V75 Tips Jägersro 26/7

Publicerad på 26 Jul 2022 - 00:33

DrTrav

DrTrav

26 Jul 2022 - 00:33

Tisdag och idag handlar det om Jägersro stora kväll, det handlar om V75-tävlingar med Hugo Åbergs Memorial som kvällens stora höjdpunkt. Vi bjuds på många fina lopp att se fram emot.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Nedan följer mina V75-tips.
Jag spelar med två spikar, 2 Betting Pacer den första avdelningen och 1 Don Fanucci Zet i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Jägersro Tisdag 26/7
V75-1 2 Betting Pacer
V75-2 1,3,4,6,7,9
V75-3 1,2,3,4,5,10
V75-4 3,4,5,7
V75-5 2,6,7
V75-6 1 Don Fanucci Zet
V75-7 3,8,9,10,11,14

2592 rader x 0,50 = 1296 kr

DD Tips Jägersro Tisdag 26/7
DD1: 1 Don Fanucci Zet
DD2: 3,8,9,10,11,14

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
Vi inleder denna kvällen med att ta ställning direkt för min ide i loppet. 2 Betting Pacer tillhör en av de mest rutinerade hästarna i loppet och han har fått hårdhet av att tampas mot tufft motstånd varje gång. Han lever på sin speed och gynnas kraftigt av kvällens förutsättningar med spetsläge över kort distans. Dessutom är det åter Björn Goop i vagnen som skördat framgångar tidigare med just Betting Pacer. Från ledningen har det blivit tre segrar på fem försök men enda gången hon gått i ledningen över 1640m tidigare slutade det med seger. Enligt rapporterna ska hon tränat på fint inför kvällens start och tränaren Niklas Robertsson ska även ha vässat till henne i veckans träning. För mig är det givet att ta ställning för Betting Pacer till endast 23%. Spik!

Motbud
Främsta motbudet till segern kommer från stall Joakim Lövgren och är 7 Lady Beluga. Detta är en en dam som baar radar upp segrarna och kommer nu med staket i programraden (fem raka segrar) och dessutom har Lady Beluga segrarna i imponerande femton av sina 20 starter i livet. Segrarna är även tagna på olika sätt och Lady Beluga har vuxit fram som en väldigt allround individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Vilket också lär behövas just ikväll. Motstånd saknas inte och med bricka sju över kort distans får inte mycket strula från start. Hon kommer behöva göra jobbet den tunga vägen ikväll och som favorit är Lady Beluga ingen jag ensam vill hålla i handen och därför känns det också givet att ta ställning emot när min ide väntas få det bättre loppet av dessa två.

Min Vinnare: 2 Betting Pacer
Spets efter 500m: 2 Betting Pacer
Skrällen:
Ranking: A 2 B 7,6,5,9,10,8 C 4,1,3

V75-2 2140m auto
9 Hidalgo Heldia är en häftig individ som nu kommer med två raka segrar på kontot och stod senast för en nu överlägsen segern när han pulveriserade sina konkurrenter på V75. Sett till Hidalgo Heldias kapacitet tävlar han fortsatt i en för låg klass och hans främsta motståndare ikväll är han själv. Hade han inte galopperat bort en seger på upploppet för tre starter sedan hade han ikväll kommit till start med fyra raka segrar. Att han startar från bricka nio är inget som oroar utan håller han sig bara till trav hela vägen ska segerchansen pånytt vara hög. Men frågan är vart procenten hamnar? Jag kommer i nuläget att gardera på min tidiga kupong.

På Jägersro är ledningen guld värd och den som i min bok sitter i spets efter en bit är 1 Man U. Han imponerade senast vid seger från just spets och via en avslutning på 10,4 sista 700m. Då ryckte man aldrig det norska huvudlaget och med den extra växeln att tillgå ikväll blir han pånytt segeraktuell från ledningen.

Nämner även 7 Midnight Special som har höjt sig en nivå med den amerikanska vagnen och stod senast för en vass avslutning på V75. Utgångsläget är lite chansartat men skulle det lösa sig kommer han åter att avsluta vasst. Intressant till 4%.

Min Vinnare: 9 Hidalgo Heldia
Spets efter 500m: 1 Man U.
Skrällen: 7 Midnight Special
Ranking: A 9 B 1,7,6,3,4,5,8 C 10,12,11

V75-3 1640m auto
Ett fint fyraåringslopp där förstavalet landar på 3 Larry Wood. För två starter sedan gick han i mål med det norska huvudlaget oryckt bakom Francesco Zet i försöket till Sprintermästaren. I finalen blev det fel men. Larry Wood såg fin ut och formen är fortsatt vara på topp inför ikväll. Han har tidigare visat sig kunna öppna kvickt och är min troliga ledare av loppet. Väl i spets har det blivit fyra segrar och tre andraplatser på sju försök. Ikväll är det återigen anmält med amerikansk vegan vilket känns spännande.

2 Charmant de Zack har nu gjort tre starter för Alessandro Gocciadoro. Detta är en individ som under 2021 segrade i det italienska derbyt för treåringar och slog då bland andra Callmethebreeze som vi alla kommer ihåg efter sin uppvisning på Solvalla under elitloppshelgen. Charmant de Zack jagar fortsatt första segern för Gocciadoro och från ett perfekt utgångsläge och med sin kapacitet är man en given segerkandidat hör ikväll.

Nämner även 10 Seven Nation Army som varit ute och testat på den högsta klassen. Formkurvan pekar uppåt och skulle det bara bli lite för högt tempo på loppet ikväll så gynnar det Seven Nation Army som kommer flyga fram över upploppet.

Min Vinnare: 3 Larry Wood
Spets efter 500m: 3 Larry Wood
Skrällen: 10 Seven Nation Army
Ranking: A 3 B 2,10,4,1,5,8,6 C 7,9

V75-4 1640m auto
Premio Going Kronos 2022 ska avgöras, Breeders Course för treåringar med 800.000kr i förstapris.

4 Gio Cash ska bli spännande att följa ikväll. Detta är en talangfull treåring som vann det nederländska derbyt för tvååringar och Breeders Course för tvååringar på just Jägersro förra året. I försöket senast fick man ett snällt lopp och när man väl valde att sätta in attacken gick man säker undan till seger. Gio Cash kan öppna bra och har ett gynnsamt utgångsläge ikväll. Skulle han få överta ledningen i ett andraskede här kommer han inte bli enkel att rå på. Men i en final med så pass mycket att köra om vill ja inte lämna honom ensam på kupongen med tanke på att det kan bli svar från start.

7 Barack Face till skillnad mot Gio Cash verkligen bekänna färg för att ta sig till kvällens final. Han fick kriga hela vägen in i mål och drog tillslut det längsta trået i kampen mot Pearl Vrijthout. Men insatsen var bra och att Barack Face har den rätta inställningen kan ingen säga emot. Ikväll är utgångsläget inte det bästa men han tål att göra en del jobb på egen hand och måste räknas tidigt även här..

Kioskvältaren är 3 Urban Africa som imponerade i försöket senast och är nu anmäld barfota runt om för första gången. Utgångsläget är bra och med tanke på vart formkurvan befinner sig ska Urban Africa inte nonchaleras till 2% om man genererar ikväll.

Min Vinnare: 4 Gio Cash
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Urban Africa
Ranking: A 4,7 B 3,5,10,9,1 C 2,8,6

V75-5 2140m auto
2 Bugatti Miles har en spännande uppgift framför sig här. Detta är en individ som lever på sin inställning och oavsett hur loppen blir körda så krigar han alltid hela vägen in i mål. Han kommer med fyra segrar på sina fem senaste starter. Senast vann han enkelt från ledningen men intrycksmässigt såg Bugatti Miles mersmakande ut och formkurvan ser ut att peka uppåt inför ikväll. Utgångsläget är perfekt och med en liknande insats som senast så är han hästen att slå här.

6 Eros Zola ser nu återigen ut att hittat formen. För två starter sedan imponerade han vis segern och senast vann han knappt men säkert från dödens hemma i Danmark. Flemming Jensen gör resan över sundet i angeläget ärende här och är min skräll bakom Bugatti Miles ikväll till 9%.

Nämner även 7 Hipster Am som fick se sig besegrad av Eros Zola för två starter sedan. Men Hipster Am stod trots det för en gedigen prestation. Senast var insatsen från Hipster Am ännu bättre, då vann man Bronsdivisionens final på Eskilstuna på rejält sätt via 11,3 sista 800m. Formen är på topp och trots utgångsläget ikväll ska man streckas vid gardering.

Min Vinnare: 2 Bugatti Miles
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Eros Zola
Ranking: A 2 B 6,7,1,9,8,4 C 10,3,5,12

V75-6 1609m auto
Dagens stor höjdpunkt med Hugo Åbergs Memorial 2022 där vinnaren kammar hem 1.609.000kr
För mig heter vinnare 1 Don Fanucci Zet som senast i Årjängs Stora Sprinterlopp återigen fick visa att han är något utöver det vanliga. Trots tredjespår hela sista varvet kunde han tillslut gå undan och vinna, att han dessutom kunde försvara sig mot en smygkörd Brother Bill trots det tuffa lopp han fått var mäktigt att se. Att Don Fanucci Zet galopperade senast när han hade innerspår i Elitloppsfinalen är inget jag lägger för stor vikt vid nu. Både Örjan Kihlström och Daniel Redén är medvetna om vad som blev fel då och därför kommer man se till att samma sak inte upprepas ikväll. Han kan öppna bra och även om det lär laddas för fullt utifrån så är jag inte orolig. Det är barfota runt om som gäller ikväll och även om Örjan mot förmodan blir snuvad på ledningen initialt kommer han se till att lösa uppgiften. Bästa hästen vinner, SPIK!

Motbud
2 Click Bait är kanske i sitt livs form för dagen. Han fick ett omöjligt lopp senast men höll trots det farten klart bra hela vägen in i mål. Nu står man sida vid sida med Don Fanucci Zet vilket är en nackdel. Men vi vet om att Click Bait är ryslig från start och skulle han lyckas med bedriften att ta sig förbi min spik från start så är han sen värsta motbudet i loppet.

Skrällen är 6 Mister F.Daag som skrällvann sitt försök i Elitloppet och slutade sen trea i finalen. Detta är en individ som gynnas om det blir högt tempo på loppet och som kan avsluta vasst. För den som garderar känns 4% lågt och kan vara kioskvältaren i loppet.

Min Vinnare: 1 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 1 Don Fanucci Zet
Skrällen:6 Mister F.Daag
Ranking: A 1 B 2,6,3,7,5,9 C 4,10,8

V75-7 3140m volt
Ett långlopp där 11 Hades de Vandel blir förstavalet. Det var under Oslo Grand Prix-dagen som vi norden fick bekanta oss med hästen. Väl den dagen stod Hades de Vandel för en bra avslutning efter att haft en del strul med positionerna under slutvarvet. Senast var men ute på Halmstad och hade inte då heller något flyt med positionerna, han tvingades ut i fjärdespår med 700m kvar till mål, och trots en bra avslutning där klockan stannar på 10,6 sista 1000m fick man nöja sig med andraplatsen. Skulle man idag istället ha lite klaff med positionerna så har Hades de Vande visat att hans kapacitet räcker långt i dessa stayerlopp och står dessutom också på tur för seger nu.

10 Holy Water är härdad i tuffa sammanhang under året och sett till hans kunnande står sig Tomas Malmqvists sjuåring sig bra i ett lopp som detta. Nu var det ett tag sedan man var ute över just lång distans, men hanterar Holy Water det så sedvanligt sätt så ska han räknas tidigt här ikväll.

På start vill jag lyfta fram 3 Versace Face som är den troliga ledare av loppet. Han var för två starter sedan ute i Harper Hanovers lopp men då blev allt fel och den prestationen är bara att glömma. Formen ska fortsatt vara uppåt och väl i ledningen kommer Versace Face kunna leda detta loppet länge, kanske räcker det även hela vägen?

Min Vinnare: 11 Hades de Vandel
Spets efter 500m: 3 Versace Face
Skrällen: 10 Holy Water
Ranking: A 11,10,3 B 8,9,14,13,15,1,5,6 C 12,4,7,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto