V64 Tips Lindesberg 6/6

Publicerad på 6 Jun 2022 - 12:58

DrTrav

DrTrav

6 Jun 2022 - 12:58

Äran att arrangera V64-tävlingar på självaste Nationaldagen är Lindesberg. En bana som ligger i Västmanland, en bana som arrangerar trav under sommarhalvåret i Sverige. Nedan följer mina V64-tips.

Jag spelar med en spik. 1 Kong C.K. i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Lindesberg 6/6
V64-1 1,3,4
V64-2 3,6,7,10
V64-3 1,4
V64-4 1 Kong C.K.
V64-5 2,4,9,10
V64-6 1,2,6,7,10,11

576 rader x 1 = 576 kr

DD Tips Lindesberg 6/6
DD1: 2,9,10
DD2: 1,6

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
1 Inti Boko är min förstahäst i loppet till 15%. Senast gjorde han årsdebut i Meadow Roads lopp där han fick mäta sig i stenhård konkurrens. Han öppnade då snabbt i vanlig ordning och kördes till spets via 08,5 första 500m. Öppningen satt sen i benen in på upploppet och Inti Boko blev trött tillslut. Det ska även säga att banan inte var fullt så gynnsam den aktuella tävlingsdagen heller. Jag är inne på att Inti Boko gått framåt en hel del nu med det loppet i kroppen och här har han fått perfekta förutsättningar. Han väldigt snabb från start och från innerspåret sitter Inti Boko tidigt i ledningen och får man sen dämpa tempot lite mitt i loppet vilket tendensen ofta är små startfält så kommer man sen ha goda chans att rinna undan från ledningen. 15% gör dessutom att spelvärdet är högt.

4 Heavy Sound är en högkapabel häst när han fungerar på topp. För två starter sedan var det comeback och Heavy Sound vann direkt med sparade. Senast fick han göra jobbet på egen hand utvändigt om ledaren vilket inte passar denna speediga herre lika bra. Finns risk att man återigen kommer behöva göra en hel del jobb på egen hand idag, men skulle han slippa det och istället frå spara på speeden tillslut kommer han blanda sig i segerstriden.

Nämner även 3 Makethemark som stod för en klart bra prestation i comebacken efter lång frånvaro senast. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del. Makethemark är en häst som kan mycket i sina bästa stunder och ska inte nonchaleras vid gardering här.

Min Vinnare: 1 Inti Boko
Spets efter 500m: 1 Inti Boko
Skrällen:
Ranking: A 1,4,3 B - C 2,6,5

V64-2 2140m auto
10 Sanda Mariah gjorde debut för Robert Bergh i den senaste starten och efter en snabb öppning på loppet intog Sanda Mariah ledningen. Väl i spets stannade hon sen något märkligt tillslut över upploppet men efteråt har stallet meddelat att det berodde på trötta ben. Nu har Sanda Mariah fått ett lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt, dessutom ska hon gå barfota runt om vilket är spännande. Räknar med ett offensivt upplägg idag och Sanda Mariah är given på min kupong.

Skrällen är 6 Our Pearl som idag gör en spännande debut för Ulf Stenströmer. Detta är ett fyraårigt sto som är kvick i benen från start och kommer i min bok tidigt sitta bra på det i dagens start. Det är dessutom spännande med barfota runt om för första gången och till 9% är Our Pearl ett tidigt streck på min kupong.

Nämner även 7 Molly Avant som i den senaste starten öppnade kvickt från bricka två, efter att tagit hand om ledningen fick hon sen utstå en del press och med dryaga 1000m kvar till mål släppte hon spets. Hon höll sen farten klart godkänt hela vägen in i mål. Skulle Molly Avant komma till från bricka sju idag är Molly Avant en given segerkandidat i loppet.

Min Vinnare: 10 Sanda Mariah
Spets efter 500m: 10 Sanda Mariah
Skrällen: 6 Our Pearl
Ranking: A 10,6,7 B 3,1,9,2,4,8 C 5,11,12

V64-3 2140m auto
Även här har jag en spännande förstahäst i form av 1 Riptide R.D. som stod för en klart bra prestation senast. Då fick han ett bra lopp i tredje utvändigt och när attacken sattes in med 500m kvar till mål avslutade Riptide R.D. snabbt och gick imål som tvåa. Riptide R.D. har öppnat bra från innerspår tidigare och skulle han hålla upp ledningen från start idag ska han ses med bra segerchans. 16% gör att spelvärdet är högt.

Väljer ändå att dubbla systemet med 4 Don't Be Weak som idag gör comeback efter en tids vila och kanske inte kommer med den där riktiga toppformen. Men detta är en häst med hög kapacitet och som har visat att han presterar bra efter vila tidigare. Don't Be Weak kan öppna okej och i ett litet startfält ska inte denna segervana herre räknas bort.

Min Vinnare: 1 Riptide R.D.
Spets efter 500m: 1 Riptide R.D.
Skrällen:
Ranking: A 4,1 B 6,7,2 C 8,3,5

V64-4 2140m volt
Här hittar vi omgångens första spik, 1 Kong C.K. I den senaste starten vann han från ledningen på överlägset sätt och att han fått innerspåret med endast tre hästar på start gör att Kong C.K pånytt är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen ska övriga sen vara bra för att rå på Sverre Hjörneröds sexåring. Kong C.K. spås en ljus framtid och har tio segrare på sina 12 starter i karriären hittills. Spik!

Motbud
3 Monster Brage Bo kommer med en färsk seger i bagaget, då vann han efter att fått en bra resa för att sen avsluta kvickt sista 500m. Även Monster Brage Bo kan öppna bra men att ta sig förbi min spik från start blir svårt. Däremot kommer Monster Brage Bo kunna få ett passande lopp i rygg på ledaren och skulle sen luckan uppstå tillslut vet vi att detta är en häst som kan avsluta kvickt den sista biten. Given vid gardering.

Nämner även skrällen 2 Björkevarg som ska tävla barfota fram idag vilket är spännande. De gånger han gått så tidigare har Björkevarg stått för bra prestationer och dessutom står han perfekt inmatchad i dagens lopp. Till endast 3% är detta en skräll man inte ska nonchalera vid större gardering.

Min Vinnare: 1 Kong C.K.
Spets efter 500m: 1 Kong C.K.
Skrällen: 2 Björkevarg
Ranking: A 1 B 3,2,9,11,6,13,12 C 8,10,5,12,4,7,14

V64-5 2640m volt
10 Hoboken Am är ett femårigt sto som inledde karriären genom att vinna sina fem första starter, han slutade dessutom tvåa Svenskt Trav-Oaks. Trots att man kvalade in till tre stora finaler som fyraåring blev inte fyraåringssäsongen som planerat för Timo Nurmos toppsto. Nu har man laddat om för en ny säsong och även om det är årsdebut idag så vet vi att Nurmos hästar alltid kommer väl förberedda. Lång distans är även ett plus och Hoboken Am ska räknas direkt.

Skrällen är 9 Tonique som står väldigt bra inne i loppet på sin startvolt. Tonique är kvick i benen och och skulle Åke Lindblom pricka starten kommer hon kunna få ett passande lopp idag. Även om formen är ett litet frågetecken så har Tonique visat sig trivas bra på Lindesberg tidigare. Till 3% är detta en tidig skräll i loppet.

Nämner även 2 Önas Py är en speedig femåring som kan flytta på sig snabbt. Hon kan öppna kvickt och är den troliga ledaren av loppet initialt. Att segrarna inte staplats på hög är såklart något som ligger Önas Py i fatet, men att hon kan prestera bra i sina ljusa stunder är vi väl medvetna om. Skräll.

Min Vinnare: 10 Hoboken Am
Spets efter 500m: 2 Önas Py
Skrällen: 9 Tonique
Ranking: A 10 B 9,2,4,5,7,6 C 8,1,3

V64-6 2140m auto
6 Timotejs Jackpot är en bra häst för klassen men som nu kommer tillbaka efter lite vila. Formen är därför svårbedömd men att det är anmält barfota runt om ses som ett plus. Från bricka sex handlar det om att komma till från start men skulle Ulf Ohlsson som sitter i vagnen lösa den biten är motståndet inget som skrämmer på förhand.

1 Godolphin Simoni imponerade på mig för två starter sedan, då vann han enkelt från ledningen och det var första gången Godolphin Simoni tävlade barfota runt om och med amerikansk vagn. Idag är det samma utrustning som väntar och dessutom är Godolphin Simoni den troliga ledaren av loppet. Väl i spets har båda hästen segrar tagits och även om motståndet är aningen tuffare nu än på slutet så kommer han med en bra insats i ledningen inte bli lätt att rå på för övriga.

Nämner även 7 Gone Fishing som gjorde ett bra lopp från 40 meters tillägg som tvåa senast. Formkurva pekar uppåt och skulle Gone Fishing få spara speeden tillslut kommer han fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 6 Timotejs Jackpot
Spets efter 500m: 1 Godolphin Simoni
Skrällen: 7 Gone Fishing
Ranking: A 6,1 B 7,2,11,10,14,4,13 C 9,3,5,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto