V64 Tips Visby 9/6

Publicerad på 9 Jun 2022 - 09:33

DrTrav

DrTrav

9 Jun 2022 - 09:33

Visby står som värd för V64 på Tisdag och omgången är kryddad med en jackpot på 3.5 miljoner kronor. Jag spelar med två spikar i omgången, 1 Trustmesouthwind i V64-2 samt 7 Super Nice i V64-3.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Visby 9/6
V64-1 3.4.5.7.9.10
V64-2 1 Trustme Southwind
V64-3 7 Super Nice
V64-4 2.3.4.7.12
V64-5 5.6.9
V64-6 1.4.5.6.7.10.11

630 rader x 1kr = 630kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Visby 9/6
DD-1 5 Borups Wilde
DD-2 4.7.10.11

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2120m Volt
Vi inleder omgången med ett stökigt lopp över två volter och här plockar jag fram den breda penseln.
4 Lupine B.M.W har årsdebuten avklarad och hon stod för en klart bra insats som tvåa bakom Borups Wilde och var före Star Sign som hon möter nu i mål. I skrivande stund skiljer det väldigt mycket på spelet jämfört med Star Sign och därmed känns hon klart mer spännande.

7 Manda Cord har gått framåt för varje start och gjort det bra och nu möter hon lite enklare hästar än vad hon har mött på Jägersro och i Kalmar. Att Dessutom Magnus A Djuse sitter upp för första gången känns klart spännande.

5 Star Sign blir förmodligen favorit i loppet men hon har inte direkt glänst i årets tre starter. Han har annars visat prov på ganska gott kunnande och avslutade fjolårssäsongen med två raka segrar. Hon måste höja sig och känns som en sårbar favorit även om hon borde gått framåt formmässigt med ett par starter innanför västen.

9 Celine är fartfylld och har ett passande springspår på tillägg. Hon kommer hamna bra på det från start och barfota runt om för första gången är spännande.

Jag betalar även 3 Ess Mahatma som har passande utgångsläge och leder länge från ledningen samt 10 Marjorns Glory som kan en del om hon håller sig till rätt gångart.

Min Vinnare: 4 Lupine B.M.W
Spets efter 500m: 3 Ess Mahatma / 2 Playmate Lixarve
Skrällen: 9 Celine
Rankingen A:4.7 B:5.9.3.10 C:2.1.8.6

V64-2 1620m Auto
Ytterligare ett lopp som håller låg klass och här tar man antingen så många som plånboken har råd med eller så tar man ställning och spikar.
1 Trustme Southwind blir således min första spik i omgången. Han är snabb iväg bakom bilen och jag tror att han lyckas försvara sitt innerspår och tar hand om ledningen. Motståndet nu känns klart mer överkomligt än vad det har gjort på slutet och jag tycker att han har visat bra form. Senast var han mycket tapper från ledningen och att han var slagen tidigt av Liberty Boko som är en mycket bra häst är ingenting att säga om. Nu är distansen kortare och han slipper motståndare av den kalibern och är Eva Lundahl bara med på noterna från start känns uppgiften mycket passande.

Motbud
9 Enge A Conto är ett treårigt sto under utveckling som känns klart bra för sammanhanget. Nu väljer man att dra alla växlar på henne och ska tävla barfota runt om och med bike för första gången. Det kan såklart falla väl ut men det är tufft för ett treårigt sto att runda äldre ston och valacker över kort distans.

Bakom räknas främst 7 Flat Broke och 6 Figurine De Fer men om vi ska hitta någon utanför ramen nämner jag 12 Bugatti Veyron som har förträffligt svårt att hålla sig till rätt gångart. Senast skötte han sig och visade prov på visst kunnande och vann med flera längder, även om det var ett klart enklare sällskap han var ute i.

Min Vinnare: 1 Trustme Southwind
Spets efter 500m: 1 Trustme Southwind
Skrällen: 12 Bugatti Veyron
Rankingen A:1 B:9.7.6.12.8.3.2 C:11.10.5.4

V64-3 1620m Auto
7 Super Nice blir min andra spik i omgången. Han har verkligen fått en nytändning på slutet och sett otroligt fin ut vid två raka starter. Näst senast var han inte långt ifrån att stjäla loppet från ledningen mot en så pass bra häst som Coin Perdu och i starten därefter vann han med hela åtta längder. Han möter ett par bra hästar nu men han drog vinstlotten i spårlottningen trots ett spår långt ut på vingen. Här gäller det att komma före 8 Antonio Tabac från start, vilket jag tror att han gör och sedan sitter han i ledningen efter ett par hundra meter. Är han fortsatt lika bra i ordning ser jag inte att någon hinner ikapp honom.

Motbud
9 Champ Lane är en segervan herre som har vunnit 11/19 lopp i karriären. Nu gör han intressant debut i ny regi och hade det inte varit för att Super Nice visat så otroligt bra form hade det här varit en vettig uppgift trots ett bakspår över kort distans. Kapacitetsmässigt är han bäst i fältet och skulle Super Nice få en tuff inledning på loppet blir han att räkna med till slut.

8 Antonio Tabac är härdad i tuffa sällskap och har stångats mot motståndare som Don Fannuci Zet och flera andra hästar i gulddivisionen. Han går ner i klass nu men det blir svårt att komma till från det här utgångsläget över kort distans.

Min Vinnare: 7 Super Nice
Spets efter 500m: 7 Super Nice
Skrällen:
Rankingen A:7 B:9.8 C:1.2.3.4.5.6

V64-4 2620m Volt
4 I Love You Sisu startar med högst vinstchans i loppet. Han slog klart bra hästar på solvalla senast och har höjt sig ett par snäpp med barfotabalans. Avslutningen senast efter en vilsam resa var av bästa sort och Claes Sjöström måttade in segern med ett huvud före Spike Razz och Buttermere.

3 Alfas Lucky One lär dock göra ett allvarligt försök att utmana favoriten. Han har varit klart positiv i sina senaste lopp och jag ser ingen anledning till att Johan Wiman skulle överlåta ledningen till favoriten. Distansen är kanske i längsta laget men slipper han alltför hård press under vägen kan han rinna undan där framme.

12 Amarcord L.D har tjänat mest pengar i loppet och besitter en hög kapacitet men han har inte fått det att stämma och galopperade dubbelt senast och han är knepig av sig. Han startar med tjugo meters tillägg och först och främst måste han sköta sig men om han får travet att flyta kan han mycket väl runda sina konkurrenter.

2 Lefty Gun visade toppar i sin föregående regi som borde räcka långt i den här typen av lopp. Han är snabb från start och håller han sig till rätt gångart borde han kunna få en passande resa på innerspåret för att köra till slut.

7 Bottnas Felicia är är spelad till under 1% men hon är inte alls så tokig och besegrade faktiskt Alfas Lucky One över aktuell distans tidigare i år. Hon gick fort över upploppet då och kan hon få rätt draghjälp under vägen är hon inte ofarlig.

Min Vinnare: 4 I Love You Sisu
Spets efter 500m: 3 Alfas Lucky One
Skrällen: 7 Bottnas Felicia
Rankingen A:4.3 B:12.2.7 C:10.1.9.5.11.6.13.8

V64-5 2120m Auto
5 Borups Wilde är snabb från start och offensiva Johan Wiman sitter upp bakom hästen till den här starten. Taktiken lär vara solklar och jag tror det är goda möjligheter att vinna loppet från ledningen, en position han aldrig har förlorat i på två försök. DD-spik.

6 Kehewin Goj var tapper som tvåa senast trots en galopp på vägen men fick se sig slagen till slut av Maharani Creation som fick en klart bättre resa under vägen. Nu är det första gången han startar med framspår bakom bilen och öppnar han lika bra som i voltstart är det ingen omöjlighet att han kan utmana om ledningen. Hur som helst tror jag han kommer hitta en bra position och kapacitetsmässigt tillhör han de bättre i fältet.

9 Hellvis Victor måste jag betala för. Han ser ut att bli helt ospelad nu och kollar man på raden är det ingen rolig syn. Han har inte alls fått till det och inte löpt upp till sitt kunnande på ett tag men jag vill påminna att det här är en mycket bra häst för den här typen av lopp och han vann hela fyra lopp under fjolåret.

Min Vinnare: 5 Borups Wilde
Spets efter 500m: 5 Borups Wilde / 6 Kehewin Goj
Skrällen: 9 Hellvis Victor
Rankingen A:5.6.9 B:10.1.4.7.3 C:2.11.12.8

V64-6 2120m Auto
10 Gloster Gladiator drog på i ett hårt tempo i ledningen senast och det blev stumma ben till slut men jag tycker han höll klart godkänt i ett bra lopp och han gick 1.13.6 över distansen. Det är lättare emot den här gången och det är en häst som är oöm för positioner och utan strul är han med på fotot.

4 Easy Cash Pirat var före Gloster Gladiator i mål senast men fick en klart bättre resa. Jag tror inte att hon kan spetsa av egen kraft men däremot tror jag inte att 5 Japiro Queen som är min spetsfavorit vill köra i ledningen över medeldistans och då borde det vara goda möjligheter att köra fram och överta ledningen. Hon har vunnit 3/4 lopp när hon har travat i ledningen och har jag rätt i mitt scenario blir hon svårpasserad.

7 Stojweiler One fick ett trist utgångsläge och får hoppas på tempo och att det klaffar med positioner men han har matchats mot den här uppgiften och formen är vässad.

11 Ploquepin var ute på V75 vid sin senaste start och stötte bland annat på Charliebrown Effe. Han mötte såklart några för bra då men han skötte sig väldigt bra och gick en 12-tid över distansen, och det har ingen annan i fältet mäktat med.

Jag betalar även för 1 Scarybary Lixarve, 5 Japiro Queen samt 6 Son Of Quarcio.

Min Vinnare: 10 Gloster Gladiator
Spets efter 500m: 4 Easy Cash Pirat / 5 Japiro Queen / 1 Scarybary Lixarve
Skrällen: 4 Easy Cash Pirat
Rankingen A:10.4 B:7.11.5.1.6 C:9.8.2.1

Lycka till 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto