DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 26/5

26 Maj 2022 - 08:46

Det är röd dag och Kristi Himmelsfärd vilket innebär att det är spelstopp redan 15.00. Jägersro står som värd för omgången och jag tycker merparten av loppen är väldigt öppna på förhand. Jag spelar med två spikar i omgången, 9 Free Bird i V64-1 samt 10 Rackham i V64-4.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Jägersro 26/5
V64-1 9 Free Bird
V64-2 2.3.4.5.6.13
V64-3 2.3.8.9.10.11
V64-4 1.6.11.12
V64-5 10 Rackham
V64-6 2.4.5.8.9

720 rader x 1 kr = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 26/5
DD-1 10 Rackham
DD-2 4.5

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Auto
Jag går ut hårt och spikar 9 Free Bird i ett öppet lopp på förhand. Jag tycker det är loppets bästa häst och även om han var sämre senast är det här normalt en bra uppgift. Han har sin bästa bit tillslut och spurten som sitt främsta vapen och jag tror det kan bli bra tempo där framme, vilket skulle gynna honom kraftigt. Att Michael Nimczyk kör hästen igen får ses som ett plus med tanke på att dom är obesegrade ihop på tre starter på svensk mark. Han är endast spelad på 16% i skrivande stund och jag tycker det är en spelvärd spik att koppla grepp om omgången med.

Motbud
3 Barbaresco W.W har tagit två raka segrar från ledningen efter paus och har sett väldigt fin ut. Han är snabb från start och kommer med stor sannolikhet att ta hand om ledningen och det är som bekant en väldigt fördelaktig position på Jägersro.

5 Hindy Heikant har blandat och gett på svensk mark men har visat prov på höga toppar. Hon hade varit struken inför senast och behövde säkert den genomköraren i kroppen och normalt sätt har hon gått framåt till den här starten. Hon är ganska kvick iväg bakom bilen och med offensiva Adrian Kolgjini lär man åtminstone prova vad som går från start, även om det blir svårt att ta en längd på Barbaresco W.W.

Min Vinnare: 9 Free Bird
Spets efter 500m: 3 Barbaresco W.W
Skrällen:
Rankingen A:9 B:3.5.2.8.7 C:6.4.1

V64-2 2140m Volt
5 Golden Money gjorde inget större väsen av sig senast hon besökte Sverige men hon var ursäktad av ett tufft lopp och nu kommer hon från en mycket stark prestation hemma i Danmark. Hon verkar vara klart på gång nu igen efter att det gått lite tyngre innan dess och hon visade prov på stor talang som treåring.

13 Dats So Crazy imponerade stort i vintras och vann hela sex lopp. Det har inte varit samma tryck i honom de senaste två starterna men senast var han ursäktad efter att ha fått ett tufft lopp. Han är snabb iväg i volten och borde komma iväg bra från start från sitt springspår och med en förbättrad prestation nu är det här en ganska lämplig uppgift.

6 Andante T.M har varit struken inför det här och varit ifrån tävlandet ett par månader och är därmed aningen svårbedömd. Hon har gått en låg 15-tid över distansen med voltstart och från sitt springspår borde chansen att nå ledningen vara mycket god. Är hon väl förberedd säljer hon sig dyrt från spets.

2 Callmefama Kronos är en toppstammad häst som inte alls har fått det att stämma men hon är mycket bättre än raden och när hon väl fattar vad det går ut på tror jag det finns en hel del att hämta ur henne framöver.

4 Roberto U.R var ute i ett tufft lopp senast och hamnade utvändigt om ledaren och det blev alldeles för tufft och han kastade in handduken tidigt. I regidebuten vann han på en låg 15-tid från ledningen i ett enklare sällskap och med två lopp i kroppen lär toppformen vara nära. I sin tidigare regi ägnade han sig mest åt galopp men Ola Samuelsson verkar ha fått ordning på den biten och nu förstärker Stefan Persson i sulkyn.

3 Gianna’s Love har höjt sig markant på barfotabalans och hon får min sista markering på kupongen i ett vidöppet lopp.

Min Vinnare: 5 Golden Money
Spets efter 500m:6 Andante T.M
Skrällen: 4 Roberto U.R
Rankingen A:5.13.6 B:2.4.3.14.1.10.8.12.15 C:7.11.9

V64-3 2640m Auto
8 Deal Done Zet har lämnat Daniel Redén för Jörgen Lorentzen och han har sin årsdebut avklarad efter att ha varit ute i ett tufft lopp i bronsdivisionen på Charlottenlund. Läget är såklart inte bra men det här är en väldigt kapabel herre som vunnit närmare hälften av sina starter och förhoppningsvis kan miljöombytet få honom att tända till igen på allvar.

9 Durello kan väldigt mycket i sina ljusa stunder men har är väldigt svår att räkna på och presterar ojämnt. Senast mötte han för tuffa hästar och innan dess har han gjort bort sig med två raka galopper men är han lika fin som vid segern på Kalmartravet i vintras är han mycket tidig.

10 Darlington galopperade senast men visade form i starten dessförinnan när han vann efter att ha fått det perfekt serverat och han kunde profitera på ett högt tempo.

11 Kilmister Boko var ute i samma lopp som Darlington men drog på i ett för hårt tempo framme i ledningen och det blev stumma ben till slut. Han är inte att lita på och det har strulat mycket för honom i år men kapaciteten i hög och förhoppningsvis kan han få ett passande rygglopp nu.

2 Bring Me Money leder länge från ledningen men den dryga distansen känns inte som någon fördel.

3 Gravity Pace har inte vunnit lopp på länge nu men jag tror att pausen kan ha gjort honom gott och det blir barfota runt om direkt.

Min Vinnare: 8 Deal Done Zet
Spets efter 500m: 2 Bring Me Money
Skrällen: 9 Durello
Rankingen A:8.9 B:10.11.2.3 C:1.6.12.7.5.4

V64-4 2140m Auto
6 Michelot känns som en sund tipsetta i loppet. Han är snabb från start och även om han inte spetsar av egen kraft borde han få överta ledningen. I den positionen blir han normalt svårslagen men jag ställer mig lite frågande till formen för dagen och han har inte imponerat på mig vid årets två starter.

11 Cester är kanske som allra bäst i den främre träffen men han visade senast att han går bra i ryggar också och han fullföljde loppet mycket bra efter 11.7/800. Han har tagit rejäla kliv under året och till skillnad från flera av konkurrenterna har han haft form en längre tid.

12 Lovely Lasse har det varit mycket snack om men det vill aldrig riktigt lossna för honom på allvar. Conrad Lugauer håller sin häst högt och jag tycker inte det ser ut som det tuffaste motståndet den här gången och med tanke på att favoriten har tveksam form är han mycket tidig på min kupong.

1 Evolution On Track riskerar att bli över från start men löser det sig bara med positioner tror jag han blir farlig till slut. Senast hängde han mest med bakom bra hästar men han sänkte faktiskt rekord över distansen och har visat fin form dessförinnan vid två raka segrar.

Min Vinnare: 6 Michelot
Spets efter 500m: 6 Michelot
Skrällen: 1 Evolution On Track
Rankingen A:6.11 B:12.1.7.4.3.2 C:10.8.5.9

V64-5 1640m Auto
10 Rackham blir min andra spik i omgången. Han är ännu utan seger i år men att det är den hästen med högst kapacitet råder det inget tvivel om. Det är aldrig lätt att vinna från bakspår över kort distans på Jägersro men jag tycker att han står för klassen i gänget och han är van betydligt tuffare konkurrens. Det finns dessutom flera startsnabba ekipage där framme vilket bäddar för ett högt tempo på loppet.

Motbud
3 Adde S.H trivs över distansen och stod för många bra prestationer under fjolåret. Nu gör han årsdebut och behöver säkert något lopp i kroppen. Han är snabb från start och når han ledningen blir han inte lätt att besegra men det finns andra hästar i loppet som är intresserade av den positionen.

2 Racing Ribb och 4 Sandsjöns Enzo är båda intressanta bakom favoriten om dom skulle nå ledningen. Racing Ribb vann från den positionen över aktuell distans näst senast och de dagar Sandsjöns Enzo är på rätt humör är det en väldigt kapabel häst.

Min Vinnare: 10 Rackham
Spets efter 500m: 2 Racing Ribb / 3 Adde S.H / 4 Sandsjöns Enzo
Skrällen: 4 Sandsjöns Enzo
Rankingen A:10 B:3.2.4.7.9 C: 8.6.1.5

V64-6 1640m Auto
4 Rapunzel har galopperat från start två gånger om på slutet men har sett jättefin ut efter galopp vid båda tillfällena. Hon är normalt inte osäker och nu är det autostart istället för voltstart vilket bäddar för en felfri avgång. Hon öppnade riktigt snabbt senast hon startade bakom bilen i ett lopp över kort distans på just Jägersro och från ledningen är det hästen att slå.

5 Kroatia Boko galopperade i årsdebuten och var aldrig med bakom bilen och det oroar såklart men hon var väldigt travsäker under fjolåret och vi får hoppas att det var en tillfällighet. Hon matchades tufft under fjolåret och gick bland annat 1.10.9 i en final av Stosprinten.

8 Jeopardy har jag trott mycket på i år och hon är väldigt fartfylld men hon har samtidigt haft väldigt svårt att sköta sig . Läget är vad det är men skulle hon sköta sig den här gången tänker jag inte spricka på henne nu när hon kanske blir lite bortglömd.

9 Nanny’s Girl behöver tempo på loppet för att komma in i matchen men hon har dokumenterad form och är speedig.

2 Gloria Line vet jag att Steen Juul håller högt och hon nämns som en av de bättre danska stona i sin årgång. Man har kanske inte riktigt fått den utdelning man har hoppats på med henne men hon är under utveckling och har fått ett par lopp i kroppen nu.

Min Vinnare: 4 Rapunzel
Spets efter 500m: 4 Rapunzel / 5 Kroatia Boko
Skrällen: 2 Gloria Line
Rankingen A:4.5 B:8.9.2.3.10.11 C:1.12.7.6

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming