V64 Tips Eskilstuna 10/5

Publicerad på 10 Maj 2022 - 13:12

DrTrav

DrTrav

10 Maj 2022 - 13:12

V64 hämtar vi på från Eskilstuna denna tisdag. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 2 Innersniffen i den andra avdelningen och 14 Teton Miss Annie i den femte avdelningen.

V64-tips Eskilstuna Tisdag 10/5
v64-1 4,5,7
v64-2 2 Innersniffen
v64-3 alla
v64-4 2,12
v64-5 14 Teton Miss Annie
v64-6 alla

594 x 1kr = 594kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Tisdag 10/5
DD-1 14 Teton Miss Annie
DD-2 4,8,10

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
4 Djokovic är en segervan individ som segrat i 12 av sina 33 starter i livet. Senast avgjorde han på bra sätt via slutrunda ute i spåren. Klockan stannade på 11,9 sista 1000m. Intrycket var mersmakande. Han kan öppna bra och skickar Mika Forss iväg honom från start ikväll är han min troliga ledare av loppet och väl i den positionen kommer han sen bli tuff att ta sig förbi.

7 Beacon Kronos är en svår häst att räkna på. Kapaciteten är skyhög vilket en fjärdeplats i Kriteriet som treåring skvallrar om. Men han har också en hel del egenheter för sig om satt käppar i hjulet flertalet gånger. Men senast handel det om årsdebut och Beacon Kronos vann då trots galopp i sista sväng. Fartmässigt har han höga toppar och sköter han sig bara ikväll kommer han på nytt utmana om segern.

5 Amazing Warrior har nu fått ett lopp i kroppen vilket borde göra gott för formen. Detta är en häst som lever på sin inställning och han gör alltid sitt. Är formen dessutom där ikväll finns kapacitet och kunnande för att vara med långt framme ikväll.

Min Vinnare: 4 Djokovic
Spets efter 500m: 4 Djokovic
Skrällen:
Ranking A:4 B 7,5,3,1.2 C 6,8,9

V64-2 2140m auto
2 Innersniffen har aldrig varit sämre än tvåa på sina fyra starter i livet, dessutom har tre av dessa slutat med seger. Segrarna har tigit på imponerande sätt och att han inte vann senast från utvändigt om Denali Doc är inte mycket att säga om. Nu har man inte startat på ett tag men vi är väl medvetna om att Timo Nurmos hästar ofta presterar på topp direkt efter vila. Från ett bra utgångsläge är Innersniffen min troliga ledare efter bit och väl i den positionen kommer han sen bli inte släppa någon förbi sig. Spik.

Motbud
9 Mellby Imperial är stallkamrat med Innersniffen och även han inlett karriären lovande. Det har blivit två segrar och två andraplatser på sina fyra starter. Nu har man inte startat sedan i Augusti men som sagt Timo Nurmos hästar brukar sällan behöva lopp i kroppen för att prestera. Men att slå Innersniffen i spets kommer bli en för tuff nöt att knäcka för Mellby Imperial ikväll.

Nämner även 3 Frazier som är under härlig utveckling och ska från ett bra utgångsläge ikväll räknas tidigt bakom de två ovan nämnda.

Min Vinnare: 2 Innersniffen
Spets efter 500m: 2 Innersniffen
Skrällen: 3 Frazier
Ranking A: 2 B 9,3,4,1,5,7,8 C 12,11,6,10

V64-3 2140m auto
1 Lovely Concord kom igång ordentligt under slutdelen av 2021. Vid senaste segern vann han på bra sätt från ledningen efter att fått lägga en hel del krut på att ta sig till spets. Ikväll är det årsdebut och formen är svårbedömd men utgångsläget är tilltalande och skulle Lovely Concord lyckas hålla upp innerspåret från start kommer man leda loppet länge ikväll.

Även 4 Red Rum gör en svårbedömd årsdebut ikväll. Han blandade och gav under 2021 men visade prov på höga toppar när han tävlade på topp. Daniel Redén tränar och jag räknar med att Red Rum kommer väl förberedd för uppgiften direkt. Nu med ytterligare en vinterträning innanför västen är jag även inne på att Red Rum utvecklats en hel del och ska räknas tidigt direkt.

Nämner även 2 Illuminati K.W. som vann på övertygande sätt senast och Jörgen Westholms travare få det att lossna ordentligt i år kommer han bli spännande att följa under 2022. Han har ett bra utgångsläge och till 7% är detta en tidig skräll vid gardering.

Min Vinnare: 1 Lovely Concord
Spets efter 500m: 1 Lovely Concord
Skrällen: 2 Illuminati K.W.
Ranking A: 1,4,5 B 9,7,2 C 8,6,3

V64-4 2640m volt
2 Django Silver är en fyraåring som ska bli spännande att följa under året. Senast var han ute i ramlopp på Halmstads en V75-dag och gick i mål med en hel del sparat bakom Under Armour, Lucifer Sam och Ornello. Ikväll slipper han den typen av motstånd och dessutom är det anmält barfota runt om och norskt huvudlag för första gången. Utgångsläget är även bra och faller utrustningsförändringarna väl ut kommer Django Silver inte vara lätt att rå på ikväll..

12 Aldebaran Rob är ett nyförvärv för tränaren Alessandro Gocciadoro. Han har nu gjort fyra starter för honom och har på dessa framträdanden redan visat upp nya takter. Segrarna har tagits på övertygande sätt och han står även billigt inne i loppet sätt till sitt kunnande. Lång distans är jag inte orolig för och kommer han bara till från sitt utgångsläge med tillägg här är Aldebaran Rob med och gör upp om segern.

Min Vinnare: 2 Django Silver
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking A: 2,12 B 2,7,5,6,1,14,9,10,13 C 3,11,4,15

V64-5 2140m volt
Här hittar vi omgångens andra spik, 14 Teton Miss Annie. Detta är ett sjuårigt sto som kapacitetsmässigt står för klassen i gänget och till kvällens start kommer hon dessutom med två lopp i kroppen. Formkurvan pekar uppåt och Markus B Svedberg som tränar har siktet inställt på rikstoton framöver med Teton Miss Annie. Lever Teton Miss Annie med sina mått upp till en normal prestation här ikväll är hon given i segerstriden. Utgångsläget är såklart inte det bästa med med till 15% är spelvärdet högt och löser det sig bara någorlunda längs vägen ikväll är jag inne på att hon blåser ner samtliga. Spik.

Motbud
8 Ilos Sansibar var inte som bäst senast när han fick ge sig från ledningen. Med detta är en individ som under vintern visade upp bra inställning och kunnande. Han var bland annat trea bakom Bitcoind' Arc och Art Brown på V75 i januari. Utgångsläget är snävt men med ett offensivt upplägg direkt blir jag inte förvånad om Iikka Nurmonen kör sig till hela vägen till ledningen efter en bit. Kostar det bara inte för mycket att komma dit för los Sansibar är han med en normal prestation hästen att slå i spets.

Nämner även 7 Helios di Quattro som visade form senast när han sköt till bra efter sen lucka. Det fanns sparade kraft i mål och dessutom står Helios di Quattro bra inne i loppet ikväll. Med ett lopp på rulle här ikväll besitter Helios di Quattro fart för att plocka många placeringar tillslut.

Min Vinnare: 14 Teton Miss Annie
Spets efter 500m: 8 Ilos Sansibar
Skrällen: 7 Helios di Quattro
Ranking A: 14 B 8,7,15,11,9,12,2,5 C 3,4,6,10,1,13

V64-6 2140m auto
8 Hattusa galopperade bort segern för två starter sedan och i den senaste starten var hon ute i ett Diamantsto-försök utan att aldrig komma in i matchen. Men detta är en i grunden kapabel häst för klassen som håller bättre form än vad som går att utläsa ur programmet. Hattusa startar ikväll långt ut bakom bilen i denna spårtrappa och kommer få svårt att nå någon ledning men hon har tidigare visat sig fungera bra bakifrån också och med minsta klaff längs vägen ikväll kommer Hattusa kunna utmana om segern här.

10 Island Smart var senast ute i försök till Drottning Silvias pokalen men räckte inte till där mot tufft motstånd. Ikväll är det enklare hästar emot och med den hårdhet Island Smart byggt upp nu under en tid blir hon inte lätt att stå emot under slutvarvet här. Given på kupongen.

4 Creme Brulee Font kommer med imponerande tre raka segrar på kontot till kvällens start. Utgångsläget idag är dessutom passande och med tanke på formen som Creme Brulee Font besitter för dagen måste han tas på allvar även här.

7 Just Make It galopperade bort sig senast men är normalt sett stabil på benen och är formen bara liknande som vid segrarna på slutet kan hon vara med långt framme här. Är anmält barfota runt om nu vilket är ett plus.

3 Geisha Brick var inte mycket slagen av Creme Brulee Font senast och ska inte nonchaleras från ett bra utgångsläge ikväll om man garderar brett.

Min Vinnare: 8 Hattusa
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Island Smart
Ranking A: 8,10,4 B 7,3,5,9,1,11,2,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto