Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 6/11

5 November 2021 - 08:27

Lördagens Stryktips ser olovligt lovligt ut på förhand och med 15 miljoner i jackpot stiger temperaturen flera hack. Bara tre Premier League-fighter tar plats på kupongen som sedan domineras av The Championship. Tio matcher från andraligan ska redas ut för att ha häng på miljonerna. För optimala förutsättningar är det bara att dyka ner i texten nedan!

Gå med i vårt succélag – köp in dig i vårt system!
150 kr/andelen – Melkers vinnarsystem! – KLICKA HÄR för köp!
200 kr/andelen i ett toppsystem! KLICKA HÄR för köp!

Spelstopp: 15:591. Crystal Palace - Wolverhampton X

Efter tre raka oavgjorda fighter, sex totalt under säsongen, lyckades Crystal Palace bärga säsongens andra trepoängare i föregående omgång. Det var inte heller vilken opponent som helst som stod på andra sidan. Manchester City fick på näbben med 0-2 och Patrick Vieira ser onekligen ut att ha något spännande på gång med Örnarna. Palace hjälptes med det sagt av en utvisning på Laporte och elva mot elva blir det inte lätt att bryta ner ett formstarkt Wolverhampton. Wolves har tagit 13 poäng av de senaste 15 möjliga och kommer inte att ge bort något gratis på Selhurst Park. I en förmodat jämn tillställning är spikkrysset ingen dum idé.


2. Brentford - Norwich X

Det stundar ett nykomlingsmöte i London där Brentford tar emot Norwich. Att de förstnämnda inlett starkast råder det inga större tvivel om, men det går heller inte att komma ifrån det faktum att The Bees torskat tre raka. Insatsen senast mot Burnley var undermålig och Norwich ska ses med större poängchans än vad tipparna tycks tro. I fjol tog Kanariefåglarna fyra av sex möjliga poäng mot Brentford och bortsett 0-7 mot Chelsea har gästerna höjt sig mot slutet. Hittar de upp i ansenlig nivå är den hårt streckade ettan i farozonen. Alla tecken och skrälljobb blir vår rekommendation.


3. Brighton - Newcastle 1

Brighton fortsätter att rada upp imponerande insatser och 2-2 mot Liverpool var otvivelaktigt en sådan. Graham Potters manskap spelade fotboll på en kolossalt hög nivå i den andra halvleken där lirare som Trossard och Mwepu utmärkte sig i de främre leden. Dessa herrar är båda potentiella matchvinnare när Newcastle gästar sydkusten. Skatorna går en mörk säsong till mötes och förstärks inte truppen rejält i januari finns överhängande risk för degradering. När de har sin dag är de svartvita dock inte oävna och med förmodat hård streckning på Brighton plockar vi med krysset som komplement.


4. Barnsley - Hull 1

Efter vad som känts som sju svåra år löste Barnsley äntligen en trepoängare igen. Veckans triumf mot Derby var inte vacker, men det spelar knappast någon roll då tre poäng var det viktigaste att ta med sig. Callum Britain spelade fram till The Tykes båda mål och kantspringaren spås få en nyckelroll även när Hull kommer på besök. Tigrarna befinner sig i fritt fall med fem raka nederlag och bara ett gjort mål under samma period är högst oroande läsning för nykomlingarna. Vi tror inte att trenden bryts på Oakwell Ground. Ettan klarar sig på egna ben.


5. Birmingham - Reading 1

Birmingham har stått för en rejäl scenförändring under hösten. Från att ha radat upp förluster ståtar The Blues nu med tre raka viktorior och Troy Deeney har med sina fyra personliga poäng varit högst bidragande i framgångsvågen. Blott ett insläppt mål under samma period vittnar också om att defensiven sitter där den ska. Det gör inte Readings dito. Fyra raka torsk och åtta insläppta mål är facit för The Royals som får svårt att få med sig något från mäktiga St Andrew’s. Ettan är en potentiell spik, men med förmodat hård streckning är krysset trots allt en sund följeslagare.


6. Blackburn - Sheffield United 2

Blackburn fick rejält på snoken i veckan. 0-7(!) i baken mot Fulham innebar enorm skämskudde och det blir givetvis svårt för The Rovers att resa sig efter ett sådant snedsteg. Hemma på Ewood Park har de blåvita förvisso presterat fin fotboll, men när ettan ofattbart nog övervärderas är det bara att blicka åt andra hållet. Sheffield United är bättre lag än Blackburn i grunden och kan The Blades få igång lirare som Sharp, Mousset och Brewster ska de kunna lösa åtminstone en pinne denna lördag. Värdet finns till höger och då är X2 ett givet val.


7. Cardiff - Huddersfield 1

Cardiff har höjt prestationerna sedan Mick McCarthy fick lämna tränarbänken och trots att det blev förlust senast mot QPR var det inget större fel på insatsen. Hemma i Wales är Blånäsorna normalt svåra att tas med och har spelare som Moore, Colwill och Giles en bättre lördag får Huddersfield massvis att stå i på Cardiff City Stadium. The Terriers är ett gäng utpräglade hemmakatter - något två blygsamma segrar på bortaplan vittnar om - och bara 1-1 borta mot Peterborough var inte mycket att hurra över. Ettan ser ut att hamna inom rimliga gränser och är då en rimlig spik.


8. Nottingham - Preston 1

Två lag som imponerar för tillfället drabbar samman på City Ground. Nottingham har mått bra av Steve Coopers inträde på tränarbänken och två raka poängplock mot starka lag som QPR och Sheffield United skvallrar om att Sherifferna hör hemma högre upp i tabellen. På tal om hög höjd var det precis vad Preston visade i veckan. 2-1 borta mot Bournemouth innebar serieledarnas första förlust och Preston ska vara oerhört nöjda med vad de presterade på Vitality Stadium. The Lilywhites har med det sagt inte bortaspelet som signum och här slår gästerna, segern till trots, ur underläge. Strecka från vänster.


9. Coventry - Bristol City 2

Coventry föll i veckan hemma mot Swansea och därmed tog den förlustfria sviten på eget gräs slut. Viktor Gyökeres lämnade återigen planen mållös och svenskens blöta krut har också inneburit en sämre period för de ljusblå. Bara en seger på de fem senaste är inte bra, men värdarna har också presterat över sin förmåga inledningsvis. Bristol City presterar i sin tur ständigt under sin förmåga, men här ska The Robins kunna stå upp bättre än vad svenska folket tycks tro. Drygt 65 procent på ettan är alldeles för mycket. Börja med det saftiga värdet till höger och gå inte hela vägen förrän på större system.


10. Luton - Stoke 1

Den första tredjedelen av The Championship har bjudit på en del överraskningar och Luton är definitivt en av dessa. Hattmakarna guidas av geniet Nathan Jones som med små medel lyckats få värdarna att spela en fotboll värdig en playoff-plats. 3-1-segern mot Middlesbrough var ytterligare en meriterande prestation och Luton ska absolut inte skaka av att Stoke kommer på visit denna lördag. Tvärtom. The Potters tog en efterlängtad triumf borta mot Blackpool, men med tunga pjäser som Powell och Clucas på skadelistan tror vi på kortvarig glädje för besökarna. Runt 40-45 procent är ettan ett sunt singelstreck.


11. Millwall - Derby 1

Det svänger fort i The Championship. Efter fem raka matcher utan nederlag har Derby nu förlorat de två senaste vilket innebär att jumboplatsen är cementerad. Wayne Rooney och company behöver omgående studsa tillbaka på poänggivande väg för att glappet upp till säker mark inte ska bli för stort, men det blir lättare sagt än gjort på The Den. Millwall är urstarka på egen matta och fem segrar på de sju senaste skvallrar om att Lejonens form är på topp. Värdarna går med det sagt inte ut och städar av sina opponenter utan vidare och en hårt streckad etta bör helst garderas. Åtminstone med krysset.


12. Peterborough - Fulham 2

Marco Silva hade ingen större lycka i varken Watford eller Everton, men i Fulham tycks portugisen ha hittat rätt. Efter fem raka segrar parkerar The Cottagers in på andraplatsen i The Championship och 20(!) gjorda mål under samma period är ett rungande kvitto på att offensiven fungerar fläckfritt. I rådande form är det otroligt svårt att se Peterborough åstadkomma Fulham någon skada trots fördelen av eget gräs. The Posh blixtrar till titt som tätt, men kontraktet ska inte ordnas mot ett lag med ambitioner att spela i Premier League. Ett formstark Fulham vinner igen.


13. West Bromwich - Middlesbrough X

På tal om temat med ambitioner att spela i Premier League landar vi osökt in på The Hawthorns. Valérien Ismaël har anlitats för att ta West Bromwich tillbaka till finrummet, men den senaste tidens insatser har inte motsvarat förväntningarna. I veckan togs en skral trepoängare mot ett svagt Hull och även om tipparna är beredda att lita på The Baggies väljer vi att inte hålla med. Middlesbrough är tillräckligt skickliga för att störa West Brom och det ska också sägas att värdarna inte trivs som bäst när de förväntas föra matchbilden. Det kommer de att behöva göra här och då råder garderingstvång på den hårt streckade ettan. Alla tecken och skrälljobb blir valet.


Kupongens kassaskåp

Fulham

Fulham ser kusligt starka ut för dagen och The Cottagers överlägsna offensiv bör kunna skölja över Peterborough. Tvåan är en spik att luta sig mot.


Varningens finger!

Bristol City

Bristol City övertygar inte spelmässigt, men det gör inte heller Coventry. Detta bör bli betydligt jämnare än vad strecken vittnar om och då är högersidan av yppersta vikt.144 rader
1. Crystal P - Wolves x
2. Brentford - Norwich 1x2
3. Brighton - Newcastle 1x
4. Barnsley - Hull 1
5. Birmingham - Reading 1x
6. Blackburn - Sheffield U x2
7. Cardiff - Huddersfield 1
8. Nottingham - Preston 1
9. Coventry - Bristol City x2
10. Luton - Stoke 1
11. Millwall - Derby 1
12. Peterbor. - Fulham 2
13. West Brom - Mboro 1x2


864 rader
1. Crystal P - Wolves x
2. Brentford - Norwich 1x2
3. Brighton - Newcastle 1x
4. Barnsley - Hull 1
5. Birmingham - Reading 1x
6. Blackburn - Sheffield U x2
7. Cardiff - Huddersfield 1
8. Nottingham - Preston 1x
9. Coventry - Bristol City 1x2
10. Luton - Stoke 1
11. Millwall - Derby 1x
12. Peterbor. - Fulham 2
13. West Brom - Mboro 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming