V64 Tips Boden & Bollnäs 2/9

Publicerad på 2 Sep 2022 - 14:05

DrTrav

DrTrav

2 Sep 2022 - 14:05

V64-Express väntar ikväll. Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min.
Omgången delas mellan Boden och Bollnäs och vi bjuds på en JACKPOT på 4,5 Miljoner. 

Jag spelar med en spik, 2 Born Unicorn i den andra avdelningen.

V64-tips Boden & Bollnäs Fredag 2/9
v64-1 3,5,6,9,11
v64-2 2 Born Unicorn
v64-3 1,3,5,7,9
v64-4 2,10,11
v64-5 1,11,15
v64-6 2,3,8

675 x 1kr = 675kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden & Bollnäs Fredag 2/9
DD-1 1,11,15
DD-2 2,3,8

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
3 Bring Me Bajern visade bra form senast när han avslutade rappt efter sen lucka. Detta är en individ som klarat av den långa distansen tidigare och han kan dessutom öppna kvickt i volten. Jag är inne på att Bring Me Bajern kan ta sig till ledningen tidigt kväll och i den positionen kommer han sen strida på bra hela vägen in i mål. Till 8% är han en spännande första häst i en öppen inledning.

11 M.T.Oberon var ute på V75 senast men räckte då inte till. Men nu har han fått vila lite efter det och möter ett mer lämpligt motstånd ikväll. Lång distans är ett plus och han kan räknas tidigt trots sitt utgångsläge på tillägg.

6 Dante Godiva har inte kunnat leva upp till sina höga förväntningar efter sin fina treårings säsong. Men sedan hösten 2021 har Dante Godiva återfunnits hos Gabriella Laestander där det på 14 starter slutat med fyra segrar och vi har fått se lite av den tidigare Dante Godiva igen. Senast var han visserligen inte som bäst men har nu fått ta igen sig lite efter den starten och även om formkurvan säkerligen inte är på topp här så ska man ändå mot lämpligt motstånd ses med bra segerchans.

5 Eskimo Brother är inte helt att lita på och kommer nu med två raka galopper på kontot. Men dessförinnan har Stefan Lundmarks åttaåring visat bra form. Han är en tuff häst som inte ska nonchaleras med lite klaff längs vägen ikväll.

Min Vinnare: 3 Bring Me Bajern
Spets efter 500m: 3 Bring Me Bajern
Skrällen:
Ranking: A 3,11,6 B 5,9,1,7 C 12,4,10,2

V64-2 2140m auto
2 Born Unicorn är en topphäst som inte fick det att stämma aktionsmässigt i sista sväng senast, men satt fast med krafter sparade i mål trots allt. För två starter sedan var man tvåa imål bakom Don Fanucci Zet i Norrbottens Stora Pris. Han är dock ingen startraket men tål å andra sidan att göra en hel del jobb på egen hand. Han gynnas av ett litet startfält och ska ha bra segerchans ikväll mot överkomligt motstånd spik.

Motbud
Främsta motbudet är 7 Mindyourvalue W.F. som senast var ute i Åby Stora Pris där han fick göra jobbet utvändigt om ledaren stora delar av loppet. Han kan öppna kvickt och även om han inte vinner så ofta står Mindyourvalue W.F. sällan för en sämre insats. Jag är inne på att han tidigt kommer till ledningen ikväll och i den positionen kommer Rikard N Skoglund i vagnen sen leda loppet länge.

Min Vinnare: 2 Born Unicorn
Spets efter 500m: 7 Mindyourvalue W.F.
Skrällen:
Ranking: A 2 B 7,3,4 C 5,6,1

V64-3 1640m auto
3 Dikt Drew hade tre raka segrar på kontot innan hon nu i de två senaste starterna testat lyckan på V75. Nu återgår Dikt Drew till mer passande motstånd igen och detta är ett sto som lever på sin speed. Med barfota runt om och amerikansk vag ikväll är hon mitt förstaval över sprintdistansen.

7 Borups Umami gör ikväll tredje starten för Malin Åberg och senast visade han att både form och kunnande finns. Han var då tvåa i loppet trots en startgalopp. I tidigare regi har Borups Umami visat bra kunnande och kapacitetsmässigt står han bra inne i kvällens lopp. En felfri Borups Umami startar med bra segerchans ikväll trots spår en bit ut bakom vingen över kort distans.

Nämner även 1 Yoshi Ness som är kvick iväg från start och skulle han lyckas hålla upp innerspåret från start ska det bli spännande och se hur länge lampan lyser för Yoshi Ness ikväll. Men oavsett är man garanterad ett bra lopp och är intressant vid gardering till 4%:

Min Vinnare: 3 Dikt Drew
Spets efter 500m: 1 Yoshi Ness
Skrällen: 1 Yoshi Ness
Ranking: A 3,7,1 B 9,5,11,12,2 C 10,4,6,8

V64-4 1640m auto
2 Monster Brage Bo startade med liknande förutsättningar senast och då slutade det med en seger från ledningen på bra sätt. Ikväll har nog Oskar Kylin Blom siktet inställt på en repris. Senast var första gången Monster Brage Bo gick med amerikansk vagn vilket gav fin effekt. Det är anmält samma utrustning denna gången och med kvällens förutsättningar är detta mitt förstaval från ledningen.

11 Brageson är en segermaskin som trots utgångsläget komme kunna ge Monster Brage Bo en rejäl match. Han har segrat i nio av sina tolv starter och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Även om segern uteblev senast så travade Brageson nytt rekord och med Ulf Ohlsson i vagnen för första gången ska ekipaget räknas tidigt trots bricka elva ikväll.

Nämner även 10 Laggaprinsen som gjorde comeback senast efter fyra ett längre uppehåll. Han blev då knappt slagen från ledningen och nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt rejält. Laggaprinsen trivs med ryggresa och avsluta vasst, vilket också känns som ett rimligt scenario för honom ikväll.

Min Vinnare: 2 Monster Brage Bo
Spets efter 500m: 2 Monster Brage Bo
Skrällen: 10 Laggaprinsen
Ranking: A 2,11 B 10,3,9,1 C 4,5,6,8,12,7

V64-5 2140m volt
1 Amie Ness är ett fyraårigt sto som inlett karriären lovande. Hon vann fem av sina sex första starter i livet och senaste segern kom i ett försök till Diamantstoet för tre starter sedan. Då handlade det om spets och slut från samma utgångsläge som Amie Ness startar från ikväll. Nu kommer hon visserligen med två raka galopper på kontot vilket såklart oroar. Men från stallet är man optimistiska och tror sig veta vad galopperna har berott på. En felfri Amie Ness håller troligtvis upp ledningen och väl i den postionen ska sen segerchcnasen vara god. Spets och slut?

Nämner även 11 Rally Ida som besitter bättre kunnande än vad som går att utläsa ut programraden. Han besitter bra speed och skulle han få ett passande smyglopp ikväll finns fart för att passera samtliga över upploppet. Till endast 3% är detta en tidig skräll vid gardering.

15 Ava. är fartmässigt huvudet högre än sina motståndare ikväll men samtidigt är detta en häst som trivs som bäst när han är med i den främre träffen. Dubbla tillägg är tufft men väljer man att gardera loppet så är Ava en given skräll att plocka med på kupongen.

Min Vinnare: 1 Amie Ness
Spets efter 500m: 1 Amie Ness
Skrällen: 11 Rally Ida
Ranking: A 1 B 11,15,14,10,2,5,12,6,3 C 9,7,4,13,8

V64-6 2140m auto
8 Nordetia är en treåring som gjort det mesta rätt hittills i karriären. Efter tre raka segrar kom senast första förlusten, men insatsen var bra och Nordetia sänkte sitt rekord. Formen är bra och detta är en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Utgångsläget är inte optimalt men trots detta så är Nordetia ett givet segerbud.

Skrällen är 2 First Beehiveblast som stått för flera bra insatser på slutet utan att få sätta nosen först. För två starter sedan slutade hon trea i ett försök till E3. Hon kommer till kvällens start med bra form. Dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Hon kan öppna snabbt och från ett bra utgångsläge är First Beehiveblast garanterad ett bra lopp.

3 Eloise Frontline har inlett karriären lovande och stred bra som tvåa bakom Nordetia näst senast. Nu har hon ett bättre utgångsläge och jagar revansch. Eloise Frontline kan öppna bra och har samtidigt visat upp en vass speed. Oavsett om det blir ledningen eller rygglopp för Eloise Frontline ikväll är hon ett tidigt segerbud i avslutningen.

Min Vinnare: 8 Nordetia
Spets efter 500m: 2 First Beehiveblast / 3 Eloise Frontline
Skrällen: 2 First Beehiveblast
Ranking: A 8,2,3 B 5,1,6,10,7 C 9,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto