DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Örebro 19/8

18 Augusti 2022 - 22:23

Vi sparkar igång helgen med en V65 och det är Örebro som står som värd denna fredag. Omgången är kryddad med en Jackpot och jag spelar endast med en spik.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Örebro 19/8
V65-1 1 Jiggi
V65-2 7.8.10
V65-3 2.6
V65-4 7.9
V65-5 1.2.3.7.8.9.10
V65-6 1.2.4.7.10.11.12

588 rader x 1 kr = 588kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Örebro 19/8
LD-1 2.3.7.8
LD-2 12 John King Boko

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 1609m Auto
1 Jiggi är en häst som jag verkligen har tagit till mig och så här skrev jag inför hennes senaste start när hon vann ett Breeders Crown-lopp.
“6 Jiggi är endast spelad till 5% i skrivande stund men jag blir förvånad om hon stannar vid den spelprocenten. Det är en väldigt spännande häst som Fredrik Wallin har i träning och som det finns stor utvecklingspotential i. Hon har matchats i tuffa sällskap på slutet och hade troligen utmanat om segern senast i ett Breeders Crown lopp om hon bara hade fått fritt över upploppet. Björn Goop sitter upp för första gången nu, vilket är spännande och för mig är Jiggi omgångens drag.“
Motståndet nu är knappast tuffare och jag tror dessutom att det är bra chans att hon försvarar sitt innerspår och tar hand om ledningen. Sitter hon i ledningen bör det vara spel mot ett mål men oavsett är det stor chans att det löser sig med endast sju hästar till start. Spik.

Motbud
6 Global Delight känns klart värst emot på förhand. Det var en trevande start för Propulsion-avkommorna men nu har dom börjat leverera en efter en och Global Delight är en av dessa. Hon har fått två genomkörare i kroppen efter uppehåll och Örjan Kihlström förstärker i sulkyn.

5 You To Ezme är inte alls tokig men hon såg seg ut senast och jag tror inte att kort distans är till hennes fördel.

Min Vinnare: 1 Jiggi
Spets efter 500m: 1 Jiggi
Skrällen:
Rankingen A:1 B:6.5.2.3 C:7.4

V65-2 2140m Volt
8 Mellby Jingle visade ingenting extra i sin årsdebut i mars och har varit ifrån tävlandet därefter och man får anta att allt inte stod riktigt rätt till vid den starten. Det är såklart ett lite frågetecken för formen men det är väldigt intressant att Magnus A Djuse sitter upp för första gången och att hon dessutom ska tävla barfota runt om för första gången. Det är kanske en fingervisning om att hon är väl förberedd och kapacitetsmässigt tror jag att det är loppets bästa häst.

7 Stommens Lisa fick Magnus A Djuse i sulkyn näst senast och han fick ordentlig fart på henne och hon vann sitt första lopp i karriären. Senast när Carl-Johan Jepson åter satt i sulkyn var hon inte lika bra men hon fick samtidigt ett lopp långt ner på innerspåret och avslutade ändå ok via open stretch. Det är lite lättare emot nu och hon borde vara med på fotot.

10 Calltosayiloveyou har inte heller startat på ett par månader men hon har visat fartresurser som räcker långt i det här sällskapet. Hon har inte alls aktionen med sig alla gånger och har galopperat i hälften av karriärens starter men om travet flyter kommer hon göra sig gällande.

Min Vinnare: 8 Mellby Jingle
Spets efter 500m: 6 Koroleva San
Skrällen:
Rankingen A:8.7.10 B:6.9.3.1.2 C:5.4.11

V65-3 1609m Auto
6 Jikken är en Propulsion-avkomma som har gått från klarhet till klarhet och stoltserar med tre raka segrar i raden och jag tycker det här ser ut som en utmärkt möjlighet att förlänga segersviten. Han har inte visat prov på någon direkt startsnabbhet men jag tror att övriga ekipage har respekt för favoriten och det är ingen omöjlighet att han t.om. kan köra fram och överta ledningen. Han är inte beroende av något specifikt scenario för att vinna loppet och ska ses med mycket god segerchans.

Jag testar ändå att dubbla mitt system för att gå för dom lite större pengarna,
Jag tycker att 2 Friends Of Elves är värst emot. Han har samlat på sig hårdhet mot dom bästa i kullen och möter lite enklare motstånd nu och han såg dessutom pigg ut senast och avslutade fort när luckan kom över upploppet.
5 Global Deputy satt fast med krafter kvar i ett uttagningslopp till E3 senast och 4 Nail’Em gör sin första start som valack.

Min Vinnare: 6 Jikken
Spets efter 500m: 6 Jikken / 8 Combat Fighter
Skrällen: 2 Friends Of Elves
Rankingen A:6 B:2.5.4.8.3 C:1.7

V65-4 2100m Auto
9 Joker Mearas har ännu inte vunnit lopp men det känns bara som en tidsfråga och jag tror att det kan vara dags nu. Han möter förvisso äldre hästar och startar med ett bakspår men jag tycker han har gått framåt för varje start. Han gick i mål på en låg 14-tid senast och det är det ingen annan i fältet som har varit nere på dom tiderna.

7 Douanier är en Readly Express avkomma som får Magnus A Djuse i sulkyn för första gången. Han skötte sig senast och vann från positionen utvändigt om ledaren på ett rejält sätt och han borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Värsta konkurrenten startar med ett bakspår och jag blir inte förvånad om Magnus A Djuse kan köra fram och överta ledningen efter en bit.

Jag tycker det är relativt klent bakom dessa två och jag nöjer mig med två hästar på systemet.

Min Vinnare: 9 Joker Mearas
Spets efter 500m: 4 Al A Carte Alo / 7 Douanier
Skrällen:
Rankingen A:9.7 B:1.13.411.2.6 C:8.5.10.3.12.14

V65-5 2100m Auto
2 Georgia Am är kvick iväg bakom bilen och normalt sätt ska det vara en bra chans att leda det här loppet från start till mål. Insatsen senast lämnade dock mycket övrigt att önska och hon kastade in handduken tidigt från ledningen i ett lopp över kort distans, trots att hon hade fått dämpa tempot.

3 Västerbo Imtheman kommer även han från en sämre insats när han föll som storfavorit. Han kan betydligt bättre och har vunnit 17/39 lopp i karriären. Han lever på sin styrka och om han är i ordning har han inga som helst problem med att göra jobbet i dödens.

8 Incredible Wine visade inget extra i sin comeback senast men behövde såklart det loppet efter lång frånvaro. Han vann på V75 i vintras och besökte vinnarcirkeln sex gånger under fjolåret. Har han tagit förra loppet på rätt sätt blir han att räkna med.

7 Super Sarah galopperar nästan alltid när man försöker lätta henne i balansen och så blev det även senast. Nu slår man på skorna igen och då är hon betydligt mer travsäker och Magnus A Djuse får en ny chans med henne.

1 U.B Cool varnade Åke Lindblom för senast men han fick det inte att stämma och galopperade efter en invändig resa. Passande smygläge nu.

Jag betalar även för 9 Solkattens Chiron och 10 Ad Maiora Gar.

Min Vinnare: 2 Georgia Am
Spets efter 500m: 2 Georgia Am
Skrällen: 1 U.B Cool
Rankingen A:2.3.8.7 B:1.9.10 C:4.6.5

V65-6 2100m Auto
1 So Far Away Ås vann på 1.13.5 över medeldistans senast efter att ha fått överta ledningen. Det borde vara en rimlig chans att hålla upp ledningen och då blir han svårslagen med en liknande prestation. Han har dock “bara” vunnit 2/20 lopp i karriären och det är absolut ingen garanti att han sitter i tätpositionen.

12 John King Boko känns intressant med två lopp i kroppen. Det är en väldigt kapabel häst för klassen som är både stark och snabb och jag hoppas på ett offensivt upplägg från Magnus A Djuse. Läget är såklart inte bra men häst mot häst tror jag det är en bättre häst än favoriten och jag tror vi kommer få se en väldigt bra prestation nu. Jag chansar lite och går rakt ut på honom på LD-spelet.

10 Floyside Am har även han fått ett par genomkörare och man gör lite intressant ändringar till den här starten. Man har anmält med bike för första gången på mycket länge och Örjan Kihlström får chansen i sulkyn.

11 Lucifer Boko avslutade vasst för tre starter sedan och följde upp det med att besegra ganska kvalificerat motstånd gången efter. Han var inte riktigt lika bra senast men var samtidigt ursäktad av tuff resa.

7 Abbe Of Sweden har bra form för dagen och hakade på bra som tvåa bakom M.T Montpellier senast. Han kan öppna ganska fort från start och borde kunna ladda framåt för att söka en bra position direkt.

2 Barbados Mail har galopperat mycket den senaste tiden men med en liknande prestation som vid segern 17/7 är han med långt fram.

4 Cassius Ima är inte så tokig i sina ljusa stunder och är ett lyxstreck på kupongen.

Min Vinnare: 12 John King Boko
Spets efter 500m: 1 So Far Away Ås / 7 Abbe Of Sweden_
Skrällen: 7 Abbe Of Sweden
Rankingen A:12.1. B10.11:7.2.4 C:3.6.9.5.8

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Ungern - Italien
Fotboll - Nations League - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Tingsryd - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.04
19:00  Skellefteå - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp +0,5
1.78
20:45  Sverige- Slovenien
Fotboll - Nations League - Över 2,25 mål
1.84
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
20:45  Portugal - Spanien
Fotboll - Nations League - U 2,5 mål
1.735
19:00  Modo - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.81
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:40  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Europatipset Tips Tisdag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Sverige-Slovenien
Fotboll - Nations League  - Över 6.5 hörnor
2.9

Livestreaming