V64 Tips Halmstad 28/11

Publicerad på 28 Nov 2022 - 11:08

DrTrav

DrTrav

28 Nov 2022 - 11:08

Veckan inleds med V64 tävlingar från Halmstad och min lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik, 9 Windmill Jam i den första avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 28/11
v64-1 9 Windmill Jam
v64-2 1,3,68,9,10,12
v64-3 1,5,9
v64-4 2,7,9
v64-5 1,7,15
v64-6 1,2,4,9

756 x 1kr = 756kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Måndag 28/11
DD-1 7 Ready For Party
DD-2 1,2,4,9

4 rader x 50 = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder V64-omgången med ett intressant treåringslopp där jag kommer gå rakt ut på Johan Untersteiner 9 Windmill Jam. Detta är en spännande häst som senast vann helt överlägset från ledningen. Trots bakspår ikväll ser Windmill Jam ut att kunna få ett passande lopp och med en snabb öppning på loppet kommer Windmill Jam kunna smyga med och sitta bra på det från start. När sen krafterna tryter för de övriga där framme så kommer Windmill Jam kunna speeda ner samtliga. För två starter sedan visade Windmill Jam upp sin speed när klockan stannade på 08,7 sista 400m. Med en liknande avslutning ikväll kommer han bli svår att stå emot och jag spikar.

Motbud
Steen Juuls 3 Hernando är kvick i benen och trivs i spets. Utgångsläget är tilltalande och skulle inte inledningen bli för utdragen ikväll är detta hästen att slå för min spik. För två starter sedan vann Hernando efter att fått ett passande lopp. Utvecklingen pekar som för många i loppet uppåt och på förhand är Hernando ett tidigt segerbud.

Nämner även Bo Westergaards 5 Head Over Heels. När den norske tränaren besöker Sverige gör han det ofta i angeläget ärende. Även detta är en rapp individ som kan lägga iväg från start. Att hon dessutom visat upp bra styrka gör att Head Over Heels anses som allround och inte är beroende av något speciellt lopp för att prestera. Skulle inte uppgiften blir för tuff här ikväll är även Head Over Heels ett tidigt bud vid gardering.

Min Vinnare: 9 Windmill Jam
Spets efter 500m: 3 Hernando
Skrällen:
Ranking: A 9 B 3,5,1,2,6,11,7,4 C 8,10,12

V64-2 2140m auto
Här bjuds vi på en spårtrappa med 15 hästar för B-eller K-licensinnehavare.

3 Hollywood Trick har ett fint utgångsläge och kommer med formen på topp. Senast var han ute på V75 och gjorde det okej från ett dåligt utgångsläge. Avlusningen var positiv och nu i enklare omgivning från ett bra utgångsläge måste man ses med bra segerchans. Hollywood Tricks kan öppna bra och jag räknar med ett offensivt upplägg. Skulle Hollywood Trick hitta till ledningen tidigt också är man hästen att slå och han är min givna förstahäst.

10 Loveley Lasse kommer även han med bra form. Han vann på överlägset vis näst senast och senast avslutade han sylvasst och var nära segern. Skulle han få smyga med ikväll igen och spara på speeden kommer Loveley Lasse kunna passera många den sisat biten.

8 Mamaneedshismoney är van att möta tufft motstånd och har införskaffat sig hårdhet när han stött på årgångstoppar. Kapacitetsmässigt står han sig bra i loppet och skulle det bara lösa sig någorlunda från bricka åtta ikväll finns fart för att blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 3 Hollywood Trick
Spets efter 500m: 3 Hollywood Trick
Skrällen: 8 Mamaneedshismoney
Ranking: A 3,10 B 8,6,9,1,12,11,4,15 C 14,5,13,2,7

V64-3 1640m auto
Jag är inne på att det kan gå undan första biten i detta sprinterlopp, det skulle i så fall gynna 9 Cassiopea Font som kommer med toppform här. Hon har stått för flera positiva insatser på slutet och även om hon missgynnas av bakspår ikväll med tanke på hennes startsnabbhet. Så är jag inne på att det inte behöver vara helt fel ikväll. Cassiopea Font kan följa med i rygg på 1 Havana Sotto från start och uppenbarar sig bara luckan tillslut kommer Cassiopea Font kunna speeda kvickt den sista biten.

1 Havana Sotto var senast ute mot hingstar och valacker satt då fast i rygg på ledaren med mycket krafter sparade över linjen. Intrycket var mersmakande och hon skrevs upp i boken för nästagångare. Nu är det nästa gången och med tanke på hennes startsnabbhet blev utgångsläget perfekt. Havana Sotto är min troliga ledare av loppet och i den positionen mot enbart ston ikväll är detta hästen att slå för övriga,

Nämner även 5 Carna Solero som inte är helt att lita på men ska räknas tidigt på kunnande. Tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 9 Cassiopea Font
Spets efter 500m: 1 Havana Sotto
Skrällen: 5 Carna Solero
Ranking: A 9,1 B 5,11,6,2,3 C 4,,8,10

V64-4 1640m auto
Ett spännande sprinterlopp där flera startsnabba hästar deltar och en rivig inledning väntas.

7 Brivido Roc är en individ som skulle gynnas av överpace i loppet. Han besitter en tung avslutngin som kommer ge bra effekt om det blir endel trötta ben längs vägen. Brivido Roc har stått för flera bra prestationer på slutet och står nu på tur för seger. Utgångsläget blev inte det bästa men som jag var inne på ovan så är känslan att Brivido Roc kommer kunna profitera på ett högt tempo här. Han tål att göra en del jobb på egen hand längs vägen blir därav mitt förstaval.

9 Muscle Man Boko har varit ute i tuff konkurrens på slutet och införskaffat sig hårdhet. Senast gjorde han det bra och visade att formen är i antågande. Sett till kapacitet och kunnande är detta en individ som ska räknas tidigt. Addera därtill att Muscle Man Boko också kan utnyttja en eventuell tuff öppning på loppet tillslut. Trots sina tre år så är han tidig på min kupong.

Nämner även 2 Pam Trot som är ett treårigt sto som kan öppna bra och har fått ett bra utgångsläge. Skulle hon komma till ledningen ikväll kan det mycket väl räcka hela vägen. Men nu möter hon äldre hingstar och valacker vilket man bör ha med sig.

Min Vinnare: 7 Brivido Roc
Spets efter 500m: 2 Pam Trot
Skrällen: 9 Muscle Man Boko
Ranking: A 7,9,2 B 11,1,8,6 C 5,4,3,12,10

V64-5 1640m volt
Tredje sprinterloppet för dagen, men nu byter vi bilstart mot voltstart.

7 Ready For Party är en fyraåring som är bra när han fungerar och trivs när han får vara med i den främre träffen. Jag räknar med ett offensivt upplägg från Conrad Lugauer och med tanke på att hästens tre av hans sju segrar är tagna från spets så kan han från den positionen vara hästen att slå. Nu har Ready For Party visserligen varit borta från tävlande ett tag, men han har fått ett kvallopp i kroppen och även om detta inte är någon spik att luta sig emot så är detta mitt förstaval.

Bäst från dubbla tillägg är 15 Fenix Vang som för två starters sedan satt fast med sparade krafter. Senast fick han väl användning av dessa krafter när han vann på bra sätt. Formen är bra och även om utgångsläget är tufft så ska han räknas tidigt.

På start hittar vi 1 Cannaiola Jet som har inlett karriären bra. I sina två första framträdanden lutade hon tvåa och senast fick hon utstå en del press i spets och fick tillslut nöjja sig med tredjeplatsen. Men Cannaiola Jet har gjort sig förtjänt av en seger och skulle hon ikväll få rygg på ledaren eller ett lugnare lopp i spets kan det mycket väl vara dags ikväll.

Min Vinnare: 7 Ready For Party
Spets efter 500m: 7 Ready For Party / 1 Cannaiola Jet
Skrällen:
Ranking: A 7,15,1 B 10,11,9,6,4,13 C 5,2,14,12,8

V64-6 2140m auto
4 Elephant är en sexåring som visat upp en härlig inställning och han vet även vart mållinjen befinner sig. Han har segrat i elva av sina 35 starter. Senast blev segern överlägsen efter att han visat sig vara huvudet högre än samtliga konkurrenter den dagen. Utgångsläget är tilltalande och med tanke på formen är Elephant mitt första val i avslutningen.

Tidig är också 2 Hattusa som återkommer efter uppehåll nu vilket gör honom svår att räkna på. Men kapaciteten är hög och från ett perfekt utgångsläge måste man räknas tidigt trots allt.

Given är också 1 Cody som såg finfin ut som fastlåst senast. Det fanns massor sparat när han skar mållinjen. Ikväll är utgångsläget tilltalande och även om han inte vinner så ofta ikväll kan det vara läge att ladda iväg från start idag för att satsa allt på ett kort. Men oavsett om det blir ledningen eller inte från start så är Cody garanterad ett bra lopp och till 5% ska han streckas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 4 Elephant
Spets efter 500m: 1 Cody / 2 Hattusa
Skrällen: 1 Cody
Ranking: A 4,2 B 1,9,6,7,8,12 C 5,3,10,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto