V75 Tips Eskilstuna 12/11

Publicerad på 10 Nov 2022 - 23:28

DrTrav

DrTrav

10 Nov 2022 - 23:28

V75 tävlingar från Eskilstuna denna lördagen. Vi spelar om en JACKPOT på 42 Miljoner och min lösning finner ni nedan.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar, 3 Jean P.Hill i den andra avdelningen och 8 Margareta Tooma i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Eskilstuna Lördag 12/11
V75-1 1,2,3,6,7,810
V75-2 3 Jean P.Hill
V75-3 2,3,5,6,10
V75-4 8 Margareta Tooma
V75-5 1,3,4,8,9,10,12
V75-6 2,9,11,12
V75-7 3,4,5,7

3920 rader x 0,50 = 1960 kr

DD Tips Eskilstuna Lördag 12/11
DD1: 2,9,11,12
DD2: 3 Marlon Boko

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
2 L.L.Royal har stått för rejäla prestationer en längre tid nu. Han är dessutom härdad i klassen och har fått ett okej utgångsläge. L.L.Royal är stabil i volten och kan öppna bra. Med tanke på insatserna den senaste tiden är jag inne på att han även kan bli släppt till spets efter en bit. Väl i ledningen ska sen segerchansen vara god. Men det har varit en lång säsong och formtoppen måste snart nått taket även för L.L.Royal. Det är även första gången Per Lennartsson sitter i vagnen. Jag förstår om folk kommer gå på L.L.Royal idag men min känsla är ändå att det kan vara ett litet formtapp på glänt här vilket gör att jag kommer gardera idag mot tuffa konkurrenter.

3 Sidney Celeber är en individ som visat sig besitta höga toppar när han prestera på topp. Han står visserligen tufft inne på pengar men sett till kunnande och kapacitet kommer han med en bra prestation absolut kunna mäta sig med hästarna i denna klassen. Insatsen senast skvallrade om att formen sitter där och är han bara i ordning är Sidney Celeber segraktuell. Han tål dessutom att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle behövas.

10 Santos de Castella är en annan individ som presterat på topp den senaste tiden. För två starter sedan vann han en final i Bronsdivisionen på mersmakande sätt. Senast höll han godkänt från ledningen och formen rapporteras fortsatt god från stallet. Idag gör han debut i näst högsta klassen men ska trots detta inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 8 Hipster Am som är en bra häst i grunden men som inte haft det rätta flytet på slutet. Visst finns chansen att han även idag blir fast på innerspåret och aldrig kommer in i matchen. Men samtidigt kan det också klaffa och skulle det bara lösa sig någorlunda tilllsut vet vi om att Hipster Am kan avsluta sylvasst den sista biten.

Min Vinnare: 2 L.L.Royal
Spets efter 500m: 2 L.L.Royal
Skrällen: 3 Sidney Celeber
Ranking: A 2,3,10,8 B 1,7,6,5,4 C 12,11,9

V75-2 1640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Jean P.Hill. I ett på förhand öppet lopp kommer jag att ta ställning för Jean P.Hill. Vi vet alla om att Jorma Kontio i ledningen är ett bra recept och det visade man inte minst senast när segern blev enkel från spets via12,3 sista 800m. Jorma Kontio har kört hästen fem gånger och tre av dessa har ekipaget avgått med segern. Jean P.Hill. har visat fin utveckling på slutet och från ett passande utgångsläge tror jag man håller ut värsta motbudet gällande spetsstriden 4 4 Ballerina Indika från start och väl i spets är detta mitt val i loppet. Till 25% finns även bra spelvärde och jag spikar i denna JACKPOT-omgång.

Motbud
6 Match’em gjorde det klart bra från sitt bakspår senast. Detta är en individ som egentligen trivs som bäst när han får vara med i den främre träffen. Nu är det åter Björn Goop i vagnen vilket är ett plus, addera därtill amerikansk vagn så känns ekipaget som ett givet motbud vid gardering.

Framhåller även 4 Ballerina Indika vid gardering. Senast fick han ge sig den sista biten från ledningen. Men för två starter sedan visade man upp rejäl snabbhet när sista 800m gick på 10,3 och man var mycket nära segern. Ballerina Indika kan öppna kvickt och kommer säkert göra ett försök att ta sig förbi min spik initialt. Lyckas man med det ökar såklart segerchanserna. Men jag är inne på att man kommer bli utkontrad från start och istället kommer behöva söka position efter en bit. Men tränaren låter uppåt och vid gardering till 15% är han intressant.

Min Vinnare: 3 Jean P.Hill
Spets efter 500m: 3 Jean P.Hill
Skrällen: 4 Ballerina Indika
Ranking: A 3 B 6,4,12,1,9,5 C 7,8,11,10,2

V75-3 2140m auto
Här är jag inne på att 3 Hidalgo Heldia kommer förbi 2 Castor the Star efter en bit och när jag dessutom tycker detta är hästen i loppet så tror jag han blir svårslagen i spets. Senast vann man tyska Breeders’ Crown från ledningen och vinsten då var mycket bra när man höll undan för Toto Barosso som vi idag får se i ett annat lopp. Jorma Kontio får nytt förtroende i vagnen idag och även om det inte skulle bli spets från start så är detta en individ som kan vinna lopp på flera olika sätt. Given förstahäst i min bok.

Nämner även tidigt 6 Robthebank som vann försök och final på imponerande sätt under September månad. Senast satt han fast med massor av krafter obrukade och är bara formen bibehållen nu är detta ett tidigt bud bakom Hidalgo Heldia. Robthebank trivs när det blir bra tempo på loppen och med rätt ryggar spurtar han alltid vasst tillslut.

2 Castor the Star satt även han fast med gott om sparade krafter senast och stod för ett mersmakande intryck. Han kan öppna bra och från stallet meddelar man att det kommer bli full laddning från start idag. Han tål att tugga på i högt tempo och lyckas man svara ut min vinnare Hidalgo Heldia från start är mycket vunnet.

Min Vinnare: 3 Hidalgo Heldia
Spets efter 500m: 3 Hidalgo Heldia / 2 Castor the Star
Skrällen: 6 Robthebank
Ranking: A 3 B 6,2,10,5,7,4,1 C 9,8,11,12

V75-4 2640m auto
8 Margareta Tooma är ett unikum som kommer med imponerande elva raka seger på kontot. Hon har dessutom på dessa starter aldrig varit spelad mer än till 1,57 på toton. Att det idag är lång distans ses även som ett plus för Margareta Tooma. Senast hon var ute över 2640m slutade det med en enkel seger från spets. Utgångsläget idag är dock inte det bästa men med ett offensivt upplägg från start kan jag bara se att 1 Fifty Cent Piece är den som skulle svara upp ledningen om hon sändes fram tidigt. Men att ha innerspåret bakom bilen på Eskilstuna är inte optimalt så det scenariot ser jag dock inte som något av de mest sannolika. Mer sannolikt är det däremot att Margareta Tooma körs fram i ledningen efter en bit och sen är loppet över. Margareta Tooma är heller inte beroende av spets för att vinna idag, utan hon startar med en bra segerchans här trots bricka åtta bakom bilen. Spik.

Motbud
Värst emot är trots allt 1 Fifty Cent Piece som besitter bra kunnande i grunden men som inte fått ut det på tävlingsbanan under året. Senast vann hon mot enklare motstånd och segern var egentligen ganska intetsägande. Från stallet meddelar man dock att hon tränar positivt och att man ska testa nytt huvudlag och amerikansk vagn till dagens start vilket är spännande. Men man kommer behöva lägga allt på ett kort idag. För prio ett är att försvara innerspåret bakom bilen från start vilket inte är det enklaste på just Eskilstuna. Trots flera intressanta ändringar är jag inne på att man inte kommer kunna stå emot min spik här.

4 Digital Class är en individs som gjort det bra på slutet och är en häst som det snackats en hel del kring när han startat. Det ska dock nämnas att idag är det ett minus med lång distans då han endast har en seger på 19 starter över 2640m. Bara detta gör honom i min bok överstreckad till 12% idag.

Min Vinnare: 8 Margareta Tooma
Spets efter 500m: 8 Margareta Tooma / 1 Fifty Cent Piece
Skrällen:
Ranking: A 8 B 1,11,10,4,9 C 2,5,3,7,6

V75-5 2140m auto
1 Brother Bill är hästen i loppet, men även han har fått ett svårt utgångsläge med just innerspåret bakom bilen på Eskilstuna. Han kommer med formen på topp och har två raka segrar på kontot där han avlutat sylvasst över upploppet. I STL-open näst senast speedade man ner Hail Mary över upploppet och senast blev det seger i SM efter ytterliggare en rapp avslutning. Brother Bill är kanske landets snabbaste häst när det handlar om just att speeda över ett upplopp och blir inte innerspåret en fälla från start idag så startar han med bra segerchans. Men innerspåret gör det hela mer chansartat och jag kommer trots allt gardera på V75.

9 Missle Hill är en annan fin individ som senast hamnade långt bak och kom aldrig in i matchen. Men formintrycket var bra och tränaren Daniel Réden meddelar att distansen är mer passande idag. Från bricka nio idag är man garanterad ett bra lopp och strular det bara lite för de betrodda i loppet är detta en skräll jag tidigt betalar för.

3 Very Kronos gör idag comeback vilket såklart är svårt att bedöma. Tränaren Svante Båth låter dock nöjd med sin häst men det lär heller knappast vara någon toppform direkt. Att kapaciteten finns där råder det inget tvivel om men att prestera direkt mot bra motstånd är inte enkelt. Till 19% kan man till och med vara överstreckad i skrivande stund i min bok.

Vill även nämna 12 Toto Barosso som är en femåring som visar fin utveckling för varje start. För två starter sedan vann man på bra sätt i Hamburg och senast avslutade man mersmakande som tvåa bakom 3 Hidalgo Heldia i tyska Breeders’ Crown. Blir det överpace på loppet idag kan detta vara kioskvältaren som speedar ner samtliga till låg procent.

Min Vinnare: 1 Brother Bill
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Missle Hill
Ranking: A 1,9 B 12,3,8,4,10,2,6 C 5,11,7

V75-6 2140m volt
2 Miss Imperatrice är ett fyraårigt sto som sticker ut i klassen. Näst senast galopperade hon dessvärre bort sig i finalen av Derbystoet. Men även om det är en klen tröst nu så visade hon att formen är bibehållen då hon segrade mot enklare motstånd senast. Utgångsläget är dock chansartat då det inte är helt enkelt att komma iväg bra från brick två i volt. Men kommer hon tillsammans med Erik Adielsson i vagnen iväg okej kommer det inte bli lätt att plocka in 20m tillägg på Miss Imperatrice. Som favorit på V75 med ett snävt spår i volten kommer jag dock gardera på min kupong.

11 Impala Am visade bra form senast när hon avslutade vasst och tränaren Daniel Wäjersten är optimistisk inför dagens start. Blir det bara högt tempo på loppet är så gynnas Impala Am och hon ska då ses som det främsta motbudet till Miss Imperatrice.

Nämner även 9 Global Collection som inte var som bäst senast och galopperade då bort en framskjuten placering på Bjerke. Men från stallet meddelar man att galoppen troligtvis berodde på banan som inte passade Global Collection den aktuella dagen. Ser man till starterna dessförinnan så har hon gjort det på bra sätt med två raka segrar och måste räknas tidigt idag om det skulle strula för favoriten från start.

Min Vinnare: 2 Miss Imperatrice
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Impala Am
Ranking: A 2 B 11,9,12,1,7,10,15,3,14 C 4,3,6,5,8,13

V75-7 2140m auto
3 Marlon Boko har gjort flera starka insatser på slutet och fick senast en välförtjänt seger på Jägersro. Då vann han efter att stått för en imponerande prestation från dödens. Han står fortsatt kvar i klassen här och med tanke på att detta är en allround individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle behövas så ser jag honom starta med bra segerchans idag. Utgångsläget är bra och han går från alla positioner, för mig är Marlon Boko förstavalet i avslutningen.

7 E.L.Jetpack har vunnit försök till både Kriteriet och Derbyt i Finland. Men har sen som favorit i finalerna tyvärr gjort bort sig med galopp. Nu har man dock laddat om batterierna och kommer med två raka segrar på kontot och ser man till kunnandet borde E.L.Jetpack haft mer pengar på kontot nu. Han är dock ingen blixt från start så det väntas en del jobb på egen hand idag, men det är inget som skrämmer E.L.Jetpack som är stark och rejäl. Tidigt segerbud i loppet.

Nämner även 4 Pure Muscle som är en treåring som nu möter äldre hästar vilket aldrig är enkelt. Men utvecklingskurvan pekar rakt upp för Pure Muscle som både är kvick iväg från start och som kommer med bra form till dagens start. Trots tuff konkurrens idag är detta ett tidigt streck vid gardering för mig.

Min Vinnare: 3 Marlon Boko
Spets efter 500m: 4 Pure Muscle
Skrällen: 4 Pure Muscle
Ranking: A 3,7 B 4,5,12,2,6,10,11 C 8,9,1

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto