V64 Tips Östersund 28/2

Publicerad på 28 Feb 2023 - 09:51

DrTrav

DrTrav

28 Feb 2023 - 09:51

 V64 hämtar vi på från Östersund denna tisdagskväll och min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 4 Invidia i den första avdelningen.

V64-tips Östersund Tisdag 28/2
v64-1 4 Invidia
v64-2 1,2,4,5,6,7
v64-3 2,7,10
v64-4 3,4,5,8,9
v64-5 4,5,10
v64-6 3,7,9

810 x 1kr = 810kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Östersund Tisdag 28/2
DD-1 4,5,10
DD-2 3,7,9

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
4 Invidia ser ut att ha en passande uppgift framför sig här ikväll. Detta är en kvickfotad dam som kan öppna snabbt och är den troliga ledaren initialt. Väl i den positionen hon har fyra segrar på fem försök. Hon har även visat sig veta vart mållinjen befinner sig, det har blivit tolv segrar på 31 starter. För två starter sedan satt hon fast med allt satt över linjen och senast vann hon enkelt från ledningen. Jag är inne på att vi kommer få en repris här ikväll. Att det dessutom är anmält amerikansk vagn för första gången i livet är ett extra plus. Given tipsetta.

Motbud
En annan som också kan öppna kvickt är 6 Behind Lord. Han har tagit samtliga fyra segrar från spets och skulle han mot förmodan lyckas snuva Invidia på ledningen ikväll är mycket vunnet. Han har dock inte startat på ett tag vilket gör formen svårbedömd, men samtidigt har Behind Lord presterat bra direkt efter vila tidigare.

Nämner även 8 Bourne Dominion som visat sig vara en härlig travare som besitter bra grundkapacitet. Utgångsläget ikväll är dock chansartat men skulle han komma in i loppet och det blir lite överpace fäller Bourne Dominion många den sista biten.

Min Vinnare: 4 Invidia
Spets efter 500m: 4 Invidia
Skrällen: 8 Bourne Dominion
Ranking: A 4 B 6,8,2,9,11,1, C 10,7,5,3

V64-2 2140m auto
Ett öppet kallblodslopp står på menyn här.
4 Siri Donna är den som stuckit ut mest på sina fem starter i karriären. Det har blivit tre segra och hon har aldrig varit sämre än tvåa. Siri Donna är en spännande individ som visat sig besitta bra fart och rätt inställning. Senast vann hon trots galopp, och upphämtningen var mersmakande när sista 2000m klockades till 1.29. Hon har öppnat bra i voltstart tidigare och även om det är alltid är svårbedömt med bilstart ikväll så är jag inne på att Siri Donna kommer kunna öppna bra. Men ikväll är motståndet tuffare och för mig är det trots allt givet att gardera på förhand.

Även 2 Ask Galant är en spännande individ. Han har aldrig varit sämre än trea och har vid flera starter stått för mersmakande prestationer. Precis som Siri Donna så gör Ask Galant debut bakom startbilen ikväll vilket är svårbedömt. Men Ask Galant har också öppna snabbt i voltstart tidigare och båda segrarna på slutet har tagits från spets.

6 Bara Lasse har inlett karriären med två segrar och en tredjeplats. Utvecklingen pekar uppåt och i ett öppet lopp är även Bara Lasse ett tidigt streck.

7 Skjegge Svarten gjorde senast debut bakom startbilen och togs då försiktigt från start. Men man körde offensivt och intog dödens efter 700m. Skjegge Svarten såg länge ut att ha kontroll på segern när när han plötsligt galopperade 300m från mål. Han har gjort det bra på svensk mark tidigare och till låg procent är Skjegge Svarten spännande ikväll.

Min Vinnare: 4 Siri Donna
Spets efter 500m: 4 Siri Donna / 2 Ask Galant
Skrällen: 7 Skjegge Svarten
Ranking: A 4,2,6 B 7,1,5,3,12,8 C 11,10,9

V64-3 2640m volt
Här ska vi få se Oscar Berglunds spännande fyraåring, 2 Jackpot. Han inledde karriären med två raka segrar från spets och senast blev han tvåa efter att inte fungerat fullt ut på banan. Ikväll ser uppgiften passande ut med spetsläge återigen och levererar Jackpot som vid segrarna i programmet kommer han bli svårslagen här.

10 Superior Princess har även hon inlett karriären lovande. Hon har aldrig varit sämre än trea på fyra starter och hon kommer nu dessutom med två raka segrar. Superior Princess tål att göra en del jobb på egen hand och även om det är precis det som väntar henne här ikväll så är Superior Princess en given utmanare till segern.

Nämner även 7 Malavita som vann på bra sätt när han besökte Östersund i november. även för två starter sedan visade Malavita bra kunnande vid sin seger. För den som söker en skräll i loppet ska Malavita streckas tidigt.

Min Vinnare: 2 Jackpot
Spets efter 500m: 2 Jackpot
Skrällen: 7 Malavita
Ranking: A 2 B 10,7,3,9,8,1 C 6,4,5

V64-4 2140m volt
4 Hongslo Viktoria kommer med två raka segrar på konton och håller bra form för dagen. För två starter sedan vann hon enkelt från ledningen med sparade krafter. Senast var Hongslo Viktoria överlägsen och hon var tillslut ensam på målfottot. På start är Hongslo Viktoria den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är sen detta ekipaget att slå för övriga.

3 Ängsfanny står på tur för att inkassera karriärens första seger och jag skulle inte bli förvånad om den skulle komma här ikväll. Ängsfanny är härdad från tuffa årgångslopp och skulle hon få loppet ikväll kan hon mycket väl speeda ner samtliga över upploppet.

8 Drivbest har visat sig besitta bra grundkapacitet men letar nu formen. Han har två lopp i kroppen efter sitt uppehåll och spännande är nu att Magnus A Djuse kör för första gången. Skulle komma upp nivå här ikväll är detta en individ som har kunnande och att för att segerstrida. En spännande skräll vid gardering.

Min Vinnare: 4 Hongslo Viktoria
Spets efter 500m: 4 Hongslo Viktoria
Skrällen: 8 Drivbest
Ranking: A 4 B 3,8,5,9,12,6,1,2,15,11 C 10,13,14,7

V64-5 1640m auto
Det väntas en spännande inledning på detta lopp ikväll. 4 Global Born To Run körs av Magnus A Djuse för första gången vilket är spännande. Han har öppnat rappt tidigare och har visats sig trivas bäst i den främre träffen. Utvändigt om denna hittar vi 5 Load Master som ikväll gör tredje starten för Daniel Wäjersten som också är kvick iväg från start. De möttes senast men då handlade det om voltstart och 5 Load Master var klart mer betrodd den gången. Nu har Global Born To Run det bättre läget och det ska bli en spännande duell från start.

Vi överpace och lite körning på detta springer lopp från start gynnas 10 Oktan Håleryd som är en spännande individ som inlett karriären med fem segrar och tre andraplatser på elva starter. Senast handlade det om årsdebut och då stod Oktan Håleryd för en bra insats efter galopp. 1200m klockades till 13,3 och det fanns även sparade krafter med över linjen. Detta är en individ som tål att göra en de jobb på egen hand och skulle flera konkurrenter få trötta ben den sista biten kommer Oktan Håleryds avslutning bita bra.

Min Vinnare:
Spets efter 500m: 4 Global Born To Run / 5 Load Master
Skrällen: 10 Oktan Håleryd
Ranking: A 4,5,10 B 2,9,2,9,11,1 C 7,8,3,6

V64-6 1640m auto
Vi avslutar med ett kallblodslopp över kort distans.
3 Tekno Viking fått spännande förutsättningar. Han har i Sverige tio segrar från spets på 14 försök. I årsdebuten senast blev det visserligen galopp i dödens i ingången till i sista sväng och han är tyvärr inte helt att lita på. Men skulle han hålla sig i trav hela vägen ikväll är segerchansen hög.

7 Månremus är jämn och säker i sina prestationer. Han vinner dock inte så ofta och har inte startat på ett tag nu. Men Månremus brukar prestera bra direkt efter vila och distansen är ett plus. Skulle det bli överpace på loppet ikväll har Månremus en avslutning so kommer bita bra över upploppet.

9 Ängsbrage står ofta för gedigna insatser och även om utgångsläget inte är det bästa ikväll så kommer han kunna få ett bra lopp. Kapacitetsmässigt står han bra inne i loppet och ska räknas tidigt om Tekno Viking kommer bort.

Min Vinnare: 3 Tekno Viking
Spets efter 500m: 3 Tekno Viking
Skrällen: 7 Månremus
Ranking: A 3 B 7,9,2,4,6,11 C 5,8,10,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto