V64 Tips Solänget 20/9

Publicerad på 20 Sep 2022 - 13:35

DrTrav

DrTrav

20 Sep 2022 - 13:35

V64 hämtar vi på från Solänget denna tisdagskväll. Vi bjuds på uttagningarna till Breeders' Crown och min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll, 3 In Love D'Ecajeul i den första avdelningen.

V64-tips Solänget Tisdag 20/9
v64-1 3 In Love D'Ecajeul
v64-2 1,4,8,9
v64-3 1,4,7,8,9
v64-4 1,3,7,10
v64-5 1,5,12
v64-6 4,8,9

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Solänget Tisdag 20/9
DD-1 1,5,12
DD-2 4,8,9

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
3 In Love D'Ecajeul är kapabel individ som visade upp hela sitt kunnande för tre starter sedan när man vann på Gävle. Felfri har han fyra segrar på fem starter och enda gången In Love D'Ecajeul fått se sig besegrad felfri så var motståndaren Lulius Boko. Men det är just de, att det blivit en och annan galopp i raden som gör att man helt och hållet inte kan lita på In Love D'Ecajeul. Med Daniel Wäjersten är en skicklig tränare och kusk som nu lärt känna In Love D'Ecajeul bättre och borde vara mer medveten om vilket stöd hästen behöver för att sköta sig nu. Kapacitetsmässigt sår In Love D'Ecajeul för klassen i gänget och ska ha toppchans att vinna även om han tvingas göra en hel del jobb på egen hand. Jag kommer att lita på ekipaget ikväll och försöka koppla grepp på övriga spelare här i första omgången.

Motbud
4 Liberty Boko fick trötta ben senast efter att fått göra jobbet utvändigt om ledaren i hårt tempo. Därför är formen svårbedöm men Robert Bergh är en skicklig tränare som ofta kan hitta rätt när hans hästar står inför viktiga uppgifter. Liberty Boko har tidigare visat bra kunnande för klassen och skulle han lyckas hitta till ledningen tidigt ikväll växer också segerchansen. Ska på förhand ses som den givna utmanaren till min spik.

Nämner 1 Solkattens Lucas som är kvick iväg från start och som kommer kunna få ett passande smyglopp här ikväll. Löser det sig bara sen längs vägen finns en hel del fart i Jörgen S Erikssons travare.

Min Vinnare: 3 In Love D'Ecajeul
Spets efter 500m: 4 Liberty Boko
Skrällen: 1 Solkattens Lucas
Ranking: A 3 B 4,1,11,12,9,5,8 C 10,6,2

V64-2 2140m auto
Breeders' Crown uttagningar för fyraåriga ston.

1 Senorita Tokio var senast ute i Derbystoet på V75 och slutade då tvåa efter att fått ett lopp i rygg på ledaren. Sitt försök gången innan vann hon enkelt på mersmakande sätt från samma utgångsläge som hon har ikväll. Nu är motstående dessutom enklare än senast och håller hon bara upp ledningen från start ska Senorita Tokio ha toppchans att leda detta från start till mål.

Framhåller även 4 Jump In som även hon vann sitt uttagningslopp till Derbystoet, då slog hon bland annat Great Skills som vann Stochampionatet. Väl i finalen senast slutade det med galopp, men formen ska enligt stallet fortsatt vara på topp. Utgångsläget är passande ikväll och ska ses som den givna utmanaren till Senorita Tokio ikväll.

En som kan få ett passande smyglopp är 9 Impala Am som alltid besitter en rapp slutspurt. Med minsta klaff längs vägen är detta en individ som kommer fälla många över upploppet. Tränaren Daniel Wäjersten ser dessutom ut att göra allting rätt för dagen, både som tränare och som kusk.

Min Vinnare: 1 Senorita Tokio
Spets efter 500m: 1 Senorita Tokio / 4 Jump In
Skrällen: 9 Impala Am
Ranking: A 1,4 B 9,8,12,6,5,2 C 7,3,10,11

V64-3 2140m auto
Breeders' Crown uttagningar för treåriga ston.

7 Jennifer Sisu var favorit senast i sitt uttagningslopp till Oaks, men lyckades ändå inte ta sig till final på grund av att hon höll ett för hårt tempo i ledningen. Men sett till fart tillför Jennifer Sisu de bästa i kullen och jag är inne på att hon nu får revansch ikväll. Med en struken konkurrent innanför sig så är jag inne på att hon tidigt hittar till ledningen och efter att ha lärt sig av misstaget senast så lär Magnus A Djuse försök dämpa små mycket han kan denna gången. Blir svårt att rå på i spets.

1 Lilian Young imponerade för två starter sedan när hon från ledning höll undan säkert före Xanthis Harvey. I Oaks-kvalet senast hamnade hon långt ner i kön och lyckades inte komma in i matchen, detta trots 10,9 sista 800m. Ikväll är utgångsläget bättre och oavsett om hon håller upp ledningen eller inte så ska Lilian Young tidigt räknas i i segersnacket.

Nämner även 8 Jurista som är under härlig utveckling och ska inte trots sitt dåliga utgångsläge nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 7 Jennifer Sisu
Spets efter 500m: 7 Jennifer Sisu
Skrällen: 8 Jurista
Ranking: A 7,1 B 8,4,9,11,10,2 C 12,6,3

V64-4 2140m auto
En felfri 3 Ask Viktor kommer bli tuff att rå på ikväll. Detta är en individ som inledde karriären med fyra segrar på åtta starter som treåring. Utvecklingen har under året sedan fortsatt uppåt och insatsen för två starter sedan var ett bevis på hans kapacitet. Då gick man imål på bra sätt som trea bakom Stjärnblomster och Buska Blyg. Senast slutade det med galopp och det är just startmomentet bakom bilen är som är ett lite frågetecken ikväll. Löser Ask Viktor bara starten ikväll kommer han sen bli svår att rå på för övriga. Men han är samtidigt ingen jag vill hålla i handen ensam på min kupong.

7 Fyrkrafs har visat att han kan öppna bra och skulle man ladda iväg med honom denna gången är jag inne på att man kan köra sig hela vägen till ledningen initialt. Väl i den positionen kommer man sen leda länge. Formen är bra och senast vann men enkelt med krafter sparade imål.

Nämner även 10 Stormyrans Erkki som har har fem segrar på sina 14 starter i livet. Ikväll är utgångsläget inte det bästa, men skulle tempot bli uppskruvat från start gynnar det Stormyrans Erkki som kommer med bra form. Klaffar det dessutom lite längs vägen här är han spännande till 8%.

Min Vinnare: 3 Ask Viktor
Spets efter 500m: 7 Fyrkrafs
Skrällen: 10 Stormyrans Erkki
Ranking: A 3 B 7,10,1,9,11,4,5 C 8,2,6

V64-5 2140m auto
Breeders' Crown uttagningar för treåriga hingstar/valacker.

1 Drake Kronos verkar ha hittat tillbaka till sitt rätta jag igen efter att haft en tyngre period i under Juni. I uttagningsloppet till Kriteriet kördes han på chans och hade med bättre klaff tagit sig vidare till finalen, avslutning var däremot mycket rapp och formkurvan ser ut att peka uppåt nu. Ikväll är utgångsläget passande och Drake Kronos är min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen ska sen segerchansen vara god, men även om han skulle bli snuvad på ledningen från sitt innerspår så ska han tidigt räknas in i segersnacket.

5 Hustle Rain är en rejäl individ som senast för första gången fick se sig besegrad som felfri. Han hade då blivit för het i dödens och krafterna tog slut över upploppet. Men dessförinnan har han fyra raka segrar på kontot och har då visat upp både styrka och bra inställning. Däremot finns galopp historiken vilket gör honom svår att lita på fullt ut. Men en felfri Hustle Rain är i allra högsta grad med och utmanar om segern här ikväll.

(STRUKEN) Nämner även 3 Night Art som är väldigt kapabel individ men som inte är lätt att räkna på. Han kommer nu från två sämre insatser och formen är ett frågetecken. Men tränaren Robert Bergh är skicklig på att maxa sina hästar inför viktiga uppgifter. Vid gardering är detta en skräll som inte ska nonchaleras.

Min Vinnare: 1 Drake Kronos
Spets efter 500m: 1 Drake Kronos
Skrällen: 3 Night Art
Ranking: A 1 B 5,12,2,6,9,8 C 11,10,7,4

V64-6 2140m auto
Breeders' Crown uttagningar för fyraåriga hingstar/valacker.

4 Atomic Face har gjort det bra en längre tid nu utan att riktigt fått sätta pricken över i. För två starter sedan satt han fast med massor av krafter sparade i sitt Derbyförsök. Man har även valt att köra snällt med Atomic Face vilket kan vara en faktor till de uteblivna segrarna. Men ikväll låter man mer offensiva från stall ´håll och från ett bra utgångsläge kan mycket väl bli tidig ledningen ikväll och väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

Framhåller även 8 Kagan som har fått ett tufft utgångsläge ikväll. Senast var man ute i Derbyt och slutade då fyra. Nu är det enklare motstånd på pappret och ställer inte bricka åtta bakom bilen till det allt för mycket så ska han sett till sitt kunnande vara en segerkandidat här ikväll.

9 Idomenio Sisu var för tre starter sedan ute i Sprintermästaren och slutade då trea bakom Francesco Zet och Iznogoud Am. Att kunnandet finns rådet det ingen tvekan om men man är beroende av lite klaff ikväll från sitt bakspår. Men Ulf Ohlsson känner hästen väl och ska tidigt streckas på en kupong där man garderar.

Min Vinnare: 4 Atomic Face
Spets efter 500m: 4 Atomic Face
Skrällen: 8 Kagan
Ranking: A 4 B 8,9,3,6,5,2,10,11 C 1,7,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto