V64 Tips Jägersro 12/7

Publicerad på 7 Mar 2023 - 10:08

DrTrav

DrTrav

7 Mar 2023 - 10:08

V64 denna tisdag hämtar vi från Jägersro. Nedan följer min lösning på omgången.
Jag kommer spela med en spik, 3 Mercury Boko i den första avdelningen.

V64 Jägersro Tisdag 7/3
V64-1 3 Mercury Boko
V64-2 1,7,14
V64-3 1,3,5,6
V64-4 2,4,7,8,9
V64-5 1,2,7,10
V64-6 1,2,3

720 x 1k = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Tisdag 7/3
DD-1 1,2,7,10
DD-2 3 Lover Brodde

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
3 Mercury Boko har Rick Ebbinge fått fin snurr på och han kommer nu med två raka segrar på kontot. I Sverige debuten för tre starter sedan fick han ge sig precis på linjen men efter det har segrarna passerats på bästa sätt. Senast vann han på överlägset sätt via 11,8 sist 800m. Mercury Boko ger ett fint fint intryck och mycket från ett passande utgångsläge ikväll är han återigen den troliga ledaren av loppet. Att han dessutom är anmäld barfota bak är spännande. Mercury Boko är mitt förstaval i inledningen och jag spikar.

Motbud
10 Grand Larose som tränas av Steen Juul är fortfarande obesegrad i år efter tre starter. Hon har vunnit både från ledningen och via en snabb avslutnging bakifrån. Grand Larose tål även att göra en de jobb på egen hand om det skulle behövas. På förhand är hon en tidig utmanare till Mercury Boko.

Nämner även 7 Oliver de Bos som verkligen står på tur för att inkassera första segern i livet. Han har stått för bra prestationer och har visat både styrka och snabbhet som räcker långt. Visst finns det lite vingelrisk från bricka sju men att han är anmäld barfota runt om för första gången är spännande.

Min Vinnare: 3 Mercury Boko
Spets efter 500m: 3 Mercury Boko
Skrällen: 7 Oliver de Bos
Ranking: A 3 B 7,10,9,5,2,6 C 4,8,11,1

V64-2 2140m volt
1 Hank D.K. är kvick i benen och har fått en passande uppgift ikväll. Han är den troliga ledaren i loppet och väl i spets ska sen segerchansen vara god för en felfri Hank D.K. Men dessvärre är han inte helt att lita på och vilket gör det svårt för oss spelare. Kapaciteten och farten finns där utan tvivel och han är så pass bra för klassen och att han mestadels tävlar mot sig själv för dagen.

14 Franklin Zet jagara första segern för Hanna Lähdekorpi, men detta är en häst med bra kapacitet för klassen och som är härdad i tuffa sammanhang. Att det är barfota runt om ikväll ses som ett plus och för den som garderar loppet är Franklin Zet ett givet streck.

7 Prince Ixi är kvick iväg från start och skulle från sitt springspår kunna hitta ryggen på 1 Hank D.K. Skulle dessutom favoriten göra bort sig kommer Prince Ixi få ett perfekt lopp. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Hank D.K.
Spets efter 500m: 1 Hank D.K.
Skrällen: 14 Franklin Zet
Ranking: A 1 B 14,7,6,5,12,9,8 C 13,4,11,10,3,2

V64-3 2140m volt
1 Faith Trot har hittat nya växla hos Robert Gramüller och har för honom inkasserat fyra segrar på fem starter under året. Ikväll är ho den givna spets favoriten med tanke på att Faith Trot står ensam på start. Kan sen Jörgen Sjunnesson köra i jämnt bra tempo hela vägen så att inte tilläggshästarna bjuds in för enkelt finns goda chanser för ytterligare en seger ikväll. Tipsetta.

3 Deal Done Zet gjorde debut för Joakim Lövgren senast och vann direkt på bra sätt. Det blev en enkelt seger till slut och även om de nu gått ett tag mellan loppen så bör en fin prestation ligga pålut här ikväll. Att det dessutom är anmält barfota runt om ses som ett plus.

Nämner även 5 Anxious To Matter som är en stark individ som lever på sin styrka. Han lär köras offensivt ikväll och även om en hel del grovjobb väntar så är det inget som bekommer Anxious To Matter. Senast stod han för en bra årsdebut senast och han lät knappast vara sämre nu med loppet i kroppen.

Min Vinnare: 1 Faith Trot
Spets efter 500m: 1 Faith Trot
Skrällen: 5 Anxious To Matter
Ranking: A 1 B 3,5,6,2,8,7, C 4,9

V64-4 2140m auto
2 Shallow visade fin styrka senast när hon kördes fram utvändigt om ledaren och vann tillslut på överlägset sätt. Han har även visat sig kunna öppna kvickt och från ett passande utgångsläge. Flemming Jensen gör sällan resan över sundet utan att komma med en häst i form. Ikväll borde Shallow tidigt sitta i spets och väl i den positionen är han sen hästen att slå.

9 High Hope Lee stod för en spännande tävlingsdebut när han trots dubbla galopper visade härlig fart. Klockan stannade då på 15,4 i 1900m. Efter det har High Hope Lee nu skött sig bra i fyra raka starter och resultatet har blivit lika många pallplaceringar varav två segrar. Visserligen är båda segrarna tagna från spets men High Hope Lee har visat så bra fart att hon måste ses med segerchans ikväll trots spår nio.

Min Vinnare: 2 Shallow
Spets efter 500m: 2 Shallow
Skrällen:
Ranking: A 2,9 B 7,4,8,3,6 C 6,1,10

V64-5 1640m auto
2 Maleiwa har inlett karriären lovande och har nu fyra segrar på åtta starter. Dessutom är hon obesegrad från ledningen efter två försök, samtidigt som hon även visat sig kunna avsluta vasst när rygglopp bjuds. Med andra ord verkar Maleiwa vara en allround individ som ikväll fått passande förutsättningar. Oavsett om det blir ledning från start ikväll eller inte så kommer Maleiwa både med fart och form för att vara en given segerkandidat. Tipsetta i min bok.

7 Marita har även hon inlett karriären lovande med tre segrar på sina sex starter. Inför senaste starten var hon obesegrad felfri och gick sen ut i ett tufft Margaretalopp. Från ett tufft utgångsläge höll hon trots allt farten bra hela vägen in i mål även om segern aldrig var nära. Nu är motståndet enklare igen och med en normal prestation är Marita ett givet segerbud i loppet.

10 Attention Please går ikväll ner i klass efter att varit ute på V75 i fyra raka starte. Utgångsläget är inte det bästa, men med minsta klaff från sitt bakspår finns både fart och hårdhet som kommer räcka långt för Attention Please.

Min Vinnare: 2 Maleiwa
Spets efter 500m: 2 Maleiwa / 3 Gone
Skrällen: 10 Attention Please
Ranking: A 2,7 B 10,14,3,11,5 C 8,6,9

V64-6 2140m auto
3 Lover Brodde är kvick iväg från start och kommer utmana om spets initialt. Båda Lover Broddes segrar är nämligen tagna från ledningen och kommer han till spets är mycket vunnet. Senast handlade det om årsdebut samt debut för Ola Samuelsson och Lover Brodde gjorde det klart okej som trea. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan även peka uppåt och kommer man bara förbi 1 Nyras Lars R som är svårbedömd från start är Lover Brodde min vinnare.

Men om 1 Nyras Lars R. däremot travar iväg felfritt och lyckas hålla upp innerspåret från start kan det sen bli svårt att rå på honom. Han har en del galopper i programmet vilket gör honom svårbedömd för oss som spelare. Men farten finns där och på förhand är främsta motbudet för Nyras Lars R han själv.

Nämner även 2 Walk Of Life som är allround. Ikväll är utgångsläget passande och han kommer kunna få ett bra lopp. Han har visserligen varit struken för efter senast och kommer med en svårbedömd form. Men med en normal prestation är Walk Of Life tidig vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 3 Lover Brodde
Spets efter 500m: 3 Lover Brodde / 1 Nyras Lars R.
Skrällen:
Ranking: A 3 B 1,2,6,8,5,9 C 4,11,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto