min Vinnare: 2 Rollercoaster Ås
Spets efter 500m: 2 Rollercoaster Ås
Skrällen:
Rankingen A:2 B:1.10.6.3.8.7 C:11.9.4.5.12

V64-2 1640m Auto
6 Limerence N.O är min knappa spetsfavorit i loppet men oavsett om det blir någon ledning eller inte tycker jag att han ställs inför ett passande motstånd. Han går ner i klass nu efter att ha varit ute i såväl försök som final i Jarlsberg Grand Prix senast och känns som en sund tipsetta i loppet.

3 Grit Brodda är formstark för dagen och hon var rejäl vid segern näst senast när Sandra Eriksson enkelt kunde koppla greppet utvändigt om ledaren. Senast hamnade hon för långt bak i kön för att kunna ta något i en snabb slutrunda men det var ett fortsatt bra intryck och hon är en tidig utmanare från ett bra utgångsläge.

2 Brexit vann från ledningen över aktuell distans på Bodentravet 9/8 .Jonne Niemäle lär prova vad som går från start för att nå ledningen igen och kan mycket väl leda loppet hela vägen.

5 Livi Passport gynnas om det skulle bli lite körning från start mellan ovan nämnda hästar. Hon avgjorde enkelt näst senast efter ett rygglopp men samtliga karriärens segrar är tagna i Finland och han har inte riktigt räckt till på Bodentravet tidigare.

Min Vinnare: 6 Limerence N.O
Spets efter 500m: 6 Limerence N.O / 2 Brexit
Skrällen: 2 Brexit
Rankingen A:6.3.2 B:5.4.10.7 C:1.12.8.9.11

V64-3 2140m Auto
5 M.T Puccini har en toppchans att vinna loppet om Toni Granath tar sig till ledningen igen. Han vann enkelt från spets senast och med ett lopp i kroppen bör han vara ännu bättre nu. Jag är dock inne på att det kan bli svar invändigt och då är jag inte lika säker att han bara vinner. Han ser ut att bli väldigt stor favorit och jag garderar.

1 Rose Run Voyage var kanske inte som bäst i Finland senast men han har visat fin form på svensk mark dessförinnan. Han kan öppna fort från start och jag är inne på att Niko Jokela kan ta emot favoriten från start och jag ser ingen anledning att släppa till favoriten.

7 Bollinger Boko är bättre än vad man kan utläsa av raden och har papprena i ordning med Nuncio som Far. Utgångsläget är såklart inte bra men Mika Forss får prova framåt för att söka position och med lite tempo på loppet är han absolut bra nog att vinna loppet.

Min Vinnare: 5 M.T Puccini
Spets efter 500m: 5 M.T Puccini / 1 Rose Run Voyage
Skrällen: 1 Rose Run Voyage
Rankingen A:5.1.7 B:12.9.8.11 C:2.8.4.6.10

V64-4 1640m Volt
3 Brageson ser ut att ha en väldigt lämplig uppgift och blir min andra spik i omgången. Det är en segervan häst som kommer från Öystein Tjomslands stall vars hästar alltid presterar på en hög nivå. Han är inte beroende av någon ledning för att vinna loppet men mycket talar för att han kommer dit och i den positionen är merparten av hans segrar tagna (8/9).

Motbud
6 Stjärnstorm står ensam på springspår och kan få en bra start. Skulle han pricka starten och komma föra favoriten till ledningen är det ingen omöjlighet att Mika Forss vill prova där men känslan är att han får nöja sig med ett rygglopp på min spik.

12 Stålviktor kommer från en plusbetonad insats och kan komma att få en bra position direkt från sitt utgångsläge. Skulle favoriten få svar om ledningen eller komma bort på något sätt är han den av hästarna på tillägg som är tidigast för mig.

Min Vinnare: 3 Brageson
Spets efter 500m: 3 Brageson
Skrällen: 6 Stjärnstorm
Rankingen A:3 B:6.12.1.8.9.7.11.10.5 C:4.2.15.14.13

V64-5 1640m Auto
1 President Lindy spetsade från ett identiskt spår i Finland senast och kunde enkelt hålla ut 6 Cupido Sisu. Det ser ut att vara en mycket god chans att sitta i ledningen nu också och i den positionen är han väldigt effektiv. Bra chans att vinna loppet men det är många bra hästar till start i det här loppet och han kommer inte få sitta i fred där framme.

7 Selmer I.H har vunnit 5/8 lopp över distansen och har styrkan för att göra jobbet utvändigt om ledaren. Han har tjänat mer än dubbelt så mycket pengar än tipsettan och även om han är en bit ifrån sina glansdagar blir jag inte ett dugg förvånad om han vinner den tunga vägen.

6 Cupido Sisu kunde inte ta en längd på President Lindy senast och satt fast med gott om krafter sparade över mål bakom President Lindy. Det blir svårt att nå ledningen nu också men Rikard N Skoglund får prova framåt för att återigen hitta ner i ryggen och förhoppningsvis sitter han inte fast nu.

3 Leave Your Sox On och 8 Gazoline Mearas känns också givna på en garderad kupong även om dom måste förlita sig på tempo för att komma in i matchen över den korta distansen.

9 No Limit Jimmit har bra ryggar i starten och även om jag tycker han gör sina bästa lopp i ledningen kan han hamna bra till direkt trots sitt bakspår.

Min Vinnare: 1 President Lindy
Spets efter 500m: 1 President Lindy
Skrällen: 9 No Limit Jimmit
Rankingen A:1.7 B:6.3.8.9 C:2.5.10.4

V64-6 2640m Auto
12 Soleil D’Inverne ser ut att bli lite borttappad den här gången med två raka galopper i raden. Han trivs över längre distanser och att han ska tävla barfota bak nu är ett stort plus. Han har gjort sina klart bästa lopp med den balansen och vunnit 5/13 lopp. Det är många hästar att runda men det är en spårtrappa och det brukar vara lättare för hästarna med bakspår att komma in i matchen.

9 Kiera De Veluwe kommer allt mer i sin nya regi och kunde inkassera sin första seger för Sandra Eriksson senast. Hon är van tuffare konkurrens från föregående regi och löser det sig med positioner från ett lurigt utgångsläge är hon bra nog att kunna runda allt.

4 M.M Hot One är loppets troliga ledare och om han är väl förberedd efter paus ska han räknas tidigt men frågan är om man vill köra honom i ledningen över lång distans efter uppehåll?

6 Grappelli är bättre än raden och har galopperat bort fina placeringar på slutet. Det gäller att sköta sig men han gör sällan en dålig insats när han fungerar och ska räknas tidigt.

Jag tar totalt åtta hästar i omgångens mest öppna lopp på förhand.

Min Vinnare: 12 Soleil D’Inverna
Spets efter 500m: 4 M.M Hot One
Skrällen: 6 Grapelli
Rankingen: A:12.9 B:4.6.7.5.2.15 C:11.10.1.14.13.8.3

Lycka till 
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto