DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Halmstad 31/12

31 December 2021 - 00:17

Nyårsafton och Winter Burst ska avslutas, det är Multi-Jackpot på V75 och 83 Miljoner att spela om. Omgången är högintressant och avgörs på Halmstadtravet istället för på Axevalla som det var tänkt från början. När det är såhär högt spelvärde kommer jag också öka storleken på mitt system något här i bloggen denna gången. Är det någon gång man ska spela lite större så är det dessa JACKPOT-omgångar. Vi har som vanligt andelar öppnade hos rekatochklart.se där ni kan ta chansen att vara med. Oavsett hur du gör så missa inte att delta på V75 denna SUPER JACKPOT.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 3 Bravo Sabotage i den första avdelningen och 2 Betting Pacer i den femte avdelningen.

V75 Tips Halmstad Fredag 31/12
V75-1 3 Bravo Sabotage
V75-2 1,5,6,11,14
V75-3 1,3,4,5,6,8,9,11
V75-4 6,7,10,13
V75-5 2 Betting Pacer
V75-6 1,8,9,11,12,13
V75-7 2,7,9,14

3840 rader x 0,50 = 1920 kr

DD Tips Halmstad Fredag 31/12
DD1: 1,8,9,11,12,13
DD2: 7 King Schermer

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
Vi inleder stenhårt med att spika 3 Bravo Sabotage. Ola Samuelssons stjärna togs lugnt från start senast men visade i en rykande avslutning att formen är på topp och det räckte även för seger i loppet. From Above är pappan och Bravo Sabotage är väldigt kvick från start. Denna kombinationen kommer för mig vara vinstgivande idag. Bravo Sabotage sitter tidigt i ledningen här och precis som samtliga efter Above så svarar man mycket bra på när man får hästar utvändigt om sig. Över kort distans har jag svårt att se någon plocka ner Bravo Sabotage med Markus B Svedberg från ledningen. Även om såklart motstånd inte saknas. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
9 Bravo Santana är mer stark än snabb och är en individ som visat upp höga toppar och har en del riktigt mäktiga prestationer bakom sig. Att få attackera bakifrån idag ses inte som något negativt. I den senaste starten var det comeback och Bravo Santana behövde loppet i kroppen. Men tills idag lär formkurvan vara framflyttad en hel del och Bravo Santana trivs med jämnt hårt tempo och kommer fälla många den sista biten här.

Nämner även 6 Roller Coaster Ås som nu har fått två lopp i kroppen och är på väg mot formtoppen. Det är anmält amerikansk vegan idag vilket är spännande. Roller Coaster Ås är startsnabb och allround och med ett passande lopp här kommer man utmana om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 3 Bravo Sabotage
Spets efter 500m: 3 Bravo Sabotage
Skrällen: 6 Roller Coaster Ås
Ranking: A 3 B 9,6,2,5,7,4,10 C 8,11,12,1

V75-2 2140m volt
Ett mycket öppet lopp på förhand där förstahästen för mig är 6 Alisson Face. Detta är en stor och rejäl individ som dessvärre inte alltid är att lita på. Men för tre starter sedan fick vi verkligen se hennes höga kapacitet när hon gjorde jobbet utvändigt om ledaren sista 1200m och satte sen nosen först över linjen. Idag startar hon med ett spännande springspår, prickar kusken Adrian Kolgjini starten kan denna treåring mycket väl sitta i ledningen efter en bit. Lyckas Adrian med denna manövern kommer hon sen bli mycket svår att passera. Förstahäst i ett lopp som kostar en del streck.

1 Bontoni Degato har tagit två segrar i karriären på sina fyra starter. Båda segrarna är tagna från ledningen och Bontoni Degato har uppträtt stabilt och förnuftigt trots sin orutin. Drömscenariot är såklart ledningen på nytt men oavsett om han kommer dit eller inte så kommer Bontoni Degato vara garanterad ett bra lopp och måste räknas in i segerstriden.

5 Timotejs Jackpot segrade direkt i debuten men har efter det haft en del strul med strykningar samt galopper. Men till dagens start har man fått två lopp i kroppen efter ett långt uppehåll och formkurvan pekar uppåt. Timotejs Jackpot har visat upp bra fart och löser man bara startmomentet från bricka fem i volten så tål han att göra en del jobb själv och ska inte räknas bort ur segerstriden.

Skrällen i loppet är 11 Ego Sisu. Detta är en häst som har haft en brokig karriär hittills. Men att kunnande finns inom hästen råder det inget tvivel om, han är syskon med Grande Diva Sisu. Ego Sisu började starta först som sexåring men har nu gjort 13 starter och segrade i hela sex gånger. Man meddelar från tränarens håll att det känns som att man har hittat rätt kring hästen nu i höst och han kommer med två segrar på de tre senaste starterna. För två starter sedan blev man dessutom påkörd och hade utan den incidenten kunnat blanda sig i segersten ytterligare en gång. Formen är på topp och kapacitet finns inom hästen. Till 14% är detta ett givet streck på min kupong denna jackpot-omgång.

Min Vinnare: 6 Alisson Face
Spets efter 500m: 6 Alisson Face
Skrällen: 11 Ego Sisu
Ranking: A 6,1,5,11 B 14,7,15,8,2 C 4,3,13,9,10,12

V75-3 2640m auto
9 Chasingneonrainbow är en fyraåring som hade en brokig inledning på tävlingskarriären, men som nu på slutet ser ut att ha hittat rätt. Det har blivit tre segrar på de fyra senaste starterna. Vid femteplatsen för två starter sedan såg man ut att utmana om segern men galopperade med 200m kvar till mål. I den senaste starten vann man efter lite paus från ledningen. Stilen var mersmakande men att man idag ska vara storfavorit på V75 i en jackpot-omgång känns sådär, och han är ingen jag vill hålla i handen. Givet att gardera.

Tidigt på kupongen är 4 Lampard. Han är inte helt rumsren i auktionen men han har visat upp en fin utställning på tävlingsbanan. Lampard är rapp i benen och kommer från ett bra utgångsläge tidigt att söka en vettig position. Till endast 15% är man given på kupongen.

Nämner även 8 Theycallmesixten som vann enkelt från ledningen i den senaste starten och kommer nu med två raka segrar på kontot. Utgångsläget är tufft men Theycallmesixten tål att göra en hel del grovjobb själv och när man väl är inne på att gardera ska man inte nonchalera André Eklundhs treåring till 5%.

Min Vinnare: 9 Chasingneonrainbow
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Theycallmesixten
Ranking: A 9,4 B 8,1,3,11,6,5 C 2,7,12,10

V75-4 2140m auto
7 I Can Steel har nu gjort tre starter för sin nya tränare Nicklas Westerholm och det har resulterat i lika många segrar. I Can Steel har verkligen hittat rätt hos Nicklas och även om motståndet inte varit det tuffaste så har stilen varit mersmakande. Jag är inne på att man fortsatt står billigt inne i loppet sett till kapacitet kontra intjänade kronor. Han är kvick iväg från start och skulle I Can Steel hitta till ledningen trots bricka sju bakom bilen är mycket vunnet men han ska ses med bra segerchans oavsett position.

10 Squanto är en norsk gäst som kommer med ett imponerande staket i programraden, vilket innebär fem raka segrar. I den senaste starten vann man en V75-Final på Bjerke enkelt. Formen är på topp och skulle det bli lite körning från start i loppet kommer Squanto med Ulf Ohlsson kunna profitera på det tillslut och runda samtliga.

Plockar även med 13 Luringen La Ma som kommer med toppform. Det har blivit tre segrar på de fem senaste och trots utgångsläget ska han inte nonchaleras vid gardering. Tränare André Eklund har bra snurr på stallet och till 6% kan detta mycket väl vara skrällen i loppet.

Min Vinnare: 7 I Can Steel
Spets efter 500m: 7 I Can Steel
Skrällen: 13 Luringen La Ma
Ranking: A 7 B 10,13,6,1,2,14,11 C 8,3,5,15,4,12,9

V75-5 2140m auto
Här hittade vi mitt stora drag i omgången som jag kommer gå ALL IN på denna multi jackpot. 2 Betting Pacer var min ide´ senast också men då valde Kim Eriksson efter att han tagit hand om ledningen att släppa och istället inta positionen i ryggen på Call Me Brodda. Han avslutade då rappt via Open-Strech och knappt slagen som tvåa. Tongångarna från stallet är fortsatt uppåt och från bricka två är man min troliga ledare av loppet och denna gången är det körorder från tränaren att kommer man till ledningen ska man också köras där. Tränaren Niklas Robertsson vet hur man ställer iordning. Många oroar sig för distansen som nu är 2140m, men kan då meddela att för tre starter sedan satte Betting Pacer nytt rekord över medel på 13,2. Skulle Kim Eriksson och Betting Pacer få fuska bort några meter i ledningen kommer man bli tuff att ta sig förbi för övriga. Till 11% är spelvärdet högt och jag kommer ta ställning och spika för att koppla grepp denna finfina jackpot-omgång. Spik.

Motbud
1 Twinkle Face är ett rejält sto som kommer med formen på topp. För två starter sedan gjorde man det bra efter galopp även om man såg något het ut och belv tillslut trea bakom Jaques Noir och Algot Zonett. I den senaste starten vann hon på bra sätt över lång distans. Idag är utgångsläget något chansartat då man riskerar att bli fast på innerspåret. Men skulle det lösa sig och Ulf Ohlsson hittar ut i ett andraspår med Twinkle Face så kommer hennes tunga avslutning bita bra över upploppet.

5 Eenymeenyminymoe D.K. var man uppåt kring i den senaste starten när hon skulle utrustats med skygglappar. Hon fick då ett tufft lopp och orkade inte hela vägen tillslut men Flemin Jensen har ofta bra att åka med i tömmarna när han reser över sundet och väljer man att gardera denna avdelningen är Eenymeenyminymoe D.K. ett givet streck.

Nämner även 10 Chablis Ribb som besegrade Betting Pacer senast efter att fått en bra smygresa. Från bricka tio behöver man såklart en del tur men formen finns där och hon ska återigen tävla med ett blinkershuvudlag.

Min Vinnare: 2 Betting Pacer
Spets efter 500m: 2 Betting Pacer
Skrällen: 13 Luringen La Ma
Ranking: A 2 B 1,5,10,8,3,4 C 11,9,12,6,7

V75-6 2140m volt
9 Platinum Tile gick bra i skymundan senast som en superskräll på V75 men startar nu med andra förutsättningar. Här är det ett stolopp där Platinum Tile står bra inne på pengar och hon kommer dessutom från ett stall som visat bra form på slutet. Tränaren Sofia Aronsson låter optimistisk och i ett öppet lopp blir detta mitt förstastreck.

Tidig är också 8 Blue Frontline som har visat fin utveckling under året och kommer med bra form. I den senaste starten blev det galopp bakom startbilen, men upphämtningen var mersmakande då banan den kvällen var krävande. Dessförinnan har Blue Frontline två raka segrar på kontot. Idag är utgångsläget bra och hon kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt. Blue Frontline är allround och jag är inne på att vi kommer få se en bra prestation ifrån henne idag.

13 So Super är en rejäl norsk gäst som för två starter sedan vann från dödens i samma lopp där Blue Frontline felade bort sig från start. I den senaste starten var man tvåa mot hingstar och valacker i en norsk V75-final. Formen och hårdheten finns där och kommer hon bara ner i en vettig position från sitt utgångsläge idag kommer hon kunna stå för ett tungt slutvarv.

Min Vinnare: 9 Platinum Tile
Spets efter 500m: 1 Hattusa
Skrällen:
Ranking: A 9,8,13 B 1,12,11,3,15,5,14 C 4,2,7,10,6

V75-7 2640m auto
Min idé i loppet är 7 King Schermer som i den senaste starten var nere och tävlade på Vincennes i Frankrike. Han fick då ett tufft lopp men gjorde det klart bra. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen och idag precis som vid senaste segern så ska King Schermer tävla med amerikansk vagn. King Schermer besitter bra kapacitet för klassen. Har man bara tagit loppet i Frankrike på rätt sätt är man i min bok den som ska ses med störst segerchans i loppet på förhand.

2 Ture L.A. är en spännande individ för framtiden. Han har redan visat upp hög kapacitet och när han tävlar på topp finns både fart och inställning som räcker bra för dagens lopp. Han kan öppna bra och är den troliga ledaren av loppet, väl i ledningen har det blivit tre segrar på fem försök. Leder länge även idag.

Streckar även 9 Gaylord Am som i den senaste starten stod för ett heroiskt lopp, han harvade på ute i spåren i omgångar och krigade verkligen storstilat hela vägen in. Klockan stannade på 1.13 sista 800m. Idag är det skor på hovarna vilket såklart ska ses som ett frågetecken men med tanke på prestationen senast och hans utvecklingskurva under året så känns man given på kupongen när man endast får 9%.

Min Vinnare: 7 King Schermer
Spets efter 500m: 2 Ture L.A.
Skrällen: 9 Gaylord Ams
Ranking: A 7,2 B 9,14,15,8,1,13,11,5 C 6,10,4,12,3

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming