V64 Tips Örebro 1/9

Publicerad på 1 Sep 2022 - 13:42

DrTrav

DrTrav

1 Sep 2022 - 13:42

V64 hämtar vi från Örebro denna måndag och min lösning på finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 15 Bo C. i den tredje avdelningen.

V64-tips Örebro Torsdag 1/9
v64-1 3,6
v64-2 1,2,3,4,7
v64-3 15 Bo C.
v64-4 4,5,8,9
v64-5 2,3,4,6,7,9
v64-6 4,7,12

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Örebro Torsdag 1/9
DD-1 3 Bird Lane
DD-2 4,12

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2100m auto
3 Mellby Jingle gjorde comeback senast och vann då enkelt via 11,5 sista 800m. Hon tävlade barfota runt om för första gången då vilket gav bra effekt. Ikväll är det aviserat samma balans men det kryddas nu av amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Med lopp i kroppen nu från ett bra utgångsläge ska Svante Båths fyraåring ses med bra segerchans pånytt.

Därbakom nämner jag 6 Idoanythingforlove som visat att hon besitter bra fart men samtidigt är hon inte helt att lita på. Men sköter sig Idoanythingforlove finns kapacitet för att utmana om segern. Hon tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle behövas.

Min Vinnare: 3 Mellby Jingle
Spets efter 500m: 3 Mellby Jingle
Skrällen:
Ranking: A 3,6 B 4,5,2,1,9,12 C 7,11,10,8

V64-2 2640m volt
7 Best Time Ever är en treåring som varit ute och tampats mot kulltopparna en hel del. För tre starter vann man på bra sätt och besegrade då bland annat högkapabla Xanthis Harvey. Trots blott tre år borde erfarenheten mot enklare motstånd ikväll väga tungt men samtidigt kan det hända mycket med utveckligen mellan starterna för hans konkurrenter. Förstahäst i loppet men samtidigt givet att gardera.

3 Global Dandy har visat sig vara en rejäl sort som inlett karriären på bra sätt. I debuten näst senast avslutade han bra som tvåa och senast visade han upp bra styrka vid segern. Global Dandy är under bra utveckling och trots att motståndet är tuffare ikväll är detta en häst jag streckar tidigt.

Nämner även 1 Västerbo Blizzard som kommer med en färsk seger i bagaget och har perfekt utgångsläge här. Oavsett om det blir ledningen eller inte så är Västerbo Blizzard garanterad ett bra lopp och ska inte nonchaleras till låg procent.

2 Chiquita T.A. är både stark och snabb och har segrat från positionen utvändigt ledaren samtidigt som han också avgjort på speed. För två starter sedan stod Chiquita T.A. för en bra prestation efter galopp, då stannade klockan på 12,6 efter 2000m. Även detta är ett tidigt streck i loppet.

Min Vinnare: 7 Best Time Ever
Spets efter 500m: 1 Västerbo Blizzard
Skrällen: 1 Västerbo Blizzard
Ranking: A 7,3,1 B 2,4 C 6,5,8

V64-3 2140m volt
15 Bo C. besitter mycket rutin från V75 men har endast gjort tre starter i år. Senast var dock insatsen plus betonad och toppformen ser ut att vara i antågande. Han följde på bra sätt bakom Click Bait på 09,5 sista 700m och besegrade bland annat Gareth Boko, Heart Of Steel, Antonio Trot och Racing Mange. Motstånd av den kalibern slipper Bo C. ikväll och även om 40m tillägg inte är enkelt så ska det vara en bra segerchans utan för mycket strul längs vägen. Jag spikar.

Motbud
Den troliga ledaren av loppet är 6 Stracciatella Doc. Hon har spetsat tidigare från just spår sex i volten och är min ledare av loppet även ikväll. Stracciatella Doc har visserligen varit struken för halsinfektion och inte startat på ett tag vilket gör formen svårbedömd. Men skulle hon vara väl förberedd ikväll och dessutom få furks bort lite av loppet framme i ledningen kan det räcka långt över Örebros korta upplopp trots allt.

Nämner även 9 Colonello som kommer med toppform till dagens start. Då har det handlat om monté och skulle nu disciplinbytet ge ytterligare effekt ska det bli spännande att se vad Colonello kan uträtta här.

Min Vinnare: 15 Bo C.
Spets efter 500m: 6 Stracciatella Doc
Skrällen: 6 Stracciatella Doc
Ranking: A 15 B 6,9,8,3,11,1,2 C 14,13,12,5,4,7,10

V64-4 2100m auto
9 Dream Creation har inte startat på ett tag men i det senaste framträdandet var man tvåa och besegrade hästar som Santos de Castella och Selected News och Milliondollarrhyme. Detta säger en hel del om hästens kapacitet i grunden. Dream Creation har dessutom visat att han kan presterar bra direkt efter uppehåll och med flera startsnabba konkurrenter med i loppet skulle en tuff öppning passa Dream Creation perfekt. Han skulle då kunna smyga med i ryggar och profitera på den tuffa öppningen tillslut. Dessutom är det anmält amerikansk vagn till dagens start vilket också är ett plus för Dream Creation. Förstahäst.

8 Narzario ser bättre och bättre ut för varje start i Daniel Redéns regi. För två starter sedan fick han aldrig fritt och gick i mål med sparade krafter. Senast var han inblandad i en tuff öppning som klockades till 08,8 första 500m, men trots detta visade Narzario härlig inställning och krigade hela vägen in i mål. Utgångsläget är inte det bästa men Narzario har skrapat ihop till en seger nu och med lite klaff längs vägen ikväll kommer han utmana tillslut.

5 Power Blaster var ute mot tuffa konkurrenter Finland senast men räckte inte till den gången. Nu är motståndet lämpligare och skulle Power Blaster som är kvick iväg från start hitta till ledningen ikväll ledare han sen länge.

Min Vinnare: 9 Dream Creation
Spets efter 500m: 5 Power Blaster
Skrällen: 6 Stracciatella Doc
Ranking: A 9 B 8,5,4,2,7 C 3,1,6

V64-5 2100m auto
3 Bird Lane var ute i ett kval till Derbystoet senast men fick då från bricka 12 ett tufft lopp längst ner i kön och när det sen gick snabb tilllsut var det omöjligt för henne att plocka in något. Ikväll är motståndet enklare och framförallt är utgångsläget betydligt bättre. Bird Lane kan öppna bra och trivs i ledningen. Tre av fyra segrar är tagna från den positionen och lyckas Robert Bergh hitta till spets ikväll bakom Bird Lane är detta hästen att slå.

2 Uptown Skift är en annan individ som är kvick iväg från start. Hennes enda seger hittills är tagen från spets men det är lite frågetecken kring formen på henne vilket innebär att rygg på ledaren borde vara en angelägen position ikväll. Men till endast 3% och ett garanterat bra löpningsförlopp är Uptown Skift spännande. Dessutom är det anmält amerikansk vagn vilket är ett plus.

Nämner även 7 Al’s Starlicious som besitter bra fart men som inte är helt att lita på. Felfri ikväll kommer detta sto bli en faktor att räkna med i loppet.

4 Succession besitter bra kunnande i grunden och är bättre än vad raden visar. Från ett bra utgångsläge ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Bird Lane
Spets efter 500m: 3 Bird Laner
Skrällen: 2 Uptown Skift
Ranking: A 3 B 2,7,4,6,9,8,10,11 C 5,1,12

V64-6 2100m auto
4 Viva La Vida Face har nu gjort sju starter för Björn Goop och har gjort det bra. . Han jagar dock fortfarande första segern i hans regi. Senast visade Viva La Vida Face bra styrka och inställning när man blev trea. Men det fanns en del att slipa på i auktionen den gången och därför har han nu fått en träningsperiod innanför västen inför ikväll. Skulle travet flyta bättre ikväll så lär vi få se en bra prestation direkt och med tanke på att Viva La Vida Face skulle kunna hitta till ledningen i ett tidigt skede så är detta hästen att slå för övriga.

12 Global Confession kommer med toppform till kvällens start men drog tyvärr nitlotten med bricka tolv. Att det pånytt ligger en bra prestation på lut är troligt men samtidigt är Global Confession beroende av en del klaff längs vägen. Skulle det dock bli ett lopp som passar henne ikväll finns både form och kunnande för att utmana om segern trots allt.

Nämner även 7 Campagne de Press som även han kommer med bra form till kvällens start. Senast fick han göra jobbet ute i spåren och fick nöja sig med fjärdeplatsen. Dessförinnan har Campagne de Press två raka seger på kontot. Skulle han ikväll få ett mer passande löpningsförlopp kommer man pånytt vara med långt framme ikväll.

Min Vinnare: 4 Viva La Vida Face
Spets efter 500m: 4 Viva La Vida Face
Skrällen: 7 Campagne de Press
Ranking: A 4,12 B 7,5,8,3,6 C 10,11,9,2,1

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto