V75 Tips Bergsåker 27/8

Publicerad på 26 Aug 2022 - 00:06

DrTrav

DrTrav

26 Aug 2022 - 00:06

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Bergsåkers travbana. Vi bjuds på en JACKPOT där vi har 49 Miljoner att spela om. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar, 8 Månlykke A.M. i den tredje avdelningen och 6 Don Fanucci Zet i den sjunde avdelningen.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

V75 Tips Bergsåker Lördag 27/8
V75-1 4,5,6,7,8
V75-2 1,2,3,4,5,6,7,8,11
V75-3 8 Månlykke A.M.
V75-4 1,7,8,11
V75-5 1,8
V75-6 1,2,3,7,8,9,11
V75-7 6 Don Fanucci Zet

2520 rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 27/8
DD1: 7,8,9,11
DD2: 6 Don Fanucci Zet

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m volt
4 Kissinger Boko har visat upp en härlig inställning och kommer med åtta segrar på sina 13 starter i karriären. Senast gjorde han comeback efter längre frånvaro men visade ingen ringrost. Han vann direkt på ett enkelt sätt från ledningen och nu med ett lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt en hel del. Kapacitetsmässigt är han bra för klassen och trivs även över kort distans. Björn Goop kör för första gången vilket är spännande och ska således ses med bra segerchans idag.

5 L.L.Labero var ute på V75 så sent som i lördags och stod då för en vass avslutning mellan hästar. Detta är en härdad individ som tål att göra lite jobb på egen hand och som trivs över kort distans. Blir inte bricka fem i volten en fälla ikväll kommer Robert Bergh bakom L.L.Labero kunna blanda sig i slutsegern idag.

Nämner även 6 Firefoot som visat bra kunnande för klassen och har idag ett spännande utgångsläge med springspår från start. Han är inte helt att lita på men skulle Magnus A Djuse få iväg honom på ett bra sätt idag ser uppgiften tilltalande ut på förhand.

Min Vinnare: 4 Kissinger Boko
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 The World Is Mine
Ranking: A 4,5,6 B 7,8,1,12,11 C 9,10,3,2

V75-2 2140m auto
5 Liberty Boko gjorde det bra på Jägersro senast och var gången innan det tvåa bakom Timo Nurmos obesegrade framtidshopp Lulius Boko. Ikväll slipper Liberty Boko ställas mot den kalibern och skulle mycket väl kunna bli släppt till spets här. Men oavsett om det blir ledningen eller inte så är detta en individ som sett till form och kunnande ska räknas tidigt idag. I ett öppet klass-ll försök blir detta mitt förstaval.

Skrällen är 4 Max Lane som visat upp en fin utvecklingskurva under året. Senaste insatsen är bara att glömma, då var Max Lane nedsatt av sjukdom. Nu kommer man ut igen och det är anmält med amerikansk vagn för första gången och dessutom sitter Erik Adielsson i vagnen för första gången vilket känns spännande. Max Lane har visat att han duger i klassen och till endast 5% är detta en given skräll att betala för.

Nämner även 7 Load Master som nu har gjort sju starter för Håkan Skoglund och har under denna tiden inkasserat sina två hittills enda segrar. Senast avslutade man klart bra efter en att fått en resa i kön över kort distans. Load Master är kvick iväg från start och har spetsat tidigare från samma utgångsläge. Det är även anmält barfota runt om nu vilket är första gången för Håkan Skoglund. Kommer man till spets blir det spännande att följa Load Master idag.

Min Vinnare: 5 Liberty Boko
Spets efter 500m: 5 Liberty Boko / 7 Load Master
Skrällen: 4 Max Lane
Ranking: A 5,4,7 B 3,6,1,11,2,8 C 10,9,12

V75-3 2640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 8 Månlykke A.M. Det handlar idag om Svenskt Mästerskap för kallblod och Månlykke A.M. är regerande mästare och tillhör den yttersta eliten i världen. Förra året vann Månlykke A.M. detta loppet på ett överlägset sätt och precis som denna gången hade han bricka åtta bakom bilen. I min bok står det skrivet att Gunnar Melander tidigt sänder fram Månlykke A.M. som blir släppt till ledningen och väl i den positionen kommer övriga i loppet få kämpa om andrapriset.

Motbud
7 Stjärnblomster kommer med formen på topp och har två raka segrar på kontot. Hon lever på sin speed och Stjärnblomster är en dam som alltid går snabbt den sista biten. Distansen idag är dock inte till hennes fördel och att rå på kallblodskungen Månlykke A.M idag kommer bli en för tuff uppgift.

Nämner även 6 Oppgårdsdrängen som är under fin utveckling och besitter en styrka som kan leda till en framskjuten placering idag. Men han är inte helt att lita på så i första hand handlar det om att gå felfritt för Oppgårdsdrängen.

Min Vinnare: 8 Månlykke A.M.
Spets efter 500m: 8 Månlykke A.M.
Skrällen: 6 Oppgårdsdrängen
Ranking: A 8 B 7,6,9,1,3,5,11 C 4,12,2,10

V75-4 2140m auto
8 Ivanka Amok står kapacitetsmässigt för klassen i gänget idag. Han har nu hunnit med fem starter i år och det har slutat med tre segrar och två galopper. Men i de två senaste starterna har Ivanka Amok travat hela vägen och presterat bra. Senast fick hon dra tåget på egen hand ute i tredjespår men hade ändå inga problem med att trava sista 1000m på 09,0. Formen är onekligen bra och hon kan också öppna bra om hon laddas iväg. Med intrycket senast på näthinnan tävlar Ivanka Amok emot sig själv ikväll och håller hon bara reda på benen hela vägen ska detta vara en toppchans. Men med tanke på långresa nu och en galopphistoria kommer jag ändå göra ett försök att gardera.

1 Infinity Sisu har gjort det mesta rätt och har tre segrar på sina fyra senaste framträdanden. Kapaciteten är hög och utvecklingskurvan pekar uppåt. Ikväll är visserligen utgångsläget lite vanskligt, då hon hittills inte visat upp någon direkt startsnabbhet. Men skulle det bara lösa sig med positionerna under vägen är detta ett tidig segerbud bakom Ivanka Amok. Det är anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande.

Nämner även 11 Loaded Leila som är i sitt livs form och var en skräll det snackades en hel del om inför senaste starten på Åby. Insatsen var då klart bra och trots sitt utgångsläge ikväll är detta en tänkbar skräll att tidigt betalat för vid gardering.

Min Vinnare: 8 Ivanka Amok
Spets efter 500m: 8 Ivanka Amok
Skrällen: 11 Loaded Leila
Ranking: A 8 B 1,11,7,6,5,12,3,10 C 9,4,13,2,15,14

V75-5 1640m auto
1 Even’s Cool Boy står inför en passande uppgift idag. Han är kvick iväg från start och har tidigare kunnat försvara innerspåret på V75. Senast var avslutningen plusbetonad bakom Mr Mah Can. Då handlade det om comeback efter nästan två månader frånvaro och nu med det loppet i kroppen räknar jag med en än bättre prestation av Even’s Cool Boy idag. Distansen är ett plus och väl i ledningen är detta hästen att slå för övriga. Förstahäst.

Väljer ändå att dubbla systemet med 8 Gooner som gjorde ett bra lopp för två starter sedan, detta trots att han blev hängandes i spåren och fick backa sig sist. Senast flög han fram den sista biten i en V75-final och var nära att vinna. Formen är bra och även om utgångsläget inte är optimalt här så med minsta klaff finns både form och kunnande för att sätta nosen först över linjen

För den som vill gardera bredare har 2 Park View stått för flera bra insatser på slutet. Senast stod han för en bra upphämtning efter galopp. Den korta distansen idag är en fördel och från ett bra utgångsläge är han garanterad ett passande lopp idag.

Min Vinnare: 1 Even’s Cool Boy
Spets efter 500m: 1 Even’s Cool Boy
Skrällen: 2 Park View
Ranking: A 1,8 B 2,5,6,3,4 C 11,10,9,7,12

V75-6 2640m auto
8 Hannibal Face har nu gjort två lopp för Oscar Berglund och det har slutat med lika många segrar. Senast vann han överlägset över just 2640m som är dagens aktuella distans. Att kapaciteten är hög hos denna femåring råder det ingen tvekan om och fortsätter han dessutom hålla sig till rätt gångart i loppen kommer också segrarna fortsätta trilla in på kontot. Formen är på topp, distansen är ett plus och trots utgångsläget idag är detta mitt förstaval i loppet.

Tidig på kupongen är också 9 Napoleon Cash som även han kommer med två raka segrar på kontot till dagens start. Segrarna har visserligen tagits i enklare sammanhang men han är obesegrad med skickliga Magnus A Djuse i vagnen och även om han står hårt inne på pengar idag så måste Napoleon Cash räknas tidigt. Den längre distansen som ett plus.

7 Santos de Castella vann i bronsdivisionen på Axevalla för två starter sedan. Då handlade det om spets och slut för Jörgen Westholms femåring. Jag räknar därför med att man trots utgångsläget idag kommer ladda iväg vad som går från start för att försöka upprepa den bedriften idag. Senast blev det visserligen galopp, men den plumpen sätter jag upp på oturskontot. En felfri Santos de Castella är en pånytt given segerkandidat i loppet.

Min Vinnare: 8 Hannibal Face
Spets efter 500m: 7 Santos de Castella
Skrällen:
Ranking: A 8,9,7 B 11,1,3,2,6,12 C 4,5,10

V75-7 2140m auto
Vi avslutar med att spika Daniel Redéns stjärna 6 Don Fanucci Zet i Sundsvall Open Trot. Känslan är att det endast är sjukdom emot denna gången. Detta är en världsstjärna som har imponerat i stort sett varje gång under året, med det enda undantaget från Elitloppets final tidigare i år när han galopperade som favorit. Men efter senaste segern i Hugo Åbergs Memorial sa Örjan Kihlström efteråt att han kunnat köra hur snabbt som helst den kvällen. Detta är stora ord från en annan världsstjärna som ofta ligger lågt med superlativen. Det mesta talar för att Örjan Kihlström idag låter övriga göra upp om ledningen initialt för att sen sända fram i ett andra skede och överta spets. Men oavsett upplägg på loppet är Don Fanucci Zet huvudet högre än sina motståndare idag och kommer bli väldigt tuff att rå på. Spik trots hög procent.

Motbud
1 Moni Viking har visat att han kan öppna bra och svarade bland annat ut Milliondollarrhyme den första biten i ett Elitloppsförsök förra året. Senast vann man Åbys Stora Pris via en imponerande avslutning och formen lär knappast vara sämre nu med den insatsen i kroppen. Oavsett om han lyckas försvara innerspåret eller inte så är Moni Viking ett givet motbud om Don Fanucci Zet har en sämre dag.

Nämner 9 Stoletheshow som kommer från seger i Norskt Mästerskap och avslutade på mersmakande sätt gången före som tvåa bakom Don Fanucci Zet. Utgångsläget är ett litet minus idag, men med det rätta loppet är detta en häst som kan flyga snabbt över upploppet den sista biten.

Min Vinnare: 6 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 6 Don Fanucci Zet
Skrällen: 9 Stoletheshow
Ranking: A 6 B 1,9,3,4,5 C 7,8,10,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto