DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Visby 9/6

9 Juni 2022 - 07:33

Visby står som värd för V64 på Tisdag och omgången är kryddad med en jackpot på 3.5 miljoner kronor. Jag spelar med två spikar i omgången, 1 Trustmesouthwind i V64-2 samt 7 Super Nice i V64-3.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Visby 9/6
V64-1 3.4.5.7.9.10
V64-2 1 Trustme Southwind
V64-3 7 Super Nice
V64-4 2.3.4.7.12
V64-5 5.6.9
V64-6 1.4.5.6.7.10.11

630 rader x 1kr = 630kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Visby 9/6
DD-1 5 Borups Wilde
DD-2 4.7.10.11

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2120m Volt
Vi inleder omgången med ett stökigt lopp över två volter och här plockar jag fram den breda penseln.
4 Lupine B.M.W har årsdebuten avklarad och hon stod för en klart bra insats som tvåa bakom Borups Wilde och var före Star Sign som hon möter nu i mål. I skrivande stund skiljer det väldigt mycket på spelet jämfört med Star Sign och därmed känns hon klart mer spännande.

7 Manda Cord har gått framåt för varje start och gjort det bra och nu möter hon lite enklare hästar än vad hon har mött på Jägersro och i Kalmar. Att Dessutom Magnus A Djuse sitter upp för första gången känns klart spännande.

5 Star Sign blir förmodligen favorit i loppet men hon har inte direkt glänst i årets tre starter. Han har annars visat prov på ganska gott kunnande och avslutade fjolårssäsongen med två raka segrar. Hon måste höja sig och känns som en sårbar favorit även om hon borde gått framåt formmässigt med ett par starter innanför västen.

9 Celine är fartfylld och har ett passande springspår på tillägg. Hon kommer hamna bra på det från start och barfota runt om för första gången är spännande.

Jag betalar även 3 Ess Mahatma som har passande utgångsläge och leder länge från ledningen samt 10 Marjorns Glory som kan en del om hon håller sig till rätt gångart.

Min Vinnare: 4 Lupine B.M.W
Spets efter 500m: 3 Ess Mahatma / 2 Playmate Lixarve
Skrällen: 9 Celine
Rankingen A:4.7 B:5.9.3.10 C:2.1.8.6

V64-2 1620m Auto
Ytterligare ett lopp som håller låg klass och här tar man antingen så många som plånboken har råd med eller så tar man ställning och spikar.
1 Trustme Southwind blir således min första spik i omgången. Han är snabb iväg bakom bilen och jag tror att han lyckas försvara sitt innerspår och tar hand om ledningen. Motståndet nu känns klart mer överkomligt än vad det har gjort på slutet och jag tycker att han har visat bra form. Senast var han mycket tapper från ledningen och att han var slagen tidigt av Liberty Boko som är en mycket bra häst är ingenting att säga om. Nu är distansen kortare och han slipper motståndare av den kalibern och är Eva Lundahl bara med på noterna från start känns uppgiften mycket passande.

Motbud
9 Enge A Conto är ett treårigt sto under utveckling som känns klart bra för sammanhanget. Nu väljer man att dra alla växlar på henne och ska tävla barfota runt om och med bike för första gången. Det kan såklart falla väl ut men det är tufft för ett treårigt sto att runda äldre ston och valacker över kort distans.

Bakom räknas främst 7 Flat Broke och 6 Figurine De Fer men om vi ska hitta någon utanför ramen nämner jag 12 Bugatti Veyron som har förträffligt svårt att hålla sig till rätt gångart. Senast skötte han sig och visade prov på visst kunnande och vann med flera längder, även om det var ett klart enklare sällskap han var ute i.

Min Vinnare: 1 Trustme Southwind
Spets efter 500m: 1 Trustme Southwind
Skrällen: 12 Bugatti Veyron
Rankingen A:1 B:9.7.6.12.8.3.2 C:11.10.5.4

V64-3 1620m Auto
7 Super Nice blir min andra spik i omgången. Han har verkligen fått en nytändning på slutet och sett otroligt fin ut vid två raka starter. Näst senast var han inte långt ifrån att stjäla loppet från ledningen mot en så pass bra häst som Coin Perdu och i starten därefter vann han med hela åtta längder. Han möter ett par bra hästar nu men han drog vinstlotten i spårlottningen trots ett spår långt ut på vingen. Här gäller det att komma före 8 Antonio Tabac från start, vilket jag tror att han gör och sedan sitter han i ledningen efter ett par hundra meter. Är han fortsatt lika bra i ordning ser jag inte att någon hinner ikapp honom.

Motbud
9 Champ Lane är en segervan herre som har vunnit 11/19 lopp i karriären. Nu gör han intressant debut i ny regi och hade det inte varit för att Super Nice visat så otroligt bra form hade det här varit en vettig uppgift trots ett bakspår över kort distans. Kapacitetsmässigt är han bäst i fältet och skulle Super Nice få en tuff inledning på loppet blir han att räkna med till slut.

8 Antonio Tabac är härdad i tuffa sällskap och har stångats mot motståndare som Don Fannuci Zet och flera andra hästar i gulddivisionen. Han går ner i klass nu men det blir svårt att komma till från det här utgångsläget över kort distans.

Min Vinnare: 7 Super Nice
Spets efter 500m: 7 Super Nice
Skrällen:
Rankingen A:7 B:9.8 C:1.2.3.4.5.6

V64-4 2620m Volt
4 I Love You Sisu startar med högst vinstchans i loppet. Han slog klart bra hästar på solvalla senast och har höjt sig ett par snäpp med barfotabalans. Avslutningen senast efter en vilsam resa var av bästa sort och Claes Sjöström måttade in segern med ett huvud före Spike Razz och Buttermere.

3 Alfas Lucky One lär dock göra ett allvarligt försök att utmana favoriten. Han har varit klart positiv i sina senaste lopp och jag ser ingen anledning till att Johan Wiman skulle överlåta ledningen till favoriten. Distansen är kanske i längsta laget men slipper han alltför hård press under vägen kan han rinna undan där framme.

12 Amarcord L.D har tjänat mest pengar i loppet och besitter en hög kapacitet men han har inte fått det att stämma och galopperade dubbelt senast och han är knepig av sig. Han startar med tjugo meters tillägg och först och främst måste han sköta sig men om han får travet att flyta kan han mycket väl runda sina konkurrenter.

2 Lefty Gun visade toppar i sin föregående regi som borde räcka långt i den här typen av lopp. Han är snabb från start och håller han sig till rätt gångart borde han kunna få en passande resa på innerspåret för att köra till slut.

7 Bottnas Felicia är är spelad till under 1% men hon är inte alls så tokig och besegrade faktiskt Alfas Lucky One över aktuell distans tidigare i år. Hon gick fort över upploppet då och kan hon få rätt draghjälp under vägen är hon inte ofarlig.

Min Vinnare: 4 I Love You Sisu
Spets efter 500m: 3 Alfas Lucky One
Skrällen: 7 Bottnas Felicia
Rankingen A:4.3 B:12.2.7 C:10.1.9.5.11.6.13.8

V64-5 2120m Auto
5 Borups Wilde är snabb från start och offensiva Johan Wiman sitter upp bakom hästen till den här starten. Taktiken lär vara solklar och jag tror det är goda möjligheter att vinna loppet från ledningen, en position han aldrig har förlorat i på två försök. DD-spik.

6 Kehewin Goj var tapper som tvåa senast trots en galopp på vägen men fick se sig slagen till slut av Maharani Creation som fick en klart bättre resa under vägen. Nu är det första gången han startar med framspår bakom bilen och öppnar han lika bra som i voltstart är det ingen omöjlighet att han kan utmana om ledningen. Hur som helst tror jag han kommer hitta en bra position och kapacitetsmässigt tillhör han de bättre i fältet.

9 Hellvis Victor måste jag betala för. Han ser ut att bli helt ospelad nu och kollar man på raden är det ingen rolig syn. Han har inte alls fått till det och inte löpt upp till sitt kunnande på ett tag men jag vill påminna att det här är en mycket bra häst för den här typen av lopp och han vann hela fyra lopp under fjolåret.

Min Vinnare: 5 Borups Wilde
Spets efter 500m: 5 Borups Wilde / 6 Kehewin Goj
Skrällen: 9 Hellvis Victor
Rankingen A:5.6.9 B:10.1.4.7.3 C:2.11.12.8

V64-6 2120m Auto
10 Gloster Gladiator drog på i ett hårt tempo i ledningen senast och det blev stumma ben till slut men jag tycker han höll klart godkänt i ett bra lopp och han gick 1.13.6 över distansen. Det är lättare emot den här gången och det är en häst som är oöm för positioner och utan strul är han med på fotot.

4 Easy Cash Pirat var före Gloster Gladiator i mål senast men fick en klart bättre resa. Jag tror inte att hon kan spetsa av egen kraft men däremot tror jag inte att 5 Japiro Queen som är min spetsfavorit vill köra i ledningen över medeldistans och då borde det vara goda möjligheter att köra fram och överta ledningen. Hon har vunnit 3/4 lopp när hon har travat i ledningen och har jag rätt i mitt scenario blir hon svårpasserad.

7 Stojweiler One fick ett trist utgångsläge och får hoppas på tempo och att det klaffar med positioner men han har matchats mot den här uppgiften och formen är vässad.

11 Ploquepin var ute på V75 vid sin senaste start och stötte bland annat på Charliebrown Effe. Han mötte såklart några för bra då men han skötte sig väldigt bra och gick en 12-tid över distansen, och det har ingen annan i fältet mäktat med.

Jag betalar även för 1 Scarybary Lixarve, 5 Japiro Queen samt 6 Son Of Quarcio.

Min Vinnare: 10 Gloster Gladiator
Spets efter 500m: 4 Easy Cash Pirat / 5 Japiro Queen / 1 Scarybary Lixarve
Skrällen: 4 Easy Cash Pirat
Rankingen A:10.4 B:7.11.5.1.6 C:9.8.2.1

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Sundsvall - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1.5
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Skövde - Västerås
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.75
15:00  Mjällby - Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Under 1 ht
1.74
15:00  Hammarby - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - Under 3 mål asian
1.74
15:00  Degerfors - AIK
Bandy - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.80
15:00  Dalkurd - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - AFC dnb
1.73
17:30  Sundsvall - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1.5
2.05
19:00  Malmö - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.75
19:00  Kalmar - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.87
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne JACKPOT (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergmans succétåg JACKPOT (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt JACKPOT
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Stryktipset Tips Söndag 26/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:00  Stryktipset Tips 26/6 2022
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Kalmar 26/6
Insats: 1400 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Kalmar 26/6
Insats: 300 kr - DrTrav

Livestreaming