V64 Tips Färjestad 23/2

Publicerad på 23 Feb 2023 - 09:48

DrTrav

DrTrav

23 Feb 2023 - 09:48

Färjestad står som värd för V64 på torsdag. Jag spelar med två spikar i omgången, 2 Uncle Sigge i V64-2 samt 2 Ask Viktor i V64-5.

V64 Färjestad 23/2
V64-1 1.2.3.7.9
V64-2 2 Uncle Sigge
V64-3 2.3.6.8.9.10
V64-4 3.7.8
V64-5 2 Ask Viktor
V64-6 1.2.4.6.8.9.10

630 rader x 1 kr = 630kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Färjestad 23/2
DD-1 2 Ask Viktor
DD-2 2.5.6.8

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m Auto
Jag är lite inne på att 7 Bradbee kan komma till ledningen trots ett spår långt ut på vingen. Han växer med tätkänning och kommer Magnus Jakobsson till ledningen tror jag mycket på honom. Däremot är det ett par snabba invändigt och kommer han inte till spets är han mer utlämnad.
9 Letthecowboysride har avslutningen som sitt främsta vapen och han borde ha gått framåt formmässigt med genomköraren senast. Det är många som vill gasa från start där framme och kör dom lite mot varandra kommer han bli tung i spurten.

2 Excalibur Zet ser man också gärna i ledningen och han vann kontrollerat från dödens senast. Man fortsätter med rycktussar precis som senast och Östre låter väldigt optimistisk på förhand.

1 Ståle N.O vann överlägset i ett billigare gäng senast men intrycket var bra och förutsättningarna är passande här. Han är rysligt snabb från start och planen är att köra i ledningen så länge lampan lyser.

Min Vinnare: 7 Bradbee
Spets efter 500m: 7 Bradbee / 1 Ståle N.O / 2 Excalibur Zet
Skrällen: 9 Letthecowboysride
Rankingen A:7.9.2 B:1.3.C:8.4.5.6

V64-2 2140m Volt
2 Uncle Sigge har bara gjort fyra starter trots att han har hunnit bli sex år gammal men det är en väldigt trevlig individ som ser ut att bli bättre och bättre för varje start. Senast kunde han inkassera karriärens första seger och såg ut att ha mycket krafter kvar över mål trots ett snabbt slutvarv. Nu är det årsdebut och det kan behövas något lopp i kroppen men han står perfekt inne i loppet och de är inga stjärnor som startar med tillägg. Det här bör vara en toppchans till spets och slut trots att det är årsdebut. Spik.

Motbud
9 Easter Valley gjorde en bra årsdebut för en dryg vecka sedan och har till skillnad från Uncle Sigge fått en välbehövlig genomkörare i kroppen. Att han inte har vunnit lopp på tjugofyra starter hittills säger kanske något men om favoriten har en sämre dag kan han utmana.

3 Maximillian Grey står även han perfekt inne i loppet och han var rejäl vid segern för tre starter sedan. Förhoppningsvis kan han lifta med bakom Uncle Sigge och saknas det lite form hos favoriten kan det gå.

Min Vinnare: 2 Uncle Sigge
Spets efter 500m: 2 Uncle Sigge
Skrällen:
Rankingen A:2 B:9.3.14.8.7.6.11.12 C:5.13.10.1.4

V64-3 2140m Auto
6 Es Trenc ser ut att bli klar favorit i loppet. Han är väldigt snabb iväg från start och jag blir förvånad om någon han utmana honom från start. Han var inget extra senast när han föll från ledningen över kort distans och även om han säkert kommer vara bättre nu med årsdebuten avklarad är det ingen jag vill hålla i handen.

Tipset ger jag istället till 3 Kaiser Southwind som kommer med dokumenterad form och står på tur för en seger. han kom tillbaka starkt efter en galopp näst senast och vid sin senaste start var han tvåa från fyrtio meters tillägg och gick riktigt fort till slut över upploppet.

8 Jank Summerland kommer från några sämre prestationer men det är en bra häst som har matchats på V75 och han går ner lite i klass nu. Utgångsläget är vad det är men den amerikanska sulkyn åker på igen och löser det sig med positioner ska han inte nonchaleras.

9 Smaragd Norrgård är svårbedömd efter lång frånvaro och möter hingstar och valacker men det är en tuff dam som ska kunna hävda sig om hon kommer väl förberedd.

Min Vinnare:3 Kaiser Southwind
Spets efter 500m: 6 Es Trenc
Skrällen:2 Barbaresco W.W
Rankingen A:3.6 B:8.9.10.2 C:1.5.7.4

V64-4 2140m Volt
8 Adventure Head såg fin ut senast och kunde enkelt vinna trots att han startade med tjugo meters tillägg över kort distans efter en offensiv styrning och han kunde sticka undan på lätta ben över upploppet. Att det är längre distans nu är bara ett plus och i den här konkurrensen borde han tål att göra lite jobb under vägen.

7 M.T Ramos fick fel upplägg senast när han fick trava loppet i dödens och höll bra utifrån det som tvåa. Vid segern för två starter sedan bet det riktigt bra i spurten och slipper han grovjobbet nu och kan smyga med i ryggar kommer han flyga lågt över upploppet.

3 Putte kommer med två raka segrar och har inte varit tom i mål men samtidigt har det blivit billigt eftersom han fått styra och ställa i ledningen. Känslan är att han kommer bli lite mer synad nu men skulle han få fuska bort lite av loppet där framme, kan han rinna undan.

Min Vinnare: 8 Adventure Head
Spets efter 500m: 3 Putte
Skrällen:
Rankingen A:8.7.3 B:6.5.9.4 C:11.2.10

V64-5 2140m Volt
2 Ask Viktor blir min andra spik i omgången. Det är några tuffa hästar på tillägg men jag tycker inte att Ask Viktor är ett dugg sämre än dessa och han står perfekt inne på pengarna. Formen går inte heller att klaga på och jag spikade honom med framgång för tre starter sedan när han fullkomligt krossade sina konkurrenter och vann med många längder. Han har testat på lite tuffare konkurrens därefter och uppvisat fortsatt form och här är det väldigt passande förutsättningar för att leda loppet från start till mål.

Motbud
9 Fantomet är segervan och är härdad i lite tuffare konkurrens och han kommer från en bra prestation på Bjerke där han skrällvann till 24 gånger pengarna. Han har ett passande springspår på tillägg och med bara två hästar i den främre volten kan han hamna väldigt bra på det direkt.

6 Garli Kongen är bra för den klass han befinner sig i och även om han slutade oplacerad senast gick han en bra tid för sammanhanget senast i tuff konkurrens hemma i Norge. Han borde ha gått framåt med det loppet i kroppen men samtidigt är det ett lite minus att han behöver tävla med skor nu.

Min Vinnare: 2 Ask Viktor
Spets efter 500m: 2 Ask Viktor
Skrällen:
Rankingen A:2 B:9.6.7.8.10.13.15.12 C:4.11.14.5.1.3

V64-6 2140m Auto
2 Madame Norrgård är utan tvekan rätt favorit i loppet och när hon håller sig till rätt gångart brukar det också sluta med seger. Jag tror att hon har respekt med sig och kliver hon iväg felfritt är det sannolikt att hon kan överta ledningen efter en bit men hon kan vinna det här även från dödens. Däremot är hon som sagt oberäknelig och det är inga garantier att hon tar sig igenom loppet utan galopp.

6 Lady Breeze håller jag som knapp spetsfavorit i loppet. Om Madame Norrgård kommer fram tidigt vill man nog släppa ledningen men skulle favoriten komma bort vill man nog prova henne i ledningen. Det blir amerikansk sulky nu och formen är bra.

8 Magical Mile gick bra på V75 senast och går ner lite i klass. Det var ett gott intryck över upploppet senast och den amerikanske sulkyn som hon är anmäld med nu har gett bra effekt tidigare.

Skrällen är 4 Uptown Skift som tagit sin enda seger från ledningen och även om hon är som allra bäst barfota hade det varit spännande att se henne i den positionen.

Min Vinnare: 2 Madame Norrgård
Spets efter 500m: 2 Madame Norrgård / 6 Lady Breeze / 4 Uptown Skift
Skrällen: 4 Uptown Skift
Rankingen A:2 B:6.8.4.9.10.1 C:3.5.7

Lycka till 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto