V64 Tips Halmstad 19/9

Publicerad på 19 Sep 2022 - 13:31

DrTrav

DrTrav

19 Sep 2022 - 13:31

Veckan inleds med V64 tävlingar från Halmstad. Omgången kryddas av en JACKPOT på 4 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 6 Icebreaker Sisu i den femte avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 19/9
v64-1 2,3,4,9,10
v64-2 5,7,8
v64-3 1,5,10
v64-4 1,4,9
v64-5 6 Icebreaker Sisu
v64-6 1,2,4,6,12

675 x 1kr = 675kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad 19/9
DD-1 6 Icebreaker Sisu
DD-2 1,2,4,6,12

5 rader x 40 = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
4 Michelot är i nuläget helt ospelad men är individ som är påväg att hitta toppformen. Senast nådde han inte hela vägen men Michelot fick då en tuff sista sväng, han höll bra hela vägen och första årssegern är inom räckhåll. För två starter sedan tappade han massor på grund av en galopp men upphämtningen var mersmakande och klockan stannade då på 1.13 i 1900m. Michelot kan öppna bra och står bra inne i loppet. Hamnar han bara någorlunda bra på det från start är jag inne på att hans form och fart kommer räcka långt. Given på kupongen till låg procent.

9 Kentucky Lobell har nu gjort fyra starter för Per Henriksens och samtliga insatser har varit plusbetonade. Senast kördes han offensivt direkt och höll bra trots dödens hela vägen. Ikväll är det bakspår vilket är ett litet minus, men skulle det bli fart på loppet från start bjuds Kentucky Lobell in och måste räknas tidigt.

Nämner även 10 Ea som är en tuff individ som senast visade bra inställning och moral när hon gjorde det bra från dödens. Ea besitter även ett tungt slutvarv som kommer vara effektivt ikväll om det går lite för fort den första biten av loppet.

Min Vinnare: 4 Michelot
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Ea
Ranking: A 4,9 B 10,2,3,1,6 C 7,6,8

V64-2 2640m auto
7 T.Wall’s Kastor kommer med bra form och insatsen vid segern för två starter sedan var mersmakande. Då vann man med sparade krafter imål. Senast visade T.Wall’s Kastor återigen upp sitt kunnande när han höll bra hela vägen in i mål. Även om utgångsläget är en bit ut ikväll så är detta mitt första val. Utan för mycket strul längs vägen är segerchansen god.

8 Blue Boy Face är en treåring som inledde karriären på bra sätt genom att vinna två raka från ledningen. Efter det har Blue Boy Face tre raka galopper på kontot. Men senast gick man felfritt igen och då slutade man tvåa i loppet. Att kunnandet finns hos Blue Boy Face har han visat, inte minst vid segrarna men också efter galopp genom positiva upphämtningar. Utgångsläget är missgynnande men felfri är han en given segerkandidat trots allt.

Nämner även 5 Haut Doctor som visade upp finfint kunnande vid segern för tre starter sedan, då fick han göra jobbet stora delar av loppet ute i tredjespår men kunde trots detta sätta nosen fört över linjen tillslut. Detta är en rejäl individ som tål att göra en hel del på egen hand och skulle han ha sin dag här på nytt går ingen säker när upploppet närmar sig.

Min Vinnare: 7 T.Wall’s Kastor
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 7,8,5 B 3,9,1,4 C 6,2

V64-3 2140m volt
10 Marabou Brodda kommer med två raka segrar på kontot och är med det fortsatt obesegrad för Thomas Uhrberg. Senast vann hon enkelt från ledningen efter att fått bestämma tempot precis som hon velat. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut men Marabou Brodda har visat upp både styrka och inställning tidigare vilket kommer behövas här. Hon räds inte grovjobb och jag räknar med ett offensivt upplägg direkt från start och sett till vad Marabou Brodda visat upp så ska segerchansen vara bra även ikväll. Förstavlet.

Nämner även 1 Bikana Wine som gjorde tävlingsdebut senast. Hon vann då direkt via en klart positiv insats. Bikana Wine har dock varit struken för halsinfektion efter den seger och kommer nu med en svårbedömd formkurva. Men jag räknar med att tränaren Johan Untersteiner inte skulle starta sin treåring här om hon inte var redo fullt ut. Bikana Wine är den givna ledaren från start och kommer sen leda loppet länge.

Min Vinnare: 10 Marabou Brodda
Spets efter 500m: 1 Bikana Wine
Skrällen: 5 Classy Knox
Ranking: A 10,1 B 5,3,7,6,2 C 8,9,4

V64-4 1640m auto
1 Pastors Girl är ett spännande sto som kommer ha fina pengar att tjäna framöver på svensk mark. I år har hon hittills hunnit med att vinna åtta av sina elva starter. De två senaste framträdanden har varit här i Sverige och Pastors Girl har då visat upp bra kunnande. I Sverige debuten fick hon nöja sig med ett andrapris, men senast vann hon på bra sätt. Pastors Girl är kvick iväg från start och från sitt innerspår ikväll är hon den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen ska det sen vara toppchans för att andra raka segern kommer. Men till hög procent vill jag ändå försöka göra något roligt och plockar med Flemming Jensens intressanta duo på systemet.

9 Almas Caviar har ikväll en spännande uppgift framför sig trots bakspår. Fokus för Mads Henriksson som sitter i vagnen ikväll är att hålla ryggen på storfavoriten Pastors Girl. Lyckas man med det initialt är man garanterad ett passande smyglopp. Skulle det sen tillslut uppstå en lucka besitter Almas Caviar en vass avslutning som kan fälla favoriten. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn. Till 4% är Almas Caviar tidig.

Flemming Jensens andra häst i loppet är 4 Coco Lane som har tre raka pallplatser i raden. Det som däremot inte är noterat i programmet är att Coco Lane galopperade kort näst senast, vilket gör den insatsen som tvåa än mer positiv. Senast stod hon för en vass avslutnign och formen ska vara fortsatt bra här ikväll.

Min Vinnare: 1 Pastors Girl
Spets efter 500m: 1 Pastors Girl
Skrällen: 9 Almas Caviar
Ranking: A 1 B 9,4,2,5,6,10 C 8,7,3,11,12

V64-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens JACKPOT-spik, 6 Icebreaker Sisu. Många kanske bara ser galoppen överst i raden och bedömer Icebreaker Sisu på det. Men faktum är att den gången tävlade han med vanlig vagn och hade ett tufft utgångsläge. Nu är uppgiften annorlunda det är anmält amerikansk vagn igen och jag är inne på att startsnabba Icebreaker Sisu hittar till ledningen initialt. Väl i den positionen trivs han bra. Icebreaker Sisu vann från just spets näst senast och då stannade klockan på 09,5 första 500m. När vi nu får 17% är spelvärdet högt och jag kommer ta ställning rakt ut och spika ikväll.

Motbud
1 Lozano Boko har nu gjort tre starter för Rick Ebbinges och har två raka segrar på kontot. Detta är en tuff individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand om det behövs. Men Lozano Boko kan även köras på speed och ikväll från sitt innerspår kommer mycket av taktiken avgöras initialt. Skulle han lyckas hålla upp ledningen är mycket vunnet, men med tanke på att man varit struken inför kvällen är formen ett frågetecken och jag är inne på att man gärna ser att Lozano Boko får ett snällare upplägg. Men oavsett är detta en individ som ska räknas tidigt vid gardering.

Nämner även 9 Beachcomber som verkligen vet hur man sätter nosen först över linjen. Han har segrat i sju av sina tolv starter och har visat upp kunnande som räcker långt i ett lopp som detta. Från ett bakspår gynnas han om det skulle bli tempo på loppet. Det är även anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 1 Pastors Girl
Spets efter 500m: 1 Pastors Girl
Skrällen: 9 Almas Caviar
Ranking: A 1 B 9,4,2,5,6,10 C 8,7,3,11,12

V64-6 2140m auto
1 Rackham är en häst jag gillar skarpt. Jag lyfte fram honom som min vinnare för tre starter sedan, då vann man via en toppinsats på V75. Efter det har man varit ute i storloppen Hugo Åbergs Memorial och Åbys Stora Pris. Han kan öppna bra från start och enda gången han haft innerspår bakom bilen höll också Rackham upp ledningen för att sen galoppera efter em bit. Men oavsett om det blir ledningen ikväll eller inte så är Rackham garanterad ett bra lopp och sett till hans kunnande ska han också ses som en given segerkandidat.

2 Oscar L.A. har nu inte startat sedan han galopperade i Hugo Åbergs Memorial efter att tappat travet. Men att detta är en individ med högt kunnande är det ingen som kan tveka på. För två starter sedan tog han en överlägsen seger via 09,8 sista 1000m. Oscar L.A. har presterat bra direkt efter uppehåll tidigare och från ett perfekt utgångsläge måste han räknas tidigt även här ikväll.

6 Night Brodde vet vi om trivs som allra bäst i ledningen. Så räkna med att det kommer laddas från start härifrån ikväll. Det finns visserligen många startsnabba individer med i loppet men skulle Night Brodde lyckas ta sig förbi samtliga initialt vet vi om att han inte blir lätt att ta sig förbi. På minuskontot ligger att han inte vunnit lopp sedan i våras, men noterbart istället är att Night Brodde varit ute mot eliten hela nästan hela året.

Min Vinnare: 1 Rackham
Spets efter 500m: 1 Rackham / 6 Night Brodde
Skrällen: 6 Night Brodde
Ranking: A 1,2 B 6,4,12,9,7,11 C 12,3,10,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto