V64 Tips Halmstad 7/11

Publicerad på 7 Nov 2022 - 10:39

DrTrav

DrTrav

7 Nov 2022 - 10:39

Veckan inleds med V64 tävlingar från Halmstad. Omgången kryddas av en JACKPOT på 4 Miljoner och min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 7 Dubbio Amletico i den andra avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 7/11
v64-1 4,5,6
v64-2 7 Dubbio Amletico
v64-3 2,5,6,11
v64-4 1,2,4,6,9
v64-5 3,9
v64-6 1,2,4,6,7,9

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad 7/11
DD-1 9 San Sebastian
DD-2 1,2,4,6,7,9

6 rader x 40 = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
4 Duchesse W.F. kommer med två raka segrar och håller toppform för dagens. Senast vann Duchesse W.F. från ledningen efter att kostat på sig en liten galopp från start. Hon blev tilldelad segern i efterhand efter att Mellby Ivy diskvalificerats. Duchesse W.F.är kvick iväg från start och skulle hon hitta till ledningen tidigt ikväll är mycket vunnet och hon är hästen att slå för övriga.

5 Heartbeat Julie är härdad i tuffa sammanhang och har på slutet varit ute i både årgångs- och V75-sammanhang. Senast visade hon både form och speed när sista 700m gick på 10,8 efter sen lucka. Ikväll är motståndet enklare på förhand och även om det troligtvis väntas lite jobb för Heartbeat Julie på egen hand så ska hon tidigt ses som en segerkandidat.

Nämner även 6 Tidore Degato som vann så sent som i Onsdags på V86, då skrällde hon till 26ggr på toten. Nu är det täta starter vilket är intressant och med en bevisad form är Tidore Degato en tidig skräll även ikväll.

Min Vinnare: 4 Duchesse W.F.
Spets efter 500: 4 Duchesse W.F.
Skrällen: 6 Tidore Degato
Rankingen: A: 4,5 B 6,3,7,8 C 1,2

V64-2 2140m volt
Här hittar vi omgångens enda spik, 7 Dubbio Amletico. Detta är en lovande treåring som senast gjorde debut på svensk mark. Då visade Dubbio Amletico fint kunnande direkt, han klarade av ett snävt spår i volten och klev bara sen förbi samtliga konkurrenter över upploppet som om Dubbio Amletico inte gjort annat än att tävlat i flera år. Hemmatränare Jerry Riordan ser ut att hittat en riktig talang som mer bara kommer bli bättre och bättre i hans träning (min känsla). Ikväll har man ett passande springspår och prickar Peter Arnqvist starten sitter troligen Dubbio Amletico tidigt i spets och väl i den positionen med värsta motbudet från bakspår är både spelvärdet och segerchans bra. Jag spikar till 24%.

Motbud
10 Frankie Godiva har visat bra kunnande i sina ljusa stunder. Senast stannade klockan på 14,3 i 1900m efter galopp. Men det är just det att även om det blivit två segrar och en andraplats på sina tre första starter så har det också blivit två galopper vilket gör honom svårbedömd. Addera därtill att Frankie Godiva varit struken inför ikväll. Att kunnande finns för att vinna råder det inget tvivel om men att gå på honom som favorit ikväll känns sårbart och jag kommer därför spika emot.

Min Vinnare: 7 Dubbio Amletico
Spets efter 500: 7 Dubbio Amletico
Skrällen:
Rankingen: A: 7 B 10,9,1,5,2 C 3,8,4

V64-3 2140m auto
2 Amazing Lady N.O. har alltid visat hög kapacitet men verkar nu också hittat formen på slutet. Maharajah avkomman har nu två lopp i kroppen. Hon vann enkelt i tuffa förhållanden senast och gången innan slutade hon tvåa efter att stått emot helt okej i spets. Utgångsläget ikväll är bra och Amazing Lady N.O är den troliga ledaren av loppet. När dessutom motståndet ser klart passande ut ikväll ökar också segerchansen. Slipper Amazing Lady N.O bara utstå onödig press längs vägen idag är detta min vinnare av loppet.

6 Havana Sotto är en spännande treåring som senast var ute i det danska stokriteriet, hon hade då inget att säga till om när det gäller segern men erfarenhet och hårdhet är andra faktorer som man kan ta lärdom av. Havana Sotto kan öppna okej och kommer troligen kunna få ett bra lopp ikväll. Med rätt lopp kommer hon kunna avsluta snabbt och är således ett tidigt streck vid gardering.

Nämner även 11 Molly Vici som travade på en hög 1.13-tid för två starter sedan i ett överpacat lopp. Fart finns i treåringen och med ett passande smyglopp kommer det kunna gå undan tillslut. Det är återigen amerikansk vagn ikväll vilket är spännande.

Min Vinnare: 2 Amazing Lady N.O.
Spets efter 500: 2 Amazing Lady N.O.
Skrällen: 11 Molly Vici
Rankingen: A: 2 B 6,11,5,10,7,1 C 8,3,9,4

V64-4 2140m auto
6 Global Delayed är obesegrad felfri efter fem starter men samtidigt har det blivit galopp i två av dessa framträdanden. Men tränaren Johan Untersteiner håller treåringen högt och sköter han sig bara ikväll så startar Global Delayed med bra segerchans. Senast fick han mestadels springa i sin ensamhet efter en tidig galopp, men visade trots detta omkring 13,5 fart i 1200m. Formen och intrycket är det inget fel på utan det mesta handlar ikväll om att Global Delayed tävlar mot sig själv i första hand.

4 Eketorpets Nellie inledde karriären med två raka segrar, men senast fick man se sig besegrad från spets. Då hette vinnaren Ipanema Beach. Inför ikväll har Eketorpets Nellie fått lite återhämtning och möter nu en tuff stallkamrat. Men skulle favoriten komma bort på något sätt är Eketorpets Nellie en tidig utmanare bakom Global Delayed.

Skrällen skulle kunna vara 1 Famous Photo L.A. som fått starta på en del under året och har på så sätt införskaffat sig både hårdhet och erfarenhet. Ikväll har man ett passande utgångsläge och skulle kunna få ett snällt lopp. Visst finns också risken att man bli över från start men med lite klaff känns 3% lågt och för den som garderar ska Famous Photo L.A. inte nonchaleras totalt.

Min Vinnare: 6 Global Delayed
Spets efter 500: 6 Global Delayed
Skrällen: 1 Famous Photo L.A.
Rankingen: A: 6 B 4,1,2,9,8,3, C 7,5

V64-5 1640m auto
9 San Sebastian har imponerande fyra segrar på de fem senaste starterna och ser ut att hittat finfin utveckling hos sin nya tränare Johan Untersteiner. Det blev visserligen galopp i debuten för Untersteiner för fyra starter sedan. Men efter det har San Sebastian tagit tre raka segrar. Detta är en allround fyraåring som inte är beroende av något speciellt lopp för att bjuda till. Bakspår över kort distans är såklart inte optimalt, men han tål att göra en hel del jobb på egen hand och är trots allt mitt förstaval i loppet.

Jag väljer att dubbla systemet med 3 Cassandra Ferm som visserligen inte var som bäst efter uppehåll senast. Men nu har man lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Skulle Cassandra Ferm nu hitta tillbaka till det hon presterade i somras när det blev två raka segrar är hon från ett passande utgångsläge i högsta grad segeraktuell ikväll. Endast 11%.

För den som har råd är också 4 Expelled aktuell. Detta är en individ som inte har den bästa programraden. Men han har varit ute i tuffa sammanhang och ska inte bedömas på att segrarna uteblivit. Bland annat var man ute i Treåringseliten på Solvalla i under våren. Senast var man ute i Breeders Crown-uttagningarna och även om man aldrig hade med segern att göra så gick man en bra tid för klassen idag. Som sagt för den som har råd är detta den givna tredje hästen för mig.

Min Vinnare: 9 San Sebastian
Spets efter 500:
Skrällen:
Rankingen: A: 9,3 B 4,2,10,1,6,11 C 5,7,8

V64-6 2140m auto
Ett lopp som på förhand håller hög sportslig karaktär där vi känner igen flera av ekipagen från vår lördagsunderhållning V75.

6 Sweetman som vi alla vet är en häst som verkligen höjer sig i ledningen och som klättrade genom klasserna förra året. Det blev över 900.000kr insprunget under 2021 och även om det inte blivit samma seger frekvens i år så vet vi att han alltid är svårt att plocka ner från spets. Han har dock varit struken efter senast vilket gör honom svårbedömd. Men han är kvick från start och trots att han möter tuffa konkurrenter ikväll är Sweetman min troliga ledare av loppet och därifrån är man sen hästen att slå.

2 Staro Leonardo kommer nu ut över medeldistans efter att nästan uteslutande tävlat över längre distanser under året. Vi vet om att Joakim Lövgrens häst är allround men nu är man kommit upp i högsta klassen har den längre distansen passat hästen bäst. Staro Leonardo slutade sexa i Åby Stora Pris tidigare i år och återkommer nu efter lite vila. Är man bara väl förberedd inför kvällens uppgift finns både kunnande och kapacitet för att utmana om segern ikväll.

Skrällen är 4 Pastore Bob. Detta är en startsnabb individ som kommer kunna få ett passande lopp ikväll. Oavsett vilken taktik kusken Gustav Johansson väljer efter en bit så är hemmahästen Pastore Bob en tänkbar skräll till 9%.

Nämner även 9 Four Guys Dream som gör en spännande comeback ikväll. Utgångsläget är inte det bästa samt får man ha respekt för att hösten varit sjuk inför idag. Men att Four Guys Dream på ren kapacitet sticker ut är inget att säga om. 12% känns trots allt intressant och även detta är ett streck jag gärna plockar med i omgången.

Min Vinnare: 6 Sweetman
Spets efter 500: 6 Sweetman
Skrällen: 4 Pastore Bob
Rankingen: A: 6,2 B 4,9,7,1,10,3 C 8,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto