V64 Tips Gävle 28/7

Publicerad på 28 Jul 2022 - 11:39

DrTrav

DrTrav

28 Jul 2022 - 11:39

V64 hämtar vi på från Gävle denna tosdagskväll. Omgången kryddas av en JACKPOT på 4,5 Miljoner och min lösning finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 11 Soldhöjdens Drake i den sjätte avdelningen.

V64-tips Gävle torsdag 28/7
v64-1 1,2,3,4,5
v64-2 3,9
v64-3 1,2,11,12,13
v64-4 4,6
v64-5 1,3,4,7,8,11
v64-6 11 Soldhöjdens Drake

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle torsdag 28/7
DD-1 1,3,4,7,8,11
DD-2 11 Soldhöjdens Drake

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
Vi inleder med ett försök till Damklubbens Guldlopp, ett Stolopp där de fem främsta går vidare till finalen som körs senare under kvällen.

4 Golden Opportunity är en speedig individ som senast var ute på V75 men mötte då lite för tufft motstånd. Nu har Golden Opportunity fått ta igen sig i en månad och har med liknande intervall mellan starterna presterat bra tidigare. Utgångsläget är tilltalande och femåringen är en given segerkandidat här.

Framhåller även 1 Cute And Charming som är ett fint sto som nu återkommer efter två månaders tävlingsuppehåll. Cute And Charming har brottats med lite sjukdom vilket såklart inte är positivt, men man meddelar från stallet att man ser optimistiskt på kvällens uppgift och att man tror på en bra prestation från Cute And Charming. Hon är kvick iväg från start och har fått ett spännande utgångsläge. Tre av karriärens fem segrar är tagna från ledningen men oavsett om det blir spets initialt eller inte så är Cute And Charming garanterad ett bra lopp och måste räknas tidigt.


3 Moon On Baroda var senast ute i ett försök till StoChampionatet, men räckte tyvärr inte till. För två starter sedan visade hon upp sin vassa avslutning och skulle det blir lite tempo på tillställningen ikväll så Claes Sjöströms fyraåring kunna avsluta rappt.

Min Vinnare: 4 Golden Opportunity
Spets efter 500m: 4 Golden Opportunity / 1 Cute And Charming
Skrällen: 3 Moon On Baroda
Ranking: A 4,1 B 3,2,5,6,8 C 7,9,10

V64-2 1640m auto
Här kommer kvällens andra försök till Damklubbens Guldlopp, ett lopp för Hingstar & Valacker där de fem främsta går vidare till finalen som körs senare under kvällen.

9 Swan Hill är en lovande häst som ännu inte fått det att lossna fullt ut. Han inledde med att segra i sina tre första starter på svensk mark, men har sen inte levererat på samma nivå. Men senast kunde vi se att Swan Hill såg bättre ut igen, han fick ett snällt lopp och avslutade sen rappt tillslut. Klockan stannade på 11,5 sista 800m. Även om utgångsläget inte är det bästa ikväll så är jag inne på att det kommer gå undan från start vilket skulle gynna Swan Hill som kommer kunna speeda ner många tillslut.

Väljer att dubbla systemet med skrällen 3 Ivar Pace. Han visade bra form senast och såg ut att vara tillbaka i fint slag igen. Tränaren Olle Alsén är väl medveten om hans startsnabbhet och meddelar att planen är given, det är spets och full gas som gäller ikväll. Ivar Pace har även visat att ledningen är en position han trivs bra i och vann bland annat på V75 i början av året från just den positionen. Just nu är man streckad till 4% vilket gör att spelvärdet är väldigt högt.

Min Vinnare: 9 Swan Hill
Spets efter 500m: 3 Ivar Pace
Skrällen: 3 Ivar Pace
Ranking: A 9,3 B 4,5,10,2 C 7,1,6,8

V64-3 3140m volt
12 Vice Versa Diamant gjorde bort sig med galopp senast, men den insatsen är bara att glömma. Dessförinnan har nämligen Vice Versa Diamant visat bra form och är nu ute över en distans som Katja Malkos sexåring gillar skarpt. För två starter sedan gjorde han det bra som tvåa på V86. Ikväll startar man med ett spännande springspår och jag räknar med att Jorma Kontio kommer vara offensiv från start ikväll. Det finns även med på kartan att han får överta ledningen efter en bit. Men oavsett så finns kapacitet i Vice Versa Diamant för att segerstrida här.

Nämner även 1 Gladiator Mearas som återkommer efter nästan tre månaders tävlingsuppehåll ikväll. Formen är såklart svårbedömd men Gladiator Mearas har gjort det bra efter vila tidigare och när man väljer att gå ut över denna gedigna distansen kan vi räkna med att man förberett Gladiator Mearas på bästa sätt. Man är dessutom den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen får Mats E Djuse köra på klockan. Givet streck på kupongen.

Nämner även 2 Cuenca som har galopperat i de tre senaste starterna och är inte helt att lita på. Men felfri har man visat att styrkan finns där och håller han sig bara till trav hela vägen är Cuenca en tidig skräll i loppet.

Min Vinnare: 12 Vice Versa Diamant
Spets efter 500m: 1 Gladiator Mearas
Skrällen: 2 Cuenca
Ranking: A 12,1 B 2,13,11,9,7,10,3,4 C 12,6,5,8

V64-4 1640m auto
6 Queen Ratzeputz imponerande senast när han vann via en mycket rapp avslutning, Queen Ratzeputz flög bokstavligen fram när Claes Sjöström valde att sätta in attacken med 350m kvar. Kapacitetsmässigt står hon bra inne i loppet och lyckas bara Cleas Sjöström hitta vettig position från start har Queen Ratzeputz en god vinstchans pånytt ikväll.

Väljer att dubbla systemet med 4 Global Benefit är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. För två starter sedan stod man för en bra prestation som tvåa från just ledningen bakom Aragorn As och senast var man ute i ett bra lopp på V86. Kommer man till ledningen utan att det kostar för mycket ikväll kand et mycket väl räcka hela vägen nu.

Nämner även 9 Graces Candy som besitter bra fart för klassen men missgynnas ikväll av bakspår. Fyra av fem segrar har nämligen tagits från ledningen. Nu krävs det ett annat upplägg på loppet men med tanke på hennes fart ska kan detta vara en kioskvältare man inte ska nonchalera vid större gradering.

Min Vinnare: 6 Queen Ratzeputz
Spets efter 500m: 4 Global Benefit
Skrällen: 4 Global Benefit
Ranking: A 6,4 B 9,1,2,7 C 5,8,3

V64-5 2140m auto
11 Kennedy Boko ska bli spännande att följa under året. Han har trots sina fem år endast startat tre gånger i livet och det har resulterat i två segrar och en andraplats. Senast handlade det om comeback efter 1,5 års tävling frånvaro och Kennedy Boko vann då enkelt från ledningen med sparade krafter. Nu kommer man med ett lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt en hel del. Även om utgångsläget inte är optimalt så är Kennedy Boko mitt förstaval i loppet.

3 Max Lane kommer med två raka segrar på kontot och båda segrarna är tagna från ledningen. Skulle han komma till ledningen även ikväll är såklart segerchansen bra för att det ska blir tredje raka nu. Men jag är inne på att fler konkurrenter vill ladda iväg den första biten vilket kan skura upp tempot från start och öppna upp loppet.

4 Icicle Am var senast ute i ett uttagningslopp till StoChampionatet men då presterade inte Icicle Am det man förväntat. Men dessförinnan kommer Icicle Am från två positiva prestationer och hittar hon bara tillbaka till den formen nu ikväll finnas både fart och kunnande för att utmana om segern. Icicle Am är kvick iväg från start och skulle Linus Lönn lyckas hitta till ledningen är mycket vunnet.

Min Vinnare: 11 Kennedy Boko
Spets efter 500m: 3 Max Lane / 4 Icicle Am
Skrällen:
Ranking: A 11,3,4 B 7,1,8,5,2,10 C 6,9,12

V64-6 2640m volt
Vi avslutar V64 spelet med att spika 11 Soldhöjdens Drake. I den senaste starten var man ute mot tufft motstånd, bland annat hette konkurrenterna Oppegårdsdrängen och Havglimt. Soldhöjdens Drake avslutade sista 800m via 22,3 den gången och formkurvan pekar uppåt nu. Ikväll är motståndet enklare på pappret och Soldhöjdens Drake har ett spännande springspår på sin startvolt. Med Mats Djuse i vagnen ikväll känns ekipaget så pass spännande att jag kommer spika.

Motbud
2 Lysjö Kasper har galopperat i två raka starter på slutet och är såklart svårbedömd för dagen. Men Lysjö Kasper gjorde det klart bra från ledningen på V75 för tre starter sedan. Ikväll ligger vägen öppen för ledningen pånytt och håller sig bara Lysjö Kasper sig till trav hela vägen är han hästen att slå för min spik.

9 Buska Blyg är en allround individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Distansen är en fördel och tar man sig bara iväg från ett förvisso tufft utgångsläge med bricka fyra i volten så är man en utmanare i loppet.

Även stallkamraten till min spik, 12 Bäcklös Urie kommer med bra form och startar även han från ett spännande springspår ikväll.

Min Vinnare: 11 Soldhöjdens Drake
Spets efter 500m: 2 Lysjö Kasper
Skrällen: 9 Buska Blyg / 12 Bäcklös Urie
Ranking: A 11 B 2,9,12,6,7,8,10 C 13,4,1,5,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto