V64 Tips Mantorp 21/11

Publicerad på 21 Nov 2022 - 09:56

DrTrav

DrTrav

21 Nov 2022 - 09:56

V64 tävlingarna hämtar vi från Mantorp denna måndagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik. 4 Orlando i den första avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 21/11
v64-1 4 Orlando
v64-2 1,2,10
v64-3 1,2,4,5,11
v64-4 4,7,9
v64-5 1,2,4,5,7
v64-6 3,4,9

675 x 1kr = 675kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 21/11
DD-1 4 Diamant Vendil
DD-2 3,4,9

3 rader x 70kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder V64 spelet med att spika 4 Orlando. Efter att 6 Tabasco C.D blivit struken ligger vägen öppen för Orlando. Detta är en individ som stått för flera bra insatser och senast gjorde han det bra i ett stolopp där konkurrensen var hög. Han fick då aldrig chansen från rygg på ledaren och gick imål med sparade krafter. Intrycket var positivt och ikväll från ett passande utgångsläge ligger vägen öppen för spets. Det är anmält barfota runt och från ledningen är detta min klara förstahäst och jag spikar.

Motbud
1 All Star väntar fortfarande på första segern för Roger Malmqvist. Men All Star har visat bättre form för varje start och ser ut att närma sig toppformen nu. Han kan öppna bra och skulle kunna få ett perfekt lopp i rygg på ledaren ikväll. Från den positionen blir sen All Star farlig med lucka och ska ses som det givna motbudet på förhand.

Nämner även 11 Dollar Doc som har fått ett tufft utgångsläge men som skulle gynnas om det blir tempo på loppet idag. Han besitter en vass avslutning som alltid bitter bra över upploppet.

Min Vinnare: 4 Orlando
Spets efter 500m: 4 Orlando
Skrällen: 1 All Star
Ranking: A 4 B 1,11,12,5,8,3 C 7,9,2,10

V64-2 2140m auto
10 Frodo de Castella är en treåring som vann tävlingsdebuten näst senast på bra sätt. Då tillhörde Frodo de Castella Robert Bergh men flyttades efter den starten till Markus B Svedberg och fick även ett längre uppehåll från tävlingsbanan då. Senast gjorde Frodo de Castella comeback och debut för Svedberg. Han behövde troligtvis loppet i kroppen då, men med tanke på prestationen i debuten så vet vi att kapacitet finns i hästen. Nu med ett lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och jag håll Frodo de Castella som förstavalet i loppet.

Tidig är också 2 C.S.Vendetta som är jämn och säker i sina prestationer. Han visade bra styrka vid segern på Charlottenlund för fem starter sedan. Senast avslutade C.S.Vendetta rappt och med tanke på att formen sitter där är han tidig. Att det dessutom är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången känns ekipaget väldigt spännande ikväll.

Nämner även 1 As Always Marke som inte är helt att lita på, men som ikväll gynnas av bilstart. Att As Always Marke kan bli hit innebär troligtvis en lugnare start vilket också gör utgångsläget chansartat. Men vill ändå nämna att en felfri As Always Marke besitter både fart och kunnande för att avsluta vasst den sista biten och med rätt resa kommer han inte bli lätt att stå emot tillslut. Ska inte nonchaleras vid gardering..

Min Vinnare: 10 Frodo de Castella
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 10,2,1 B 12,6,3,4,9,11 C 5,7,8

V64-3 2140m volt
2 Thell About You har inlett karriären lovande, det har hittills blivit tre segrar på sina sex starter. Senast fick hon ge sig efter ett tufft lopp i dödens, men insatsen var bra och Thell About You kom trots allt imål på en bra tid för sammanhanget. Formen är bra och utgångsläget är tilltalande. Men noterat är också att Thell About You har en tendens till att överarbeta vilket skulle kunna göra henne till en sårbar favorit ikväll. Men kunnandet och kapaciteten är hög men till över 50% är detta dock ingen favorit jag ensam vill hålla i handen här.

4 Hot Lane fick visa upp sitt kunnande vid segern för fyra starter sedan, då avslutade hon vasst sista 800m och klockan stannade på 12,7 från dödens. För två starter sedan fick hon återigen göra grovjobbet på egen hand och höll bra hela vägen. Senast visade hon att formen är bibehållen och skulle det bara lösa sig från fjärdespåret i volten ikväll är jag inne på att Hot Lane är en tidig utmanare bakom favoriten. Hon tål att göra jobb på egen hand och ska räknas tidigt vid gardering.

Nämner även 1 Flight Profile som kan få ett perfekt smyglopp ikväll. Hon har ett spännande utgångsläge och får dessutom skickliga Magnus A Djuse i vagnen för första gången vilket är spännande. Till 9% är detta ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 2 Thell About You
Spets efter 500m: 2 Thell About You / 1 Flight Profile
Skrällen: 1 Flight Profile
Ranking: A 2,4,1 B 11,5,9,7,3,13,10 C 8,6,12

V64-4 2140m auto
4 Olympic Winner är en talangfull treåring som vunnit hela sju av sina elva lopp i karriären. Noterbart är att han dessutom endast fått se sig besegrad en gång felfri. Detta är en norsk gäst som besöker Sverige för andra gången ikväll. Senast han passerade gränsen till Sverige slutade det med en enkel seger från spets. Väl i den positionen är han dessutom obesegrad efter tre försök men han har även segrat trots den tunga vägen. Detta gör Olympic Winner inte beroende av något speciellt läkningsförlopp utan han är allround. Från ett bra utgångsläge är det dock sannolikt att han kommer till spets efter en bit och väl i den positionen ska sen segerchansen vara god.

Skrällen är 9 On Light Jäger som fortsatt jagar första segern i karriären.
Men detta är en individ som verkligen står på tur för att sätta nosen först. Senast var man ute på V75 och satt då fast med sparade krafter. Formintrycket var positivt och nu mot mer passande konkurrenter bör On Light Jäger inte nonchaleras. Med skickliga Torbjörn Jansson i vagnen och endast 4% på strecken är detta en tidig skräll i omgången som jag vill lyfta fram.

Min Vinnare: 4 Olympic Winner
Spets efter 500m: 4 Olympic Winner
Skrällen: 9 On Light Jäger
Ranking: A 4 B 9,7,10,2,6,3 C 1,8,11,5

V64-5 2140m auto
4 Diamant Vendil visade toppform senast när han vann på rejält sätt trots tuff resa. Detta är en treåring som bara blivit bättre och bättre för varje start och som ikväll har ett passande utgångsläge. Han är ingen blixt från start men tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas. Med tanke på insatsen senast rå tankas han överst av mig i Dagens Dubbel inledningen.

5 Fix You gick i mål med sparade krafter i comebacken senast och lär gå framåt en hel del nu med det loppet i kroppen. Ikväll är det anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande och till 6% är Fix You tidig vid gardering.

2 Joli’s Hilding är speedig från start och är den troliga ledaren av loppet. Från spets har han aldrig varit sämre än tre efter lika många försök. Det har blivit en seger från spets och en från dödens. Att Joli’s Hilding får Magnus A Djuse i vagnen för första gången är intressant.

Nämner även 7 Loaded Rashid som avslutade bra senast och gången förra vann han enkelt från spets. Loaded Rashid har även varit ute i tuffa sammanhang och införskaffat sig hårdhet. Även om utgångsläget är en bit ut ikväll så kan Loaded Rashid öppna bra och skulle han hitta ett vettigt utgångsläge från start är men en given segerkandidat. Men som favorit känns han trots allt given att gardera ikväll

Min Vinnare: 4 Diamant Vendil
Spets efter 500m: 2 Joli’s Hilding
Skrällen: 5 Fix You
Ranking: A 4 B 5,2,7,1 C 9,8

V64-6 1640m auto
3 What A Deal orkade inte hela vägen senast efter en hel del strul längs vägen i ett klass II-försöket på V75. Men dessförinnan har han två raka segrar på kontot och ikväll står What A Deal bra inne i loppet. Segrarna på slutet har tagits från spets så räkna med att Petter Karlsson i vagnen kommer ladda iväg avd som går från start ikväll. Lyckas man hitta till spets är mycket vunnet och What A Deal är hästen att slå i ett öppet lopp. Förstahäst.

4 Bontoni Degato var senast ute på V75 och mötte då tufft motstånd. Nu är det kort distans och ett öppet lopp på förhand. För två starter sedan vann man på bra sätt från spets skulle formen bara vara bibehållen ikväll detta en individ jag vill lyfta fram nu när det är första gången med framspår över 1640m. Han har startat två gånger tidigare över distansen och då har det slutat med en andraplats båda gångerna trots bakspår.

Nämner även skrällen 9 Friend of Elves som varit ute i tuffa treåringslopp under året. Han närmar sig första segern i karriären allt mer för varje start och skulle här gynnas om det blir bra tempo på loppet från start. Till 4% är detta skrällen i loppet för mig.

Min Vinnare: 3 What A Deal
Spets efter 500m: 3 What A Deal
Skrällen: 9 Friend of Elves
Ranking: A 3,4 B 9,1,7,10,11,5 C 12,8,2

Lycka till
DrTravKommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto