V75 Tips Jägersro 22/10

Publicerad på 21 Okt 2022 - 01:14

DrTrav

DrTrav

21 Okt 2022 - 01:14

Idag är det Jägersro som står värd för V75 och dagens sportsliga höjdpunkt är Müllers Memorial 2022 med 400.000kr i förstapris. Nedan följer min tankar.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 1 Bravo Sabotage i den femte avdelningen och 1 Laradja Vrijthout i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Jägersro 22/10
V75-1 1,2,3,5,9
V75-2 1,2,3,4,7,9,12
V75-3 4,6,7
V75-4 2,3,12,14,15
V75-5 1 Bravo Sabotage
V75-6 1 Laradja Vrijthout
V75-7 1,2,6,8,10,11

3150 rader x 0,50 = 1575 kr

DD Tips Jägersro 22/10
DD1: 1 Laradja Vrijthout
DD2: 2,8

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
1 Quenchless Tile kommer med bra form och har på slutet stått för två starka prestationer på just V75 utan att få vinna. Nu kanske det är dags? Johan Untersteiners fyraåring står nämligen på tur för seger här. Senast fick man göra jobbet utvändigt om ledaren och gick bra hela vägen in i mål. Gången före blev det sparade krafter över linjen. Quenchless Tile är kvick iväg från start och är från ett tilltalande utgångsläge min troliga ledare av loppet. Väl i spets har det blivit tre segrar och en andraplats efter fyra försök. Lyckas Peter Untersteiner hålla ut övriga konkurrenter från start är detta hästen att slå.

5 Marion Boko vart ute så sent som i lördags på V75. Då stod man för en rapp avslutning och klockan stannade på 11,8 sista 800m. Att tränaren Daniel Wäjersten väljer täta starter nu ser jag som ett plus och när dessutom distansen är mer passande är Marion Boko ett tidigt streck på min kupong.

3 Dynamic Twister har verklige visat upp sina fina speed i de två senaste starterna. Då har det handlat om försök och final i klass-l och är bara formen fortsatt bibehållen kommer Dynamic Twister kunna få ett passande lopp idag och återigen avsluta rappt den sista bite.

Nämner även 2 Global Bodyguard som fått ett perfekt utgångsläge och kommer även nu med ett lopp i kroppen efter lite vila. Formkurvan lär peka uppåt och det är dessutom anmält amerikansk vagn idag vilket är ett plus. Från stallet pratar man även om att testa nytt huvudlag denna gången vilket känns spännande. Håll utkik efter det lite närmare start.

Min Vinnare: 1 Quenchless Tile
Spets efter 500m: 1 Quenchless Tile
Skrällen: 3 Dynamic Twister
Ranking: A 1 B 5,3,2,9,8,7,4 C 6,11,10,12

V75-2 2140m volt
12 Lady Beluga är en segervan individ som har 15 vinster på sina 22 starter i karriären. Kapaciteten är hög men att det nu blivit två raka galopper på kontot gör att man drar öronen åt sig en del nu. Nu har man visserligen fått ta igen sig lite vilket både känns positivt men också svårbedömt. Hon besitter både styrka och inställning för att runda samtliga på en bra dag och Lady Beluga har även presterat bra efter uppehåll tidigare. Men att hon idag startar med innerspår på 40m tillägg gör att jag trots hennes höga kapacitet kommer gardera.

1 Notre Perle har gjort det bra för Björn Goop på svensk mark. Detta är en dam som är under utveckling och som senast visade 15,2 sista 1000m efter att gått en hel del ute i spåren. Nu är utgångsläget passande och Notre Perle är garanterad ett bra lopp. Även om motståndet såklart är tufft är detta ett sto som vid gardering absolut ska streckas på kupongen.

Nämner även 9 Seventh Heaven som senast gjorde comeback och stod då för en klart bra insats. Nu med lopp i kroppen och Örjan Kihlström i vagnen för första gången känns ekipaget spännande. Men startar med springspår på mellanvolten och kommer med en bra start kunna sitta bra till i loppet tidigt. Även detta är ett tidigt streck vid gardering.

3 Marabou Brodda är en annan lågprocentare jag gärna plockar med tidigt på kupongen. Man är garanterad ett lopp i den främre träffen och på spetsbanan Jägersro är det helt klart fördelaktigt.

Min Vinnare: 12 Lady Beluga
Spets efter 500m: 1 Notre Perle / 3 Marabou Brodda
Skrällen: 3 Marabou Brodda
Ranking: A 12 B 1,9,3,4,7,2,15,8,5,6 C 11,10,14,15

V75-3 2140m volt
4 Smile Silvio är en spännande individ i stall Untersteiner. Han kommer med fyra raka segrar på kontot, men det ska sägas att man även var först över linjen även i tävlingsdebuten. Men då blev han diskad efter en oschysst incident. Smile Silvio är allround i loppen och har vunnit både på styrka och på speed. Visserligen är han fortsatt orutinerad men han är samtidigt under fin utveckling. Utgångsläget är inte det bästa men han har öppnat stabilt från spår tre i volten tidigare. Men vi kan knappast vänta oss någon snabbstart här. Trots detta ska Smile Silvio ses med bra segerchans i loppet och jag rankar honom överst även om det är givet att gardera.

6 Con Crowe inledde karriären med två raka segrar för Petri Puro innan han såldes och flyttades till Wolfgang Nimczyk. För sin nya tränare har Con Crowe hunnit med sex starter vilket har resulterat i tre segrar och två andraplatser. Vid nederlaget för två starter sedan var man ute i ett tufft Derbykval och det är inte mycket att säga om. Con Crowe lever på styrkan och från ett spännande springspår utan skor på govarna är man en given segerkandidat även här.

7 Lozano Boko kan vara den som får ett perfekt lopp idag. Han lever nämligen på sin speed och skulle de två ovan nämnda dra upp tempot på loppet kan Lozano Boko utnyttja detta och speeda snabbt den sista biten. Han är mer rutinerad och två nämnda och har visat upp kunnande för att vinna i klassen. Till 15% är man ett tidigt streck som kommer rensa okej.

Min Vinnare: 4 Smile Silvio
Spets efter 500m: 6 Con Crowe
Skrällen: 7 Lozano Boko
Ranking: A 4,6,7 B 3,8,5,2,11 C 10,9,1,12

V75-4 3140m volt
Den troliga ledaren 2 Kash Keeper är under fin utveckling och kan bli svår att hinna ikapp på spetsbanan Jägersro. För två starter sedan stod man för ett mersmakande intryck i rygg på den blivande världsstjärnan Lulius Boko och senast visade man återigen upp bra kunnande när det slutade med seger. Lång distans har man provat på tidigare och skulle skickliga Örjan Kihlström få fuska bort en bit av loppet så är detta mitt förstaval i loppet från spets.

Bästa hästen i loppet är dock helt klart 15 Under Armour. Han har visat stort kunnande genom hela sin karriär. Joakim Lövgrens häst kommer senast från en stenhård bronsdivisions final. Under Armour fick då gå på ute i fjärdespår och även om det blev lite trötta ben tillslut är insatsen inte mycket att orda om. Dessförinnan visade Under Armour bra form, näst senast spurtade hästen sylvasst över upploppet och för tre starter sedan vann han på bra sätt över lång distans. Dock är uppgiften ikväll återigen tuff med 40m tillägg och många att runda. Men kapacitet finns där men han är ingen jag kommer hålla i handen ensam på kupongen denna lördag.

Skrällen är 14 Even Steven som inför dagens start ska lättas i balansen, vilket är spännande. Han kommer dessutom med en formkurva som är bättre än vad raden antyder. Styrkan finns och skulle han få lite draghjälp av Under Armour idag är detta en skräll jag tidigt betalar för vid gardering.

Min Vinnare: 2 Kash Keeper
Spets efter 500m: 2 Kash Keeper
Skrällen: 14 Even Steven
Ranking: A 2,15 B 14,3,12,13,10,4,9,,5,6 C 7,8,1,11

V75-5 1640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 1 Bravo Sabotage. Detta är en individ som besitter hög kapacitet och som har sex segrar på sina tio senaste starter. Han kan även öppna riktigt bra och är min troliga ledare av loppet från ett passande utgångsläge. Väl i spets har det blivit fem raka segrar om man blickar bakåt. På förhand kommer det bli mycket tufft för övriga att plocka ner Bravo Sabotage i ledningen. Han tål högt tempo och kan försvar sig även om han skulle behöver utstå en del press över den korta distansen.

Motbud
5 Akilles Face är den som kapacitetsmässigt kan mäta sig med min spik. Däremot är han inte helt att lita på och presterade lite ojämnt. Men att han nu är valack har visat sig ge bra effekt. Även om det blev en galopp strax före mål för två starter sedan i ett försök till Derbyt så har Akilles Face uppträtt mer stabilt som valack. Senast var han tidigt slagen efter att fått göra jobbet utvändigt om ledaren i styrkeprovet S:t Leger. Nu är det kort distans och med en normal prestation från Akilles Face så ska han räknas tidigt bakom min spik här. Är återigen anmält amerikansk vagn nu när det är bilstart igen.

Nämner även 2 Wish Me Magic som fick ett tufft lopp senast, han blev då hängandes i tredjespår och att det blev trötta ben den gången är inget att säga om. Men vid segrarna i raden har han gjort det bra och att kunnandet finns för att vinna på V75 är något Wish Me Magic visat upp tidigare. Utgångsläget är passande och från ett bra utgångsläge är man tidig vid gardering.

Min Vinnare: 1 Bravo Sabotage
Spets efter 500m: 1 Bravo Sabotage
Skrällen:
Ranking: A 1 B 5,2,10,6,7,9,4 C 3,11,8,12

V75-6 1640m auto
Conrad Lugauers 1 Laradja Vrijthout har verkligen hittat knepet för att få en gynnsam spårlottning. Denna startsnabba sprinter har lyckats med bedriften att få innerspåret bakom bilen i fyra raka starter nu. Att kunnandet är högt hos Laradja Vrijthout råder det heller ingen tvekan om. Senast vann han på överlägset sätt från ledningen, men vi ska också komma ihåg att han strulat till det för sig några gånger. Bland annat galopperade han bakom bilen näst senast. Men Conrad Lugauer som tränar känner sig trygg med start metoden och menar på att sin häst är ännu bättre nu än vad han var vid segern senast. Man meddelade även inför senast att man gjort några korrigeringar inför starten för att göra Laradja Vrijthout mer stabil. Dessa förändringarna föll väl ut när man nu ska krydda detta med barfota runt om ser jag inte hur motståndarna ska passera honom över 1640m. Man är den troliga ledaren av loppet och från den positionen har samtliga tio seger på svensk mark tagits och jag är inne på att Conrad Lugauers flygmaskin blir omutlig idag. Spik.

Motbud
5 Zaffiro Jet gjorde det senast bra som som tvåa efter att fått gjort jobbet utvändigt om ledaren Z. Boko. För två starter sedan visade sjuåringen upp sina speed när han spurtade rappt när luckan väl kom på upploppet vilket också räckte för seger. Idag är utgångsläget bra och på förhand är detta främsta motbudet till min spik.

Nämner även 8 Hipster Am som senast satt fast med allting sparat i en Silverfinal. Visst är utgångsläget inte det bästa men å andra sidan kommer man med toppform till dagens start. Jag räknar med ett offensivt upplägg från bricka åtta trots allt och kommer man bara till någorlunda från start så känns 7% verkligen i underkant.

Min Vinnare: 1 Laradja Vrijthout
Spets efter 500m: 1 Laradja Vrijthout
Skrällen: 8 Hipster Am
Ranking: A 1 B 5,8,9,6,4,2 C 11,3,10,7,12

V75-7 2640m auto
2 Unico Broline var senast ute i SM och stod då för en femstjärnig insats som tvåa bakom Brother Bill, sista 800m klockades till 09,8. Dessförinnan har man två raka segrar på kontot. Sofia Aronssons sexåring har växt in i högsta klassen på ett bra sätt och när man idag fick ett perfekt utgångsläge så är man inte bara min troliga ledare av loppet utan också mitt förstaval här i avslutningen.

8 Oscar L.A. var senast också ut i SM-loppet och stod då för en rejäl insats som fyra efter att fått göra en hel del jobb på egen hand utan ryggar. Utgångsläget idag är inte det bästa men detta är en tuffing som tål att göra en hel del på egen han och där man från stallet meddelar att Oscar L.A fortsatt tränar på fint hemma på gården inför dagens uppgift.

6 Honey Mearas imponerar i stort sätt varje gång hon är ute på tävlingsbanan. Senast vann hon Sto-SM och såg kanske bättre ut än någonsin i loppet. Idag står Honey Mearas inför en spännande uppgift då motståndet är hingstarna och valacker denna gången. Men distansen är inga problem och får hon bara ett passande lopp är jag inne på att Daniel Redéns märr kommer hävda sig bra.

Nämner även Daniel Wäjerstens 11 Esprit Sisu. Han har haft en del otur i loppen på slutet och kommer med en bättre formkurva än vad resultatraden antyder. Han gynnas om det blir tempo på loppet idag skulle han få läge att utnyttja sin speed över upploppet betalar jag gärna för honom till 7%.

Min Vinnare: 2 Unico Broline
Spets efter 500m: 2 Unico Broline
Skrällen: 11 Esprit Sisu
Ranking: A 2,8 B 6,11,1,10,12,5,3 C 9,4,7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto