V64 Tips Färjestad 19/12

Publicerad på 19 Dec 2022 - 09:57

DrTrav

DrTrav

19 Dec 2022 - 09:57

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad och nedan följer min lösning av omgången.
Jag spelar med en spik. 4 Hulk Marke i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 19/12
V64-1 2,4,6,8
V64-2 6,7,11,13
V64-3 3,6
V64-4 4 Hulk Marke
V64-5 2,6,7,14
V64-6 6,8,9,10,11

640 rader x 1 = 640 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 19/12
DD1: 2 Fluttershy A.F.
DD2: 6,8,9,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
Tränaren Markus B Svedberg har fyra spännande hästar till start ikväll och 6 M.T.Rick Nash är en av en av dessa. Detta är en individ som verkligen står på tur för seger efter flera rejäla insatser. Senast gjorde han det bra från dödens som trea och visade då form. M.T.Rick Nash är kvick iväg från start och har trots bricka sex bakom bilen bra möjlighet att nå ledningen. Från ledningen har det tidigare blivit två segrar och två andraplatser på fem försök. Kort distans ses också som ett plus och och i min bok är detta den givna förstahästen i loppet.

Nämner även 8 Father Simon som är värst emot ikväll och är den som visat bäst kapacitet i loppet. Nu är det visserligen comeback efter ett längre uppehåll och formen är ett frågetecken. Dessutom har Father Simoni inte den mest smickrande statistiken vid comebacker. Han har aldrig slutet topp-3 på fem försök nr det gått lägre än 30 dagar mellan starterna. Nu skrämmer dock inte motståndet och kommer han bara till från sitt tuffa utgångsläge kan det vara läge att slå hål på den negativa statistiken

Min Vinnare: 6 M.T.Rick Nash
Spets efter 500: 6 M.T.Rick Nash
Skrällen:
Rankingen: A: 6 B 8,2,4,5,9,3,12 C 11,7,1

V64-2 2140m volt
13 Alltid Ö.K. står här billigt inne i loppet sett till hans kunnande, men akilleshälen är att han galopperat bort väldigt mycket pengar. Nu på slutet har man dock från stallets sida gjort lite ändringar på utrustning och upplägg för Alltid Ö.K.vilket ser ut att fungera bättre. Alltid Ö.K. har uppträtt mer stabilt och senast gjorde han det bra trots dödens. Detta är en häst som lever på sin styrka och trots 40m tillägg ikväll skrämmer inte motståndet. Sköter sig Alltid Ö.K. hela vägen ikväll ska detta vara en bra segerchans på förhand.

Nämner även 7 Vår Bajas som mötte 13 Alltid Ö.K. senast. Han fick då sent fritt men sköt till vasst den sista biten. Formen pekar uppåt och Vår Bajas har gjort det bra tidigare här i Sverige. Skulle han få en passande resa här ikväll kommer hans speed bita bra den sista biten.

Skrällen är 6 Tors Spik som även han var ute i samma lopp som 7 Vår Bajas och 13 Alltid Ö.K. senast. Då fick han ett tufft lopp och blev hängandes i tredjespår stora delar. Att det blev trötta ben tillslut är inget att säga om. Men nu har man 20m försprång på de två ovan nämnda och utan strul från start är 5% spännande.

Min Vinnare: 13 Alltid Ö.K.
Spets efter 500:
Skrällen: 6 Tors Spik
Rankingen: A: 13 B 7,6,11,10,14,3,2,12 C 4,5,1,8,9

V64-3 2140m auto
6 Babsans Bankir är den av de betrodda i loppet som gynnas mest av att ha skor på hovarna. Tre av hennes fem segrar har nämligen kommit på den balansen och senast visade hon även att formen är bra. Då var Babsans Bankir ute på V75 och sköt till bra i skymundan. Hon är även kvick iväg från start och är obesegrad från ledningen. Det kan dock vara upptaget i spets ikväll men oavsett bör Babsans Bankir kunna få ett passande lopp och tillsammans med Carl Johan Jepson i vagnen håller jag ekipaget som tipsetta.

Dubblar systemet med 3 Thorondor som kan vara den som snuvar Babsans Bankir på ledningen. Han tappade visserligen stilen senast och galopperade bort en andraplats från ledningen och dessutom missgynnas han ikväll av skotvånget. Men som den troliga ledaren av loppet står Thorondor bra till och från spets har det tidigare blivit tre segrar på fyra försök och tillsammans med Björn Goop på hemmabanan kommer ekipaget ge sig dyrt.

För att försök göra något av detta loppet plockar jag bort 5 Katrine S.H. Men detta är också en bra individ som senast avslutade bra i en final av Diamantstoet. Dessförinnan hade Katrine S.H. tre raka segrar på kontot. Detta är en individ som är van att möta tuffa konkurrenter. Men det är ett minus att det nu är skor på hovarna och det är en balans hon tidigare aldrig vunnit med.

Min Vinnare: 6 Babsans Bankir
Spets efter 500: 3 Thorondor / 6 Babsans Bankir
Skrällen:
Rankingen: A: 6,3 B 5,7,1,10,2 C 4,9,8,11

V64-4 1640m volt
I min bok är spelvärdet högt på 4 Hulk Marke. Detta är en individ som verkligen står på tur för seger. Att uppgiften ikväll dessutom ser passande ut är ett plus. Detta är en individ som stött på tuffa konkurrenter en längre tid vilket gjort att segrarna uteblivit. Men ikväll är motståndet mer passande och skulle Hulk Marke bara vara med i den främre träffen direkt efter start är detta min vinnare av loppet. Kort distans är en fördel och till 25% är detta min spik!

Motbud
7 Kiss Me Lucky har ett passande utgångsläge med springspår ikväll. Hon har tidigare spetsat från just spår sju i volten och har flera gånger visat sig vara kvick i benen från start. Väl i spets har Kiss Me Lucky aldrig varit sämre än tvåa på fem försök. Det har dessutom blivit två segrar. Skor på hovarna är inga bekymmer och från ledningen ikväll är detta främsta motbudet till min spik.

Nämner även 12 Pop The Music som är en grundkapabel individ som däremot inte är helt att lita på. Han har galopperat i sex av sina tio starter men har samtidigt aldrig varit sämre än trea felfri. Utgångsläget ikväll är dock inte det bästa, även om det ökar chansen för felfri avgång. Men skulle det bli bra tempo på loppet kommer det gynna Pop The Music som kommer gå starkt hela vägen in i mål trots bricka tolv.

Min Vinnare: 4 Hulk Marke
Spets efter 500: 7 Kiss Me Lucky
Skrällen:
Rankingen: A: 4 B 7,12,2,9,10,6 C 3,8,5,11

V64-5 2140m auto
2 Fluttershy A.F. visade sig trivas bra med Dwight Pieters. Ekipaget vann debuten ihop senast på enkelt sätt från spets. Fluttershy A.F. har visat sig trivas bra i den positionen och sex av sju seger i karriären är tagna från just ledningen. Från bricka två ikväll är Fluttershy A.F. min troliga ledare av loppet och med tanke på att skor heller inte är några bekymmer för henne så är detta min tipsetta i avslutningen.

Framhåller även 6 Juni Rapid som visat form en längre tid. Hon står nu på tur för en seger efter flera bra insatser. Jorma Kontio har kört hästen en gång tidigare och då slutade det med seger. Med minsta klaff från start ikväll är Juni Rapid en tidig utmanare till Fluttershy A.F.

7 Stepping Dreamgirl är stallkamrat med 2 Fluttershy A.F. Han gjorde en toppinsats på V75 i Diamantstoet i september. Även om Stepping Dreamgirl kanske inte håller riktigt samma from just nu så finns kunnandet där. Senast var man dock chanslös mot 6 Juni Rapid. Nu har man även ett tufft utgångsläge. Men skulle de två ovan nämnda hästarna köra lite hårt mot varandra kan det bli tempo på loppet vilket i sin tur skulle gynna Stepping Dreamgirl tillslut.

Min Vinnare: 2 Fluttershy A.F.
Spets efter 500: 2 Fluttershy A.F.
Skrällen: 7 Stepping Dreamgirl
Rankingen: A: 2 B 6,7,14,12,10,1,11,13,5 C 3,8,4

V64-6 2140m volt
Mitt drag i loppet är 6 Ikaros di Quattro som kommer med bättre form än vad raden visar. Vid galopperna på slutet har även Ikaros di Quattro haft massor av krafter sparade. För två starter kom galoppen i rygg på ledaren och gången före i ett instängt läge. Senast valde man en annan taktik med Ikaros di Quattro och då gjorde han det bra som fyra från dödens. Ikväll har man ett spännande springspår och siktet är inställt på ledningen. Väl i den positionen har sju av åtta segrar i karriären tagits och till ENDAST 4% är Ikaros di Quattro ett spännande drag i omgången.

Kapacitetsmässigt är 8 Astronascente Zac förstahäst i loppet. Han vann så sent som i tisdags på bra sätt från ledningen. Ikväll är visserligen annorlunda. Astronascente Zac startar från ett instängt spår på tillägg och det handlar i första hand för Björn Goop att leta sig ut i ett andraspår så tidigt som möjligt. Lyckas man med det utan att det strular för mycket så kommer Astronascente Zac bli svårslagen här.

Nämner även 10 Infinitus som inte är helt att lita på. Han tvingades till och med kvala senast efter tre raka galopper. Formen är svårbedömd men kapaciteten är hög och med en normalprestation ikväll räcker hans kunnande långt. Tidig vid gardering trots allt.

Min Vinnare: 6 Ikaros di Quattro
Spets efter 500: 6 Ikaros di Quattro
Skrällen: 10 Infinitus
Rankingen: A: 6,8 B 10,11,9,1,5,2 C 4,3,7,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto